برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

مشاهده : 2127 , پاسخ ها : 7
موضوع: درخواست فعالیت در انجمن

heidar آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    27445

درخواست فعالیت در انجمن

سلام به همه کاربرا

من تازه عضو این انجمن شدم . از تمام افرادی که آنلاین هستند یه

سوال دارم چرا منتظر این هستید که مدیر هادی پور یه آموزش یا

پروژه برای دانلود قرار بده تا سریع دانلود کنید. آقا یه تکونی به

خودتون بدید به جای اینکه از سایتهای خارجی یا فارسی کپی کنید

و بیایید تو انجمن پیس کنید یا منتظر این باشید که مدیر یه آموزش

بگذاره. یه آموزش از خودتون قرار بدید جدید باشه بقیه هم

استفاده کنن. بگیم بابا این هم کار بچه های ایرانیه.

الان داشتم انجمنها رو نگاه میکردم همش کپی پیسه فلان شخص

از شرکت فلان یه پروژه رو ساخته طرف آورده تو انجمن پیس کرده.

یه چیز دیگه الان داشتم افراد آنلاین رو نگاه میکردم 45 نفر آنلاینن

تو انجمن یه نفر که سوال میپرسه همه منتظر این هستند که مدیر

بیاد جواب بده. ناموسن تو این 45 نفر یعنی کسی جواب این

سوالها که پرسیده میشه رو بلد نیست.
    ویرایش توسط heidar : 07-23-16 در ساعت 18:59

سلام
    به انجمن خوش اومدین
    اینکه میگین بچه ها فعال باشن و فقط کپی پیست نکنن درسته و باید باشه
    اما خب داداش من ، مگر چقدر شاخه و موضوع هست که بشه درموردش آموزش ساخت ؟ و اینکه شما میدونید ساختن آموزش چه سختی هایی داره؟!(تا حالا خودتون آموزش ساختید؟)

(سوء تفاهم نشه ، منظورم این نیست که دیگه افتر جای پیشرفت نداره یا آموزشی نمیشه ساخت)
    ببینید تقریبا آموزش کار با تمام ابزار های افتر افکت تا حالا ساخته شده و حتی تکنیک های دیگه هم آموزش داده شده دیگه اگر هم آموزشی قرار باشه ساخته بشه باید یاد دادن یه ایده یا یه پروژه جالب باشه

به علاوه همه اعضا انجمن که در سطح حرفه ای نیستن ! آدم باید یه چیز جدیدی بلد باشه که بخواد به دیگران آموزش بده ؟!!

همچنین وقتی در بسیاری موضوعات قبلا آموزش های قوی و جامعی ساخته شده (چه داخلی و چه خارجی) دیگه چرا باید یکی عینش رو بسازه و بذاره رو سایت خب از همون آموزش خارجی لینک میذاره مگه مریضه بره سه ساعت ضبط کنه آخرشم به خوبی اون طرف توضیح داده نشه

در آخر امیدوارم روزی خودتون آموزش های نو آورانه بسازین و روی سایت بذارین تا استفاده کنیم

در پناه حق...

Trust is like an eraser

The more you use it , the shorter it becomes

heidar آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    27445
    نقل قول نوشته اصلی توسط King Arc s نمایش پست ها
    سلام
    به انجمن خوش اومدین
    اینکه میگین بچه ها فعال باشن و فقط کپی پیست نکنن درسته و باید باشه
    اما خب داداش من ، مگر چقدر شاخه و موضوع هست که بشه درموردش آموزش ساخت ؟ و اینکه شما میدونید ساختن آموزش چه سختی هایی داره؟!(تا حالا خودتون آموزش ساختید؟)

(سوء تفاهم نشه ، منظورم این نیست که دیگه افتر جای پیشرفت نداره یا آموزشی نمیشه ساخت)
    ببینید تقریبا آموزش کار با تمام ابزار های افتر افکت تا حالا ساخته شده و حتی تکنیک های دیگه هم آموزش داده شده دیگه اگر هم آموزشی قرار باشه ساخته بشه باید یاد دادن یه ایده یا یه پروژه جالب باشه

به علاوه همه اعضا انجمن که در سطح حرفه ای نیستن ! آدم باید یه چیز جدیدی بلد باشه که بخواد به دیگران آموزش بده ؟!!

همچنین وقتی در بسیاری موضوعات قبلا آموزش های قوی و جامعی ساخته شده (چه داخلی و چه خارجی) دیگه چرا باید یکی عینش رو بسازه و بذاره رو سایت خب از همون آموزش خارجی لینک میذاره مگه مریضه بره سه ساعت ضبط کنه آخرشم به خوبی اون طرف توضیح داده نشه

در آخر امیدوارم روزی خودتون آموزش های نو آورانه بسازین و روی سایت بذارین تا استفاده کنیم

در پناه حق...

سلام خیلی ممنون من نظر شما رو قبول ندارم. این همه موضوع مهم هست. اگه قرار بود همه مثل شما فکر کنند الان شرکت هایی مثل video hive

هر روز چند پروژه جدید نمی ساخت. شما منظور من رو درست متوجه نشدید این طور که من از حرف شما برداشت کردم یعنی ما باید هیچ

کاری نکنیم چون همه چیز قبلا ساخته شده اگر اینگونه است پس ما تو این سایت دنبال چی هستیم؟

و همچنین در این قسمت شما نوشتید

فکر میکنم این جمله درست نباشه و توهین کردن به آقای مدیر هادی پور باشه. چون بیشتر آموزش هایی که آقای مدیر هادی پور داخل سایت گذاشته در سایت های خارجی هستش. یعنی ایشون مریض هستند؟

ممنون که وقت گذاشتید و مطلب من رو خوندید نظر شما کاملا مورد احترام هست و شاید هم درست باشد.
    ویرایش توسط heidar : 07-24-16 در ساعت 14:17

آقا شما راست میگین همه سایت های ایرانی کپی شده است و هیچ چیز جدیدی نیست.

