ماشاءالله چه سرعت هایی هم نوشته ... خخخخخ
لینکی که استاد هادی پور داد رفتم و اونجا گفت fay in با سرعت های زیر در دستگاه شما دانلود خواهد شد خخخخخ ههههههه با این اینترنت ایران
بابا خارجه است و فیبرنوری شوخی بردار نیست ههههعجیب نیست؟
ماشاءالله چه سرعت هایی هم نوشته ... خخخخخ
لینکی که استاد هادی پور داد رفتم و اونجا گفت fay in با سرعت های زیر در دستگاه شما دانلود خواهد شد خخخخخ ههههههه با این اینترنت ایران
بابا خارجه است و فیبرنوری شوخی بردار نیست ههههعجیب نیست؟
پناه برخدا
همراه پکیج دانلود شده که سریال نداشت داخلش ... پلاگین هم جایگزین کردم حالا چیکار کنم استاد هادی پور جان؟
راهنمایی کنین بی زحمت.
آخه اصولا کیجینی چیزی باید داشته باشه نه؟؟؟![]()
دست شما درد نکنه
آخه فکر کردم حتما باید سریالش را وارد کنم
ان شاءالله آموزشش را هم نیگا میکنم ... با زبان خودمم الان یا تشکر عرض استاد کنم " ده ست خوشی له ماموستا هادی پور ده که م بو تواوی زه حماتیک که دیکیشی لسر سایه به نرخ و به کلکه کی و دست خوشی لی دکم که بو ایمه هاوالان سینما و افکت کاران شو و روژ نا ناسن و زحماتی ارزیشمندیان ان شاءالله به فیرو نروا "
معنی : " از استاد هادی پور تشکر میکنم به خاطر تمامی زحماتی که بر روی سایت ارزشمند و سودمندشان میکشند، و ازشون قدردانی میکنم که برای ما علاقه مندان سینما افکت کاران شب و روز در تلاش و تکاپو هستن و ان شاءالله زحمات ارزشمندشان هدر نرود و نتایج زحمات شان را ببینند.
با سلام و ادب به استاد گرامی من وقتی پلاگین fayin رو نصب میکنم بعد کرک میکنم این تصویر زیر میاد
روی cc2015 , cc2014 هم امتحان کردم
سلام
بهتره رو ورژن cc 2015 و آخرین آپدیت امتحان کنید
http://forum.video-effects.ir/thread17574.html
سلام خسته نباشید لینک دانلود مشکل دلره نمیشه دان کرد ممنون میشم کمکم کنید
سلام استاد محترم این کرک نمیشه چطور کنم