برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

روش بزرگ نمایی ویدئوی حاصل از ایمیج سکوئنس در پریمیر بدون کم شدن تعداد فریم ها؟

سلام. روز به خیر.
    تعدادی فریم دارم که اونهارو به شکل ایمیج سکوئنس وارد پریمیر کردم که به ویدئوتبدیل بشه. میخواستم اسکیل اونو بزرگ کنم . از بخش کنترل افکت وارد شدم و بزرگنمای ایجاد کردم. ولی اشکالی که پیدا شده اینه که دیگه تمام فریم های منو نشون نمیده فکر میکنم چون فریم ها بزرگتر شده در همون زمان قبلی هرچی بتونه نشون میده. فریم ریتم میخوام ثابت باشه. چیکار کم که این مشکل برطرف بشه و تمام فریم هارو نشون بده همراه با بزرگنمایی؟

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    سلام
    اگه میتونید ویدیو با عکسی بزارید کامل ببینیم مشکل چیه
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

kkhodaey آنلاین نیست.
    Accountable and help

شماره کاربری
    12739
    با سلام ؛
    دوست من ، شما حتماً پوشه را گرفته اید و آنرا " درگ " کرده اید به درون پریمیر . شما باید با کلیک راست کردن و انتخاب گزینه ی " ایمپورت " و سپس کلیک روی اولین فریم ، و زدن تیک " سیکوئوس " فایل و فریمهای خود را به درون پریمیر انتقال دهید تا دچار چنین مشکلی نشوید . موفق باشید .

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    سلام
    اگه میتونید ویدیو با عکسی بزارید کامل ببینیم مشکل چیه
    سلام. ممنونم. فکر کنم ایراد کارو متوجه شدم. وقتی بزرگنمایی میشه ابعاد فریم ها بزرگتر میشه ولی ابعاد سیکوئنس ثابت هست و زمان فیلم هم در تایم لاین ثابت هست به همین دلیل همه فریم ها فرصت نمایش پیدا نمی کنند.

نقل قول نوشته اصلی توسط kkhodaey نمایش پست ها
    با سلام ؛
    دوست من ، شما حتماً پوشه را گرفته اید و آنرا " درگ " کرده اید به درون پریمیر . شما باید با کلیک راست کردن و انتخاب گزینه ی " ایمپورت " و سپس کلیک روی اولین فریم ، و زدن تیک " سیکوئوس " فایل و فریمهای خود را به درون پریمیر انتقال دهید تا دچار چنین مشکلی نشوید . موفق باشید .

سلام. ممنونم. اینکارو درست انجام میدم همونطور که شما فرمودید. مشکل چیز دیگری بود..