سلام..

بنظر من اینکه آموزش های زبان اصلی بصورت فارسی دربیاند تا کاربران سطح پایین تر راحتتر به آموزش ها دسترسی داشته باشند و ازش استفاده کنند خیلی هم خوب نیست و به یه جایی که رسید نتیجه معکوس میده و کاربران و کسایی رو که در حال یادگیری هستند رو تنبل میکنه!
    همین جستجوی در اینترنت و یافتن منابع آموزشی زبان اصلی و خوندن مطالب، دیدن نمونه ها و زحمت کشیدن برای یافتن آموزش یکی از مهمترین ارکان یادگیری هست!

و اگه قراره آموزشی تولید بشه باید یا ایده نابی پشتش باشه و یا بتونه نیازهای بومی مارو رفع کنه و...

و اگه بخوام نمونه سایت داخلی مثال بزنم یک نمونه رو بیشتر نمیشه مثال زد!

ویرایش توسط flex : 07-24-16 در ساعت 20:30

heidar آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    27445
    سلام داداشم این طور که شما نوشتید کاربر باید یه دیکشنری هم کنار دستش باشه تا جمله های زبان اصلی رو معنی کنه به نظر شما این وقت رو نمی گیره؟

الان این آموزشی رو که شما تبلیغ کردین زبان فارسی هست با جمله ای که تو متن نوشتید جور در نمیاد. همچنین مثال خوبی رو قرار دادین البته با این که تبلیغ فروش آموزش بود.

ما اول باید ببینیم منظورمون از کار چه چیزی هست. اینکه من بشینم پشت سیستم که چند میلیون پول بالاش دادم و شروع کنم به

طراحی و سر این کاراکتر رو رو سر اون یکی بگذارم و شیشه رو از توی توت فرنگی در بیارم بیرون که شکم آدم رو سیر نمی کنه.

ما باید از این کار پول دربیاریم چون وقتمون داره می گذره . ما باید از خودمون ایده بدیم برای طراحی یه چیزی که به فروش بره جدید باشه.

می تونیم به سایت های شرکت ها پیام بفرستیم که تبلیغ محصولتون رو به ما بسپارید و نمونه کار بدیم. در غیر این صورت باید به فکر یه شغل دیگه باشیم.

چون از کپی کردن از سایت های دیگه قرار دادن تو انجمن ها پولی تو جیب کسی نمیره.
    ویرایش توسط heidar : 07-24-16 در ساعت 20:10

نقل قول نوشته اصلی توسط heidar نمایش پست ها
    سلام داداشم این طور که شما نوشتید کاربر باید یه دیکشنری هم کنار دستش باشه تا جمله های زبان اصلی رو معنی کنه به نظر شما این وقت رو نمی گیره؟

این همون قضیه تنبلی هست که گفتم! در ضمن آموزشهای زبان اصلی خیلی روونتر از آموزشهای فارسی هستند!! شما احتیاجی نیست به زبان انگلیسی مسلط باشی، همه چیز کاملا مشخصه و تصویر کاملا گویاست... فقط کافیه کمی عادت کنید!

الان این آموزشی رو که شما تبلیغ کردین زبان فارسی هست با جمله ای که تو متن نوشتید جور در نمیاد. همچنین مثال خوبی رو قرار دادین البته با این که تبلیغ فروش آموزش بود.

با کجا جور درنمیاد؟! در راستای نیاز بومی هست و ایده آموزشی نابی هست!
    فقط مثال بود که این رو هم بخاطر صحبت شما حذف کردم..

ما اول باید ببینیم منظورمون از کار چه چیزی هست. اینکه من بشینم پشت سیستم که چند میلیون پول بالاش دادم و شروع کنم به

طراحی و سر این کاراکتر رو رو سر اون یکی بگذارم و شیشه رو از توی توت فرنگی در بیارم بیرون که شکم آدم رو سیر نمی کنه.

ما باید از این کار پول دربیاریم چون وقتمون داره می گذره . ما باید از خودمون ایده بدیم برای طراحی یه چیزی که به فروش بره جدید باشه.

بنظرم شما خیلی زود و راحت میخواهید به نتیجه (پول) برسید... فکر نمیکنم اینطور بشه موفق شد

طبق تجربه ای که خودم توی این چند سال بدست آوردم و آدمهای موفقی که توی این عرصه دیدم، بدون استثنا برای رشد و موفقیت پوستشون کنده شده!

حالا مدیر همین سایت رو مثال بگیریم ، فکر میکنید اگه همه آموزشها ترجمه شده و فارسی در دسترسش بود میتونست به این سطح برسه!! منکه فکر نمیکنم
    با تلاش و پشتکار و زحمت خودش بود که شد!

ویرایش توسط flex : 07-24-16 در ساعت 20:36

heidar آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    27445
    داداش خوشم اومد حرفات خیلی تو دلم جا رفت. داداش ولی مثال رو پاک نمی کردی الان دیگه همه میدونن چه خبره کسی بخواد آموزش بخره میره سرچ میکنه اگه رایگان پیدا نکرد میاد پول بالاش میده. تبلیغ رو همین جوری گفتم.