سلام.دوستان ادیوس 7.5 دارم هر پروژه ای رو باز میکنم صداشو پخش نمیکنه. از صحت پروژه ها و فایل صوتیشون هم مطمئن هستم. اشکال از کجا میتونه باشه؟
سلام.دوستان ادیوس 7.5 دارم هر پروژه ای رو باز میکنم صداشو پخش نمیکنه. از صحت پروژه ها و فایل صوتیشون هم مطمئن هستم. اشکال از کجا میتونه باشه؟
سلام
چندتا خروجی صدا داره سیستمتون؟ مطمئن هستید پخش صدا از درایور صدای اصلیتون انجام میشه؟ اگر تنظیمات خروجی صدا درست بود. یه کار دیگه میتونید انجام بدید. یه فایل دیگه. مثلا یه کلیپ با فرمت mp4 وارد ادیوس کنید اگر اون رو با صدا پخش کرد که مشخص میشه یه مشکلی تو فایل خودتون هست. یعنی یا ادیوس از صوت فایل خودتون پشتیبانی نمیکنه و یا صوتش یه ایرادی داره
عزیز فقط ادیوس صدا نداره. یعنی هرچی وارد میکنم بدون صدا پخشش میکنه
سلام. وقتی ادیوستون باز هست به سمت راست taskbar رتون برید و روی آیکون بلندگو کلیک کنید سپس روی mixer کلیک کرده و ادیوستون رو از حالت mute(بیصدا) بردارید.
مشکل از اینا نیست عزیز
منم همین مشکلو دارم بعد اینکه کارت گرافیکو عوض کردم این شکلی شده!!!!تمام تنظیمات سیستم درسته ..حتی تو سایت گرس ولی هم رفتم چیزی دستم نیومد فعلا دارم از نسخه 30 روزه 8 استفاده میکنم..تا ببینیم چی میشه...![]()
سلام برای صدابرداری مراسم عروسی چه کارت صدایی بگیرم برای لپتاپ میخوام ممنون
سلام
در یک مطلب جدید مطرح کنید
http://forum.video-effects.ir/newthr...=newthread&f=8
سلام.دوستان.من اديوس 5 روي سيستمم نصب بود.همه چي خوب پيش مي رفت تا اينکه اون ورژن رو ريموو کردم و اديوس 7.5 رو نصب کردم و بعدش در هيچ کدوم از نرم افزارهاي تدوين که روي سيستمم نصبه صدا پخش نميشه.نه از افترافکت نه پريمير و نه اديوس. مشکل از ويندوز نيست چرا که در حالت هاي ديگه صدا دارم. لطفا راهنماييم کنيد. لطفا
ممنون ميشم پاسخ بدين چون بدجور رو اعصبامه و نميدونم بايد چيکار کنم