برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 17 از 17

مشاهده : 3387 , پاسخ ها : 16
موضوع: برای خرید سیستم راهنمایی کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط sajjadkhati نمایش پست ها

سلام
    شما تا قیمت حدود 260 تومن ، پاور 550 واتی ، با این جزئیات و کیفیت ، کدوم مدل منظورتونه؟
    موضوع بحث ما این نبود عزیز

طبیعتا اگر بخوان چیزی که من گفتم رو تهیه کنند باید هزینه بیشتری بکنند که قطعا میارزه

متشکر از شما که برای راهنمایی کاربرا اینقدر وقت میذارید و تایپ میکنید

Trust is like an eraser

The more you use it , the shorter it becomes

سلام - لب تاپ لنوو فلکس2 - 15 اینچ تا چه اندازه برای کار کردن با افتر افکت مناسب هست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Radein نمایش پست ها
    سلام - لب تاپ لنوو فلکس2 - 15 اینچ تا چه اندازه برای کار کردن با افتر افکت مناسب هست؟

سلام
    به نظرم کل لپتاپ ها (صرف نظر از قیمت شون) اصلا به درد کارهای گرافیکی نمیخورن
    pc ها هم ارزون تر و هم قدرتمندتر و گاها بسیار قدرتمندتر از لپتاپ های هم قیمت شون هستن . مشکل قابلیت ارتقاء و دما و بقیه ی چیزهای لپتاپ بماند

در مورد flex 2 هم به نظرم برای افترافکت ضعیف هست

دوست عزیز آقا King Arc s ، این هم بررسی پاور گرین GREEN GP750B-OC+ که 470 تومن گفته بودم :

+GREEN GP750B-OC

البته پاور گرین GREEN GP550A-UK هم بررسی اش هست. این هم اطلاعات جزئی اش :

GREEN GP550A-UK

ویرایش توسط sajjadkhati : 11-15-16 در ساعت 19:30

نقل قول نوشته اصلی توسط sajjadkhati نمایش پست ها
    دوست عزیز آقا King Arc s ، این هم بررسی پاور گرین GREEN GP750B-OC+ که 470 تومن گفته بودم :

+GREEN GP750B-OC

البته پاور گرین GREEN GP550A-UK هم بررسی اش هست. این هم اطلاعات جزئی اش :

GREEN GP550A-UK

خب الان چیکار کنم ؟!

این سایتی که ازش لینک بررسی رو گذاشتید درواقع به نوعی داره رسما از گرین تبلیغ میکنه (که البته هیچ اشکالی نداره) و در قسمت های مختلف سایتش میشه تبلیغات های این شرکت رو درش دید پس نمیشه تحلیل کسی که از لحاظ مالی نفع میبره از یک محصول رو مرجع قرار داد !
    (البته سایت مفیدی هست و بنده باهاش از قبل آشنایی دارم)

همونطور که در متن بررسی هم گفته شده "گرین خود تولید کننده پاور نیست اما در همکاری با بزرگ ترین سازندگان پاور در جهان"

در واقع به زبان ساده گرین یک منتاژ کننده داخلی قطعات چینی هست

بگذریم

آقا اصلا گرین معتبرترین برند دنیاست من که نگفتم بده ، اتفاقا مدلی که شما پیشنهاد دادین شاید خیلی هم خوب باشه

من اشتباه کردم

لطفا دیگه پیگیر این مسئله نباشید

در پناه حق...

Trust is like an eraser

The more you use it , the shorter it becomes

mohsen_dalir آنلاین نیست.
    Moderator

شماره کاربری
    1365
    2ملیون خیلی کمه مخصوصا اگه بخواهید سینما فوردی کار کنید فقط به درد تمرین میخوره

نقل قول نوشته اصلی توسط King Arc s نمایش پست ها
    خب الان چیکار کنم ؟!

این سایتی که ازش لینک بررسی رو گذاشتید درواقع به نوعی داره رسما از گرین تبلیغ میکنه (که البته هیچ اشکالی نداره) و در قسمت های مختلف سایتش میشه تبلیغات های این شرکت رو درش دید پس نمیشه تحلیل کسی که از لحاظ مالی نفع میبره از یک محصول رو مرجع قرار داد !
    (البته سایت مفیدی هست و بنده باهاش از قبل آشنایی دارم)

همونطور که در متن بررسی هم گفته شده "گرین خود تولید کننده پاور نیست اما در همکاری با بزرگ ترین سازندگان پاور در جهان"

در واقع به زبان ساده گرین یک منتاژ کننده داخلی قطعات چینی هست

بگذریم

آقا اصلا گرین معتبرترین برند دنیاست من که نگفتم بده ، اتفاقا مدلی که شما پیشنهاد دادین شاید خیلی هم خوب باشه

من اشتباه کردم

لطفا دیگه پیگیر این مسئله نباشید

در پناه حق...

سلام
    دوست عزیز ، چرا ناراحت میشین؟ داریم با هم بحث و تبادل اطلاعات میکنیم برای اینکه اطلاعات هر دو طرفمون بالاتر بره
    این که ناراحتی نداره .
    سایت شهر سخت افزار یک سایت خبری-تحلیلی هست . خوب مشخص هست هر سایت خبری ای ، منبع درآمدش ، تبلیغات شه. همون سایت ، اتفاقا تبلیغ کولر مستر و کل محصولاتی که ضمانت آواژنگ (کولر مستر و گیگابایت و ...) رو دارن و تبلیغ خیلی از محصولات دیگه رو میکنه (msi و ایسوز و ...) اما این دلیل نمیشه که این سایت و همه ی سایت های دیگه محصول گیگابایت و ... رو که بررسی میکنن پس وابسته بهشون باشن
    مثلا این یه خبر از کولر مستر اش :

http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/ne...maker-1200-psu

و چند تای دیگه هم از کولر مستر هست

درمورد پاور گرین هم درسته دیگه . مگه نمیدونستین؟ پاور گرین از شرکت cwt که بزرگترین تولید کننده ی قطعات اصلی پاور هست ، همکاری میکنه . بجز این ، خیلی از کشورهای دیگه تا حدودی این کار رو میکنن . مثل شرکت آمریکایی آنتک که قطعاتش رو از شرکت های چینی میگیره و ... .
    قضیه ی مادربردها هم برای بعضی از قطعات شون همین هه . مثلا چیپست های مادربردها از شرکت amd یا اینتل هه . بعد از اون ، مهم ترین قطعه ی مادربرد یعنی مدار تغذیه های قدرتمند ، از شرکت IR و ... از آمریکا هستن . خازن ها بسته به قدرت شون معمولا از شرکت های ژاپنی هستن و ....

ویرایش توسط sajjadkhati : 11-16-16 در ساعت 08:34

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12