نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein1373 نمایش پست ها
سلام مرسی از راهنماییت
منظورت این قسمت هست :
نام: Annotation 2020-03-28 151755.png نمایش: 295 اندازه: 30.2 کیلو بایت

خب این قسمت باید چه گزینه ای رو وارد کرد

سلام
بله منظورم همین نرم افزار بود . منتها دو چیز دیگه را گفتم که عمل نکردید .
اول اینکه علاوه بر این نرم افزار ، از دو سربرگ اول (سربرگ Process و Performance) در Task Manager هم عکس بگیرید .
دوم اینکه این کارها را برای هر دو سیستم انجام بدید . چون میخواین دو سیستم را مقایسه کنید .

یعنی اول برید از لحاظ نرم افزاری ، دو سیستم را دقیقا برابر هم قرار بدید . یعنی دقیقا یک نوع سیستم عامل (هر دو 64 بیت) را نصب کنید و افترافکت را در درایو c اش نصب کنید و فضای خالی در درایو c شون تقریبا به یک اندازه باشه (اگه یک اندازه نبود ، میزان حافظه ی کش افترافکت را در هر دو سیستم ، جوری تنظیم کنین که برابر یا کمتر از فضای خالی درایو c ای که کمترین فضا را داره ، باشه) و بعد درایو c و اون درایوی که کلیپ فیلم را توی افترافکت لود میکنین را diffragment کنید و مخصوصا اینکه برید در تنظیمات افترافکت و میزان حافظه ی کش در دو سیستم را برابر همدیگه قرار بدید (با در نظر گرفتن بحث کش که در خط بالا گفتم) و بعد پروژه ای که استفاده میکنید ، دقیقا باید یکی باشند و در هر دو پروژه ، یک سری از اَعمالِ و تنظیماتِ شبیه هم را در هر دو پروژه در افترافکت های دو سیستم انجام بدین (یعنی روی یک سیستم ، 4 تا افکت اِعمال نکنید و بعدش روی اون یکی سیستم ، 5 تا افکت اعمال کنید . یا افکت ها و لایه ها و تنظیمات و خلاصه ریزترین جزئیات ، باید در دو سیستم شبیه هم باشند) و پلاگین های نصب شده در هر دو افترافکت در دو سیستم ، یکی باشند و آخر هم اینکه موقع اجرا هم فقط نرم افزار افترافکت در هر دو سیستم اجرا باشه و هیچ نرم افزارِ دیگه ای را همراهش باز نکنید (البته بجز برنامه های task manager و aida64) .
و خلاصه ی کلام اینکه مطمئن بشید از لحاظ نرم افزاری ، دقیقا با هم برابرند .

و دوم اینکه هر زمان روی اون سیستمی که حس کردین لگ میزنه اما در اون یکی سیستم ، لگ نمیزنه یا خیلی کمتر میزنه (با رعایت شرایط نرم افزاری ای که در بالا گفتم) ، ابتدا در اون سیستمی که لگ میزنه (که انگار لپتاپ هست) ، اول بیاین از همون task manger (از همون دو سربرگ که گفتم) عکس بگیرین (پس 2 تا عکس از اینجا تا حالا داریم) و یک بار هم از همین صفحه ای که از نرم افزار aida64 دادین ، در همون لحظه عکس بگیرید (پس شد 3 تا عکس برای یه سیستم) .
بعد هم فورا از اون سیستم دیگه (که pc بود انگار) ، همین عکس ها را بگیرید (پس کلا شد 6 تا عکس) .

نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein1373 نمایش پست ها
این اسکرین برای کیس i3 هست

در ضمن مطمئنید که گرافیک بکار نمیاد حتی برای preview و رندر ؟ پس اون قسمت CUDA
بسته به پلاگین های مختلف داره . تعداد بسیار محدودی از پلاگین های افترافکت میتونن از کارت گرافیک استفاده کنن که مهمترین شون element 3d هست (حالا چه موقع preview یا موقع رندر . preview هم خودش جزء رندر در بحث برنامه نویسی و اینها به حساب میاد)