سلام دوستان به دادم برسین
من کارت گرافیکمgt 610است اومدم کارت گرافیکمو آپدیت کردم.اما از الا هروقت اینترنتمو روشن میکنم کارت گرافیک
ارور میده اون پایین وکامپیوتر ریکاوری میشه خواهشااااکمکککک
سلام دوستان به دادم برسین
من کارت گرافیکمgt 610است اومدم کارت گرافیکمو آپدیت کردم.اما از الا هروقت اینترنتمو روشن میکنم کارت گرافیک
ارور میده اون پایین وکامپیوتر ریکاوری میشه خواهشااااکمکککک
با سلام ؛
دوست من ، اگر نقطه بازگشت ساخته اید که به راحتی با یک سیستم ریستارت ساده میتوانید به عقب برگردید ( البته نه ریستارت معمولی بلکه از مسیر " پنل استارت - اکسسوریز - سیستم تولز - سیستم ریستارت " میتوانید به آخرین نقطه بازگشت پذیر برگردید ). برای همین هم هست که میگویند قبل از نصب هر نرم افزار یا تغییری درسیستم ، یک نقطه بازگشت بسازید تا اگر دچار مشکل شدید بتوانید سیستم را به "زمان سلامت " بازگردانید . اگر هم با اینکار نمیتوانید یا نتوانسته اید مشکل را مرتفع کنید( خودتان انجام داده اید ) بهتر است سی دی درایور کارت گرافیکتان را مجدد در سی دی رام بگذارید و مجدد درایور اسمی سیستم خود را نصب کنید . فعلا اینکارها را به نوبت که عرض کردم پیگیری بفرما اگر حل نشد که انشاالله حل میشود ، مجدد همگی انجمن در خدمت دوستشان که شما باشید بی شک خواهند بود . موفق باشید .
ویرایش توسط kkhodaey : 09-23-16 در ساعت 02:33
حل شد![]()
با سلام .چندتا سوال داشتم امیدوارم جاش همینجا باشه
1- گرافیک 770 gtx برای پریمیر و افتر مناسب هستش آیا؟
2- گفته شده در ویندوز 10 از دایرکس 12 پشتیبانی میکنه کامل.درسته یا نه؟
3- از قیمت ک بگذریم 770 بهتره یا 960؟
با سپاس
من ویندوز 10 نصب کردم سرعتش خیلی بالا تره وهمه پلاگینا هم روش راحت نصب میشه. البته من خودم چند تا پلاگین مثل optical flare و.... کرک کردم