نوشته اصلی توسط
A.Khoshpayam
Yes!!
چه موزیک توپی! خوشمان آمد! داب استپ بود؟ درسته؟ اسم آهنگ و آهنگسازش؟
ببین ایده خوبه، ولی خامه (خام هست)، اگه منظورت یک بازی با موزیکه که کار خوبی شده ولی زمانش کمه، هماهنگی افکت ها با موزیک هم قابل قبوله، اون نوشته که اصلا خدای نکرده ربطی به خودشیفتگی شما نداره خیلی خسته کنندس، بیشتر روش کار کن، می تونی وسطش، به صورت خیلی کوتاه، چند فرم، یک نوشته دیگه یا ی عکس دیگه بذاری، می تونستی چند فرم یا حتی یک ثانیه نوشته رو میرر کنی، افکت هات هم عمدتا خوب بود ولی باز جا کار داره، سعی کن نمونه کارهای افکت گلیچ رو بیشتر ببینی، به این سبک و سیاق کار خیلی نزدیکه، بر خلاف نظر دوستمون به نظرم فونت مناسبی استفاده کردی، شما خواستی حال و هوای دیجیتال رو القا کنی که بهترین فونت همین بوده.
موفق باشی.
سلام دوست عزیز مرسی از نظر خوبتون... آره حیقیتا یه بازی با افکتا و موزیک بود ... چون موزیک خوبی بود و فک کردم که یه چیزی دیجیتالی از آب دربیاد بهتره بخاطر همینم فونت دیجیتال رو انتخاب کردم.شما درست میگی این اینترو هست من اشتباه گرفتم با نمونه کار...یه همچین چیزی میتونه واسه
کلیپهایی که دنسر ها و بیشتر اونایی که پاپینگ کار میکنن اینترو خوبی باشه...اون نوشته هم که اسم و فامیل خودمه واسه تست بد نیست