برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 17 از 17

مشاهده : 4752 , پاسخ ها : 16
موضوع: تیک زدن فیلم

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط soheilx57 نمایش پست ها
    عزیز این اصلا ربطی به خروجی نداره!
    دوربین شما لرزش داره این کار تو خروجی انجام نمیشه شما نباید با خود دوربین اون رو انیمیت کنید بهتره با Nul Object این کارو انجام بدید خیلی بهتره
    http://www.video-effects.ir/%d8%a2%d...%d8%b1-%d8%a7/

ببینید اون ثانیه ها چه کیفریم هایی ساختید حذف کنید
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

soheilx57 آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    27411
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    عزیز این اصلا ربطی به خروجی نداره!
    دوربین شما لرزش داره این کار تو خروجی انجام نمیشه شما نباید با خود دوربین اون رو انیمیت کنید بهتره با Nul Object این کارو انجام بدید خیلی بهتره
    http://www.video-effects.ir/%d8%a2%d...%d8%b1-%d8%a7/

ببینید اون ثانیه ها چه کیفریم هایی ساختید حذف کنید
    اخه استاد فقط تو این نیس فیلم هایی که خودم میسازم یا بادور بین که فیلم برداری کردم ی چیز مثلا در افتر افکت اضافه میکنم بعد که میرم تو media encoder میزنم باز همین جوری تیک میخوره یکیم گه مشکل از کیفریم باشه چرا تو افتر افکت که اجرا میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد بدونه هیچ تیکی ولی تو media encoder که ضبط میکنم تو خروجی اون جور تیک میخوره؟

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط soheilx57 نمایش پست ها
    اخه استاد فقط تو این نیس فیلم هایی که خودم میسازم یا بادور بین که فیلم برداری کردم ی چیز مثلا در افتر افکت اضافه میکنم بعد که میرم تو media encoder میزنم باز همین جوری تیک میخوره یکیم گه مشکل از کیفریم باشه چرا تو افتر افکت که اجرا میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد بدونه هیچ تیکی ولی تو media encoder که ضبط میکنم تو خروجی اون جور تیک میخوره؟
    تو خود افتر افکت خروجی میگیرید مشکلی نیست؟ اگه اینطوریه حتما در تنظیمات Encoder دست بردید حذف و نصب کنید
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

soheilx57 آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    27411
    نقل قول نوشته اصلی توسط kkhodaey نمایش پست ها
    با سلام ؛
    مشکلی نیست !.... شما خروجی "اِ وی آی "بگیرید و بعد با مبدل آنرا به "ام پی فور" تبدیل کن.
    ;f

کیفیتش کمتر میشه بعدم که کار زیاد میشه چند ساعت میکشه افتر افکت تبدیل کنه بعد هم اون رو تبدیل کنم خیلی میشه

soheilx57 آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    27411
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    تو خود افتر افکت خروجی میگیرید مشکلی نیست؟ اگه اینطوریه حتما در تنظیمات Encoder دست بردید حذف و نصب کنید
    الان این کارو کردم بازم مشکلم حل نشد

kkhodaey آنلاین نیست.
    Accountable and help

شماره کاربری
    12739
    با سلام ؛
    به فرمایشات استاد هادی پور در زمینه حذف کیفریم های ساخته شده احتمالی در آن نقطه و لرزش دوربین و ... که استاد فرمودند توجه کردید . یعنی ایراد از جانب آن بخش نیست ؟! ... در ضمن کیفیت فیلم صد در صد در فرمتهای مختلف کم و زیاد میشود . مثلا " فرمت اِ وی آی " از فرمت " ام پی فور " کیفیت برتری دارد اما دیدن خروجی تصویر با پلیرهای مختلف هم متفاوت است مثلا کیفیت رنگ یک ویدئوی واحد با پلیر کویک تایم با کیفیت رنگ همان ویدئو در ک ام پلیر کاملا متفاوت است . چون تنظیمات غلظت رنگ در آنها تفاوت دارد . برای همین است که در یک تلویزیون یک زنگ و در یک تلویزیون دیگر همان فیلم به غلظت رنگی دیگری دیده میشود و ما به اشتباه آنرا به کیفیت فیلم ربط میدهیم در حالیکه مربوط به تنظیمات غلظت رنگ است . ایراداتی که استاد هادی پور گرفتند را هم بر طرف کن ببین چی پیش می آید . موفق باشی

soheilx57 آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    27411
    نقل قول نوشته اصلی توسط kkhodaey نمایش پست ها
    با سلام ؛
    به فرمایشات استاد هادی پور در زمینه حذف کیفریم های ساخته شده احتمالی در آن نقطه و لرزش دوربین و ... که استاد فرمودند توجه کردید . یعنی ایراد از جانب آن بخش نیست ؟! ... در ضمن کیفیت فیلم صد در صد در فرمتهای مختلف کم و زیاد میشود . مثلا " فرمت اِ وی آی " از فرمت " ام پی فور " کیفیت برتری دارد اما دیدن خروجی تصویر با پلیرهای مختلف هم متفاوت است مثلا کیفیت رنگ یک ویدئوی واحد با پلیر کویک تایم با کیفیت رنگ همان ویدئو در ک ام پلیر کاملا متفاوت است . چون تنظیمات غلظت رنگ در آنها تفاوت دارد . برای همین است که در یک تلویزیون یک زنگ و در یک تلویزیون دیگر همان فیلم به غلظت رنگی دیگری دیده میشود و ما به اشتباه آنرا به کیفیت فیلم ربط میدهیم در حالیکه مربوط به تنظیمات غلظت رنگ است . ایراداتی که استاد هادی پور گرفتند را هم بر طرف کن ببین چی پیش می آید . موفق باشی
    دوست عزیز مشکل از کیفریم نیس استاد بخاطر اون کلیپ که گذاشتنم گفتن شاید از کیفرم باشه
    تو کلیپ های دیگه که اصلا کیفرم توش به کار نبردم هم همون طوری میشه
    اصلا عصابم رو به هم ریخته

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12