نوشته اصلی توسط
alika
بسیار ممنون دوست گرامی کاملا حق با شماست توی دو الی 3 روز واقعا نمیشه یه کار رو تحوویل داد اگرم بشه کیفیت پایین خواهد داشت اما متاسفانه یک سری از تدوینگرها با قیمت 100 هزار تومان هم دیدم که دارن با ادیوس کار میزنن و دو روزه تحویل میدن و همین ها متاسفانه بازار رو هم خراب کردن برای کسایی که دوست دارن یکم حرفه ای تر کار کنن و جالبه که تدوین گری که نتونه دو سه روزه کار رو تحویل بده رو نابلد میدونن.
به هرحال ممنون از مطلبتون واقعا باعث دلگرمی بود

با سلام ؛
دوست من ، همانطوریکه فرمودید و بنده هم با قدری احترام از اینجور کسان یاد کردم ( قیمت شان را کمی بالاتر بردم والا هشتاد تومنی هم هست) باید عرض کنم که اینجور عملکرد در این گونه دوستان حاصل فرهنگ غلط حاکم بر اندیشه ها و نوعی رقابت تخریبی است که در رابطه کاری ( کارگر و کارفرما ) وجود دارد که همه اش نتیجه اقتصاد غلط و ضعیفی است که بر جامعه سایه شوم دارد و انسانها را وامیدارد تا کرامتشان را هم هزینه کنند چه رسد به وقت و هنر و علم شان ( یعنی حاصل و نتیجه عمربرگشت ناپذیرشان ) . البته عده زیادی هم هستند نمیشود نام تدوینگر را برایشان بکار برد . اینها مونتاژکار هستند . خودشان هم اغلب خودشان را با این عنوان معرفی میکینند . اگر بپرسی تدوینگر میخواهید یا نه ؟!! .. میگویند ما هم خودمان مونتاژکاریم و هم مونتاژکار خصوصی داریم !!!! . شما و بقیه دوستان تدوینگر هستید و تدوینگر گران است . اما مونتاژکار همه جا ریخته . فله ای و .... !!! کارگر افغانی الان روزی هفتاد و پنج هزار تومن میگیرد و هشت ساعت کار میکند اما این مونتاژکارها دوروز کار مداوم با حداقل چهل ساعت کاری ، اگر به مزد افغانی هم حساب کنیم باید حد اقل چهارصد تومن بگیرند اما متاسفانه میشود روزی بیست یا سی تومن !!! ... اینهم یک تحقیر دیگر که هم به ما تحمیل میشود و هم خودمان تشدیدش میکنیم . بهر حال گاهی انسان ناچار به پائین آمدن از مقام انسانیت به درجه آدم بودن ااست . همین که ابولبشر باشم راضی میشویم . کمترمان نکنند بیشتر نمیخواهیم . بهر حال لپ مطلب این بود که با اینجور قیمتها فقط میتوان مونتاژکار استخدام کرد آنهم نباید از ایشان انتظار زیاد داشت بجز انداختن یک آهنگ توی لاین صدا و یک پریست رنگ و البته کات و دلیت برخی اضافات . همین و بس .و اینکار دو روز هم .برایش زیاد است . بیچاره عروس و داماد . !!! .... از شما و دوستان هم بابت این مطالب عذر میخواهم . چرا که هیچ مشکلی از شما حل نمیکند . موفق باشید