سلام من میخوام دوتا میکروفون یقه ای رو (کابل ۳/۵mm)به کیسم وصل کنم اما از پشت فقط میشه یکیشون وصل کرد و از جلو هم که سوکتش اصلا کار نمیکنه چجوری باید دوتا میکروفون رو همزمان داشته باشم و با ادوب ادیشن صدا ضبط کنم؟
سلام من میخوام دوتا میکروفون یقه ای رو (کابل ۳/۵mm)به کیسم وصل کنم اما از پشت فقط میشه یکیشون وصل کرد و از جلو هم که سوکتش اصلا کار نمیکنه چجوری باید دوتا میکروفون رو همزمان داشته باشم و با ادوب ادیشن صدا ضبط کنم؟
فکر کنم باید از این رابط ها تهیه کنید:
http://www.d-netcable.com/تبدیل%20کا...میکروفن
شما باید یکم آستینتون رو بالا بزنید، تبدیل دقیقی برای این کار وجود نداره ولی با ترکیب چند مبدل میتونید به نتیجه برسید.
1- ابتدا 2 تا از این تبدیل AUX به AV بگیرید، سمت ورودی این تبدل میکروفون شما میخوره، در خروجی های آن (سمت AV) هم کانال های متفاوت میکروفون خارج میشه (که البته چون میکروفون های شما Mono هستند، هر دو کانال در خروجی یکی خواهند بود)
2- بعد یکی از این رابط های 3 به 3 یا 2 به 2 AV هم میگیرید (اینها تکیشون هم پیدا میشه ولی تو این سایت فقط 3 به 3 داشت) که برای اتصال خروجی های تبدیل بالایی به کابل بعدی که در پایین میگزارم استفاده خواهید کرد.
3- و یکی هم از این کابل های 3 به 2 AUX به AV هم میگیرید که خروجی استریوی میکروفون رو بهتون میده برای اتصال به رایانه/کارت صدا و در ورودی های اونهم در هر ورودی خروجی یکی از میکروفون ها رو وارد میکنید. * از این کابل اگه مدلی که دو سر مادگی ورودی AV داشته باشه رو پیدا کنید، دیگه نیازی به تبدیل AV که در بخش دوم اشاره کرده بودم نخواهید داشت.
اینهم حدوداً چیزی که شما در نهایت خواهید داشت:
* تبدیل های دیگه ای هم هست که برای گرفتن 2 هدفون از 1 خروجی هدفون استفاده میشه، از لحاظ تئوری میتونید از اونها هم استفاده کنید، ولی از آنجایی که در آن تبدیل کل پایه های خروجی میکروفون ها به یکدیگر اتصال مستقیم پیدا خواهند کرد، برای میکروفون های دارای قدرت خروجی بالا و یا دارای مدارات الکترونیکی برای تقوییت خروجی بهتره استفاده نشند که میتونه آسیب برسونه به میکروفون هاتون.
بنظرتون میتونم از اون تبدیلی که آقای مهدی گفته هم استفاده کنم؟
بنظرتون میکروفونام تقویت کننده داره؟