با سلام خدمت دوستان عزیز
در هنگام نصب مجدد پریمیر 2015 این پیغام خطا ظاهر میشه
در ضمن اینترنت و آنتی ویروس قطع کردم
net framework هم نصب کردم
با سلام خدمت دوستان عزیز
در هنگام نصب مجدد پریمیر 2015 این پیغام خطا ظاهر میشه
در ضمن اینترنت و آنتی ویروس قطع کردم
net framework هم نصب کردم
ویرایش توسط Paya : 06-04-18 در ساعت 20:20
سلام
قبل از نصب اینترنت را قطع کن
ضمنا در هنگام نصب اینترنت و آنتی ویروس قطع بودن
با سلام ؛
دوست من ، ابتدا باید دقت داشته باشید که اگر قبلا این نرم افزار روی سیستم شما نصب بوده است باید آنرا حذف نمائید و در حال حاضر اینکار را میتوانید با نصب نرم افزار " Adobe Creative Cloud " انجام دهید . با نصب این نرم افزار لیست نرم افزارهای شرکت آدوبی که در سیستم شما نصب است برایتان به نمایش میگدارد و در صورت تمایل میتوانید هریک را حذف و یا آنچه را که هنوز نصب نکرده اید بصورت " Trial " و موقت نصب کنید و سپس بعد از نصب اینترنت خود را قطع و اقدام به کرک آن با کرکرهای موجود بنمائید . موفق باشید .
با سلام ؛
دوست من ، اگر کمی به گزینه ها توجه کنید روش کار را درک خواهید کرد . مگر شما قصد نصب پریمیر 2015 را نداشتید ؟!... پس باید گزینه 4 را انتخاب کنید و سپس برنامه تمام نرم افزارهای آدوبی 2015 نصب شده را به شما نشان میدهد و شما عدد مورد نظر با خواسته تان را انتخاب کنید و در آخر از شما میخواهد با زدن کلید " Y " ( بله ) و سپس کلید اینتر ، حذف نرم افزار مورد نظر را تایید کنید یا اگر اشتباه انتخاب کردید با زدن " N " ( نه ) و سپس اینتر آنرا منتفی کنید و سپس گزینه درست را انتخاب کرده و با زدن کلید " Y " و بعد اینتر حذف نرم افزار مورد نظر را تایید میکنید و یا در غیر اینصورد با زدن کلید " Esc " از برنامه خارج میشوید . درپایان و بعد از حذف نرم افزار آدوبی نصب شده قبلی ( با توجه به ورژن مورد نظرتان ) نرم افزار را مجدد بصورت " Trial " نصب کرده و بعد ( پس از قطع اینترنت ) آنرا با یکی از کرکرها ، کرک می کنید . اگر هم خواستید همه ی نرم افزارهای آدوبی داخل سیستمتان را حذف کلی کنید تا بتوانید ورژنهای جدید همه ی آنها را نصب بفرمائید باید گزینه 3 را انتخاب کنید و باقی ماجرا همان تایید یا عدم تایید انتخابتان با کلیدهای " Y و N " و سپس کلید اینتر است . موفق باشید .
ویرایش توسط kkhodaey : 06-05-18 در ساعت 20:48