دوست گرامی شما چند تا نکته رو اگر مشخص میکردی بهتر میشد راهنمایی کرد با فرض اینکه کل بودجه شما همین اندازه باشه اگرروی فایل های فول اچ دی میخوای کار کنی در انتخاب هاردت باید دقت بیشتری بکنی مثلا سراغ هاردهای سیگیت سری بارکودا برو و حداقل 2 گیگ ، یا اینکه اگر مطمئن هستی که فقط میخواهی تدوین کنی خوصا با نرم افزار ادیوس و خیلی سراغ کارهای سه بعدی بویژه تو محیط افتر افکت نمیری میتونی از کارت های ای ام دی هم استفاده کنی چون هم ارزان ترند و هم تکنولوزی اوپن سی ال داره که به تناسب سرعت انکود و رندر بهتری تو نرم افزارهای تدوینی دارند و صرفه جویی که میشه رو صرف خرید سی پی یو قوی تر بکنی که یک سرمایه چند ساله باشه مثلا از سری کور آی سون انتخاب کن خصوصا به پسوند کا آخر شماره سی پی یو توجه کن که از این سری باشه و پاورت بنظرم حداقله که ریسکش زیاد حداقل 750 گرینو بگیر از سری ای . در مورد مینبورد انتخابیت اطلاعی ندارم اما همینکه قطعات تو ساپورت کنه و پورت های بروز رو داشته باشه کفایت میکنه اما فکر کنم هرتز رمی که انتخاب کردی برای این سی پی یو زیاده و به صورت اورکلاکی ساپورتش میکنه که خودم به شخصه هرتز استاندارد سی پی یو رو پیشنهاد میکنم که معمولا ارزونتر هم هست.
موفق باشی