نوشته اصلی توسط
Alone Warrior
بابا شما دیگه کی هستی ؟ ؟ ؟ واوووووووو ماشاءالله ... سبحان الله ... این سیستم این قدرت این ذرات پارتیکل ... اینو چطوری میشه؟؟؟ توی افترافکته ؟؟؟ پلاگینه ؟ اسکریپته؟ این چیه؟ واقعا اگه توی موکا مثلا یه محیطی را ترک کرده و توی افتر یه انفجار ایجاد کنی با این نمونه کارهای ماشاءالله واقع گرایانه و طبیعی خیلی زیبا میشه ... یادمه ویدئو کوپایلت هم در یه جای خاکی یه بار انفجار بمب را ساخته بود با موکا و افتر که خیلی زیبا شده بود ولی ماشاءالله این آتش ها و دود های واقع گرایانه یه چیز دیگه هستن در میکس روی فیلم مو به تن آدم سیخ می کنن ... اگه یه فیلم آموزشی بتونی بسازی که خیلی خوبه ... اینا مال افترافکته یا تو مایا و اینا کار کردین؟؟؟ واقعا آفرین آفریـــــــــن به حقیقت ...
سلام خسته نباشید دوست خوبم
خیلی خیلی خیلی خیلی خییییییییلللللللللللییییی ییییییی سپاس گذارم از لطف شما دوست خوبم ، منو شرمنده کردید 

بخدا شما اونجوری که شما فکر میکنید نیستم ، من تازه دارم از مقطع مقدماتی فارغ التحصیل می شوم

این شبیه سازی را با پلاگین FumeFX در نرم افزار 3DMAX انجام دادم .
پلاگین FumeFX در حین سرعت و سبکی ، قدرت زیادی در شبیه سازی انفجار ، دود و آتش دارد ، حتی من فوتیج هایی دیدم که طوفان شن را با عظمت و جزئیات بالا شبیه سازی کرده است .
جالب اینجاست که شما با توجه به سیستمی که دارید می توانید کیفیت شبیه سازی را به دلخواه تنظیم کنید 
راستش را بخواهید من کتاب آموزش این پلاگین را تهیه کردم و از روی کتاب پلاگین را یاد گرفتم 
البته هنوز به FumeFX مسلط نشدم و کلی آپشن است که هنوز یاد نگرفتم ، ولی میتوانم یک انفجار ساده و یک آتش ساده را شبیه سازی کنم 
راستش را بخواهید من سال 92 با جلوه های ویژه آشنا شدم و اولین آموزشی که کار کردم همین آموزش انفجار از ویدیو کوپایلت بود
البته در اون آموزش ویدیو کوپایلت از لایه های دو بعدی جدا گونه آتش و دود استفاده استفاده میکرد ولی در پلاگین FumeFX شبیه سازی کاملا سه بعدی است و وقتی آتش سرد میشود ، به دود تبدیل میشود و این باعث میشود که حرکت دود و آتش با هم هماهنگی کامل و داینامیکی داشته باشد 
چشم ، ان شاالله یک آموزش هم تهیه مینکم ، که هم شما و هم دوستان استفاده بکنید 

موفق و سلامت باشید
در پناه خدا