سلام دوستان یه سوال
میخوام تو ادیوس برا عکس سایه شو بزارم رنگشو کم کردم ولی ی چیزی رو نتونستم پیدا کنم
میخوام سایه رفته رفته محو بشه میشه راهنماییم کنین
یعنی هر چقدر پایین میاد نورشم کمتر بشه
سلام دوستان یه سوال
میخوام تو ادیوس برا عکس سایه شو بزارم رنگشو کم کردم ولی ی چیزی رو نتونستم پیدا کنم
میخوام سایه رفته رفته محو بشه میشه راهنماییم کنین
یعنی هر چقدر پایین میاد نورشم کمتر بشه
با سلام ؛
یک ماسک روی محدوده مورد نظر بگذار و فیدر آنرا تنظیم کن یا با یک گرادینت اینکار را بکن . میتوانی در تایتل موشن قسمت گرافیک پلین در بخش کالر اند تکسچر هم به گرادینت دسترسی داشته باشی و هم به ترنسپرنسی . میشود آنرا هم ترنسپرنسی کرد البته با گرادینت . موفق باشی
ویرایش توسط kkhodaey : 08-12-16 در ساعت 20:07
با سلام ؛
این قسمت را گفتم که فقط در ادیوس هست . ببین کاربردی برای کاری که میخواهی بکنی دارد یا نه !؟
با سلام ؛ بین محو شدن و کم نور شدن تدریجی چه تفاوتی هست ؟! ... میتوانی از بین ویدئو فیلترها ، فیلتر ماسک را اعمال کنی و با رکتنگل (مستطیل ) عکست را ماسک کنی و فیدر آنرا تنظیم کنی و بعد هم از همین روش قبلی هم کمک بگیری شاید کارتان راه بیافتد .چرا یک عکس از کارت نمیگذاری چون کلمات اغلب گمراه کننده اند .
ویرایش توسط kkhodaey : 08-13-16 در ساعت 00:08
با سلام ؛ با کلیک راست روی تایم لاین یک کالر مت بساز و گرادینت آنرا طوری تنظیم کن که همین بخش که سیاه نشان داده ای در گرادینت سیاه باشد و باقی تصویر سفید ( البته گرادینت ) . و آنرا روی لاین بالای عکستان بیانداز و مد رنگی مولتی پلی را به آن بده . موفق باشی
این آموزش را ببین . فقط یادت باشد که عکس و مت آن باید در لاین زیر عکستان قرار بگیرد تا نقش سایه را برایتان بازی کند . در آخر نورآنرا هم تنظیم کن .
https://www.youtube.com/watch?v=cQNMDqbDlKc