برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 12 از 12

مشاهده : 3761 , پاسخ ها : 11
موضوع: مشکل در Update

نقل قول نوشته اصلی توسط ali fallah نمایش پست ها
    و چیزی که چند بار گفتم و اصلاً توجه نکردید فایل فشرده setup مربوط به آپدیت هست ظاهراً شما از حالت فشرده خارج کردید
    شما مراحلی که قبلاً عرض کردم و گفتید مربوط به ویندوز هست رو برید و در حالت Install Offline Updates آدرس جائی که فایل setup آپدیت هست رو بهش بدید نصب میشه و آخر سر طبق مراحلی که عرض شد دوباره افترافکت رو کرک کنید. خدایش اینهمه درد سر کشیدن نداره دقت نمیکنید و مراحل رو اشتباه میرید نرم افزار های هم بهتون گفتم ظاهراً روی مک هم نصب شدند نه؟
    بازم در خدمتم
    عزیز دل برادر
    اول اینکه فایل در نسخه مک چیزی به اسم فشرده سازی در کار نیست و فایل مستقیم با پسوند App هست و تو ویندوز EXE
    ثانیا Adobe Update Managment 8 در مک چیزی که شما تصور میکنید که brows داشته باشه تا فایل Setup به قول شما فرخوانی کند نداره،
    ثالثآ مگه میشه برنامه های ویندوزی که معرفی کردین رو مک نصب بشه؟؟؟!!!!

بیخیال احتمال میدم نسخه نصبم مشکل داشته باشه،مشکل از فایل آپدیت هام نیست،چون Photoshop و Premiere و Media Encoder آپدیت کردم

و واسه بار ۳ خدمتتون عرض می کنم من تمام محصولات Adobe همینجور آپدیت می کنم همیشه نه به این صورت که شما گفتید، اصول نصب مک با ویندوز اصلا شبیه هم نیستن چه نصب چه کرک ، تو مک کمتر install میبینی بیشتر copy و paste نصب برنامه هاش

بازم تشکر و قدر دانی

ali fallah آنلاین نیست.
    Moderator

شماره کاربری
    15113
    نقل قول نوشته اصلی توسط amin_sh825 نمایش پست ها
    عزیز دل برادر
    اول اینکه فایل در نسخه مک چیزی به اسم فشرده سازی در کار نیست و فایل مستقیم با پسوند App هست و تو ویندوز EXE
    ثانیا Adobe Update Managment 8 در مک چیزی که شما تصور میکنید که brows داشته باشه تا فایل Setup به قول شما فرخوانی کند نداره،
    ثالثآ مگه میشه برنامه های ویندوزی که معرفی کردین رو مک نصب بشه؟؟؟!!!!

بیخیال احتمال میدم نسخه نصبم مشکل داشته باشه،مشکل از فایل آپدیت هام نیست،چون Photoshop و Premiere و Media Encoder آپدیت کردم

و واسه بار ۳ خدمتتون عرض می کنم من تمام محصولات Adobe همینجور آپدیت می کنم همیشه نه به این صورت که شما گفتید، اصول نصب مک با ویندوز اصلا شبیه هم نیستن چه نصب چه کرک ، تو مک کمتر install میبینی بیشتر copy و paste نصب برنامه هاش

بازم تشکر و قدر دانی

سلام دوست عزیز
    مشکلتون حل شد
    چند روزه فکرم مشغول همین مشکل شما بود اون روز خواستم جواب بدم دیدم نکنه ناراحت بشید بی خیال شدم ولی خوب واسه آدم مشکل که پیش بیاد صبر و حوصله کم میشه
    همون طور که میدونین تمام فایلها داخل کامپیوتر اعم از فیلم و عکس و برنامه و... به نحوی فشرده شده اند اما در اصطلاح عام ، ما از کلمه فشرده برای فایلهای عمدتاً RAR و ZIP استفاده میکنیم . و به فایلهای EXE فایلهای اجرائی یا نصبی میگیم.

برنامه هائی که معرفی میشه خوب یا مختص یک سیستم عامله یا مشترکه

به گمان بنده اونجا که نوشتم فایل فشرده setup رو بشناسونید به خاطر اسم فایل شما ذهنتون رفت به فایلهای نصبی ، نه دوست عزیز فایل آپدیت رو که دانلود کردید خوب فایل فشرده هست ، آنزیپ میکنید ، از دل این یک پوشه حاوی همون فایل فشرده setup خارج میشه که پسوند این فایل zip هست و برای نصب اصولی در ویندوز این رو به Adobe Update Management Tool 8.0 میشناسونیم.

من مک ندارم و اگه مشکل شما این نبوده کامنت منو بیخیال شید
    با تشکر
    ویرایش توسط ali fallah : 03-11-16 در ساعت 01:03
    Meraj Mix

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12