برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 19 از 19
    نقل قول نوشته اصلی توسط mojedarya نمایش پست ها
    به حق چیزهای نشنیده
    مثل اینکه شما نشنیدی خیلی چیزا رو

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdihosiny نمایش پست ها
    من چندین ساله دارم با انواع نرم افزار های تدوین کار میکنم بهترینش در حال حاظر فاینال کات پرو ایکسه بعد هم پریمیر بقیه به گردشونم نمیرسن راستی ادیوس هیچ وقت خروجیش به خوبیه پریمیر نمیرسه شما خروجی ندیدین که میگی ادیوس بهتره
    دوست عزیز شما که خیلی خروجی دیدین (البته احتمالا خروجی فیلم عروسی) بهتره به مایی که خروجی ندیدیم یه نمونه از کارهای حرفه ای تون! که رسانه ای شده یا از پرده پخش شده بفرمایید تا متوجه منظور شما بشیم. چون وقتی من از خروجی حرف میزنم منظورم کار حرفه ای هستش نه فیلم عروسی.

باید ورزن 2018v12.1.2 رو نصب کنید

سلام به دوستان. preset نداره؟ پروژه اش سنگینه! و اینکه پروژه اش رو میشه سیو کرد برای 2017 پریمیر؟

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط majidazad نمایش پست ها
    سلام به دوستان. preset نداره؟ پروژه اش سنگینه! و اینکه پروژه اش رو میشه سیو کرد برای 2017 پریمیر؟
    سلام
    پریست نه نداره
    اون رو خودتون تست کنید ببینید میشه یا نه اگه شد خبر بدید برای بعضی از دوستان مهمه
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

سلام من برنامه رو از زیپ میخوام در بیارم اخظار میده!دوستان کسی این مشکل رو داشته؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    سلام
    پریست نه نداره
    اون رو خودتون تست کنید ببینید میشه یا نه اگه شد خبر بدید برای بعضی از دوستان مهمه

طبق دستور شما راه تبدیل پروژه جدید به ورژن قدیمی تر پریمیر رو پیدا کردم اما مشکل اینه که یه سری از فیلترها در پریمیر قدیمی اصلن وجود نداره و اونها رو نمیخونه متاسفانه!

amirmohammad aghaei آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    20819
    نقل قول نوشته اصلی توسط majidazad نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز. من اینجا یه سایت بهتون معرفی میکنم که با اون میتونید فایل های پریمیری که در ورژن های بالاتر ساختید رو کاری کنید (تبدیل کنید.) که بشه در ورژن های پایینتر هم استفاده کرد. ولی فکر نکنم بشه رو این یکی اینکار رو کرد. یازم امتحان کنید. سایت : http://joshcluderay.com/downgrade-pr...ect-converter/

پ.ن : در اینجا میخواهیم به بررسی ابزاری آنلاین برای تبدیل پروژه پریمیر به نسخه قابل اجرا برای ورژن های قدیمی پریمیر بپردازیم تا بتوانیم یک نسخه از پروژه هایی که در ورژن های جدید ساختیم را برای استفاده در ورژن های قبل تر آماده کنیم.
    این ابزار مفید Premiere Project Downgrader نام دارد. در اینجا فقط لازم است فایل پروژه را از سیستم خود انتخاب کنید تا بطور خودکار پروژه را تبدیل کند.
    این ابزار شماره ورژن را ریست میکند و وقتی پروژه تبدیل شده را باز میکنید از شما میخواهد که پروژه را برای نسخه ی اجرا شده ذخیره کنید. بعد از اجرا شدن پروژه ممکن است برخی افکت ها و فیلترهایی که در نسخه های جدید ایجاد شده اند از دست رفته باشند.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12