برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

مشاهده : 1984 , پاسخ ها : 7
موضوع: خروجی 2 mpg

خروجی 2 mpg

سلام دوستان خسته نباشید من یه فیلمی دارم فریم1080x 1920 59 حالا میخام با پریمیر خروجی فریم MPG2 50 بگیرم چون معمولا این فرمت همه ال ای دی و ال سی دی ها ساپورتش میکنن ولی توی تنظیماتش نداره از 30 فریم بیشتر خروجی نمیده
    و سوال دیگه اگه این MPG 2 جور نشد من با(264اچ) 50 فریم چه تنظیماتی رو اعمال کنم که بدون مشکل همه دستگاها او ساپورت کنه چون یکی دو بار فیلمم برگشت خورد فریم MP4 50 بود با تشکر از دوستان

fariborz آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    14971
    سلام دوست عزیز خسته نباشید. شما یک بار فرمت h.264 امتحان کن با با رزولوشن 1920*1080 در 25 فرم. برای من جواب داده در کارها.

سلام دوست عزیز من با 50 فریم مشکل دارم 50 فریم رو ساپورت نمیکنه وگرنه 30 فریم رو هم ساپورت میکنه

pejii آنلاین نیست.
    Accountable and help

شماره کاربری
    26845
    سلام، اون فیلمی که دارید چیه فرمتش؟
    چه برنامه ای به شما اعلام کرده که 59 فریم در ثانیه است؟
    ویدیوی خودتون رو خوب بررسی کنید (با برنامه ای نظیر media info)، اطمینان حاصل کنید Interlace نشده باشه، ویدیوهای interlace شده در خیلی موارد اگه اشتباه وارد ادیتور یا کانورتور بشند و به عنوان ویدیوی interlace نشده معرفی بشند، فریم ریت دوبل از خودشون نشون میدند.

mpeg 2 ماکزیمم 30 فریم رو ساپورت میکنه، که البته اگه Interlace شده باشه، میتونید بگید 60 فریم در ثانیه است که هر 2 فریم در حقیقت باهم ترکیب میشند و 1 فریم رو میسازند. فرمت Interlace شده خیلی وقته که ریشه اش کنده شده (تلویزیون های 60هرتز و 50 هرتز قدیمی هدف این فرمت بودند).

به احتمال زیاد ویدیوی شما 29.97fps و Interlace شده است، پیشنهاد میشه اون رو در یک کامپوزیشن/سکانس 29.97fps معمولی بندازید و به نرم افزار تدوینگر خودتون بگید که ورودی Interlace شده، بعد خروجی Progressive و 29.97fps بگیرید ازش.

اگه مشکلتون با این راهنمایی حل نشده، یک بخش از ویدیو رو برای بررسی آپلود کنید و بگید از چه نرم افزاری برای تبدیل/تدوین استفاده میکنید تا راهنمایی بیشتر بشه.

سلام دوست عزیز ممنون بابت جوابتون من یک عکس از پروژه کارم میفرستم ممنون میشم که راهنمایی کنیدفایل پیوست 25264

نام: Untitled-.jpg نمایش: 145 اندازه: 133.4 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط ayob65 : 05-20-18 در ساعت 07:58

pejii آنلاین نیست.
    Accountable and help

شماره کاربری
    26845
    خوب اینجور که از تصاویر پیدا است، همه ورودی هاتون 59.97 فریم در ثانیه هستند، پروژه ای هم که ساختید 59.97 هست.

برای این پروژه راهی به جز خروجی گرفتن در mp4 و یا فرمت های دیگه ای که 59.97fps رو ساپورت کنند ندارید، mpeg 2 خونه آخرش 29.97 بهتون بده که با پروژه فعلی شما همخوانی داشته باشه و کمترین مشکل رو بوجود بیاره.