نقل قول نوشته اصلی توسط pejii نمایش پست ها
خیلی بحث عجیبی هست، دقیق نمیتونم بگم مشکل از کجا است ولی حدس میزنم زمانیکه شما کارت گرافیک را به سیستم وصل میکنید، به دلیل ضعف پردازنده اتان، قدرت پردازش زیادی صرف انتقال و تبدیل دیتا برای کارت گرافیک به دوش پردازنده میافته.

برخلاف آنچه دوستان پیشنهاد میکنند، برای سیستم شما من پیشنهاد میکنم از یک نسخه قدیمی تر از نرم افزار استفاده کنید و ببینید مشکل حل میشه؟ نسخه cc2014 و cs6 را اگر مقدور هست تست کنید.

اگه مشکل اتان با CS6 حل بشه (افزایش مصرف CPU را بعد از نصب گرافیک نداشته باشید)، مشکل از مجموعه دستوراتی است که در ساخت پریمیر استفاده شده و پردازنده شما آنها را ندارد و به جای استفاده از آن سری دستورات مجبور به بازسازی و استفاده از دستورات قدیمی و در نتیجه هدر رفتن قدرت پردازشی میشود، در اینصورت تنها راه حل ارتقاء پردازنده است (که البته مادربورد و رم را هم به احتمال زیاد باید ارتقاء بدید تا همخوانی داشته باشند).
سلام. ممنونم از راهنماییتون. من هم دقیقا به همین شک دارم چون در غیر این صورت با عقل جور در نمیااد. مارد برد هم H81M-C Asus هست میتونم سی پی یو i5 بندازم. رم هم که مشکلی نیست اضافه میشه. فقط تنها ترسم این هست که نکنه گرافیک مشکل داشته باشه حالا من بیام سی پی یو بگیرم کار رندرینگم دوباره بره رو سی پی یو و گرافیک همچنان وقتی میره روی GPU مشکل داشته باشه. سعی میکنم قبل این که CPU بخرم از یکی قبلا بگیرم و تست کنم که مشکلی وجود نداشته باشه.
باز هم ممنون از راهنمایی . در هر صورت تا یک مدت دیگه نتیجه رو اینجا اعلام میکنم