لطفا کسی میدونه چطوری میشه سه استخوان به پای این کاراکتر که از نوع jpg هستش داد....دقیقا مثل تصویر زیر![]()
لطفا کسی میدونه چطوری میشه سه استخوان به پای این کاراکتر که از نوع jpg هستش داد....دقیقا مثل تصویر زیر![]()
اگه اشتباه نکنم خود موهو این قابلیت رو داره و میتونه یک عکس رو به چند استخوان تبدیل کنه اموزش کامل تو سایت هست
سلام من آموزشهای جناب هادی پور روخریداری کردم و به چنین چیزی اشاره نشده...اگرهست لینکش بزارید...
وقتی که برای یک عکس یا شکل چندتا استخوان میسازید این اتفاق میوفته و بعد با این ابزار مشخص کنید کدوم قسمتا رو در بر بگیره
![]()
دوست عزیز اینکه مال افزایش و کاهش قدرت استخوان.... شما ظاهرا نگرفتید من چی میگم...مثلا برای پا در فتوشاپ پا رو به سقسمت تقسیم میکنیم و سپس در انیمه اون سه استخوان رو طراحی میکنیم...تا اینجا کار عادیه و مشکلی نیست...حالا من میخوام در فتوشاپ پا رو یکپارچه قرار بدم یغنی به سه قسمت تقسیم نکنم و اون پا رو در انیمه سه استخوان بهش بدم....دقیقا مثل تصویر پای تمساح که از پک پای یک پاچه تشکیل شده اما سه تا استخوان داره و این پا با اینکه یک لایه هستش خم میشه و میپیچه...
ببین هزیز شما حتی این کارو امتحان نکریدن ! شما کافیه بون هارو زیر مجموعه اون عکس قرار بدید و با اون ابزار نشون بدید کجا ها رو در بر بگیره همین !!