سلام عزیز
متاسفانه از اصفهان خبر ندارم اما اگه تجربه کار با نرم افزار دارید پیشنهاد میدم به فکر دوره خود آموز باشید چون توی سطوح بالا معمولا دوره اصلا نیست
با یکم مطالعه و آموزش و مقدار زیادی تمرین میتونید به جاهایی که میخوایید برسید
شما میخوایی توی چه مبحثی از انیمیشن فعالیت کنید تا اگه چیزی ازون مبحث میدونم بگم بهتون؟
البته اگه مشتاق دوره هستید یه خبر خوبم بدم من یکی از مدرسین من که از بزرگان سی جی کشور هست داره یه مدرسه مجازی رو تاسیس میکنه با استاندارد های بین المللی
میتونید توی اون دوره شرکت کنید البته هنوز اتفاق نیوفتاده ولی بزودی
کلا سیستم سنتی آموزشی برای انیمیشن دیگه جواب نمیده و باید از سیستم های مدرن تر استفاده بشه چون انیمیشن با علوم مهندسی فرق داره اون علوم ممکنه توی 50 سال هم فرقی نکنن اما انیمیشن هر چند ماه یک بار تکنیک جدید میاد و دیگه هیچکس از روش قبل استفاده نمیکنه!
و منکه دوره های زیادی برای انیمیشن رفتم و رشتمم انیمیشن هست فهمیدم توی این مراکز اتفاق خیلی بخصوصی نمیوفته اونا هم نهایتا چهار تا کتاب معرفی میکنن و رد میشن یا نهایتش روش های خودآموزی رو میگن
من فعلا قصد دارم دوره ی کلی ومقدماتی از انیمیشن ببینم و هنوز تصمیم نگرفتم که توی کدوم بخش فعالیت کنم میخوام ابتدا با اجزا و روند تولید اون به خوبی آشنا بشم وبعد تخصصی یک بخشیو دنبال کنم.
لطفا راهنماییمون کنید