دوستان اگه نظر فنی دارین بگین.....
خوب بود.
چون کار ارزشی هست دوست دارم یه انتقادی هم بکنم تا بهتر بشه انشاءالله
میکس صدا و تصویر به نحوه معجزه اسایی عالی بود.
قافل گیری مخاطب هم خوب کار شده بود و نقص نداشت.(خارج از بحث سکونس و فیلم نامه)
ولی به نظرم فراز و فرودها رو به موقع انجام ندادی تو تصویر.
مثلا با شنیده شدنه مثلا ( اسرائیل را با خاک یکسان خواهیم کرد --انشائالله-- ) بیننده رو باید ببری تو عوج نه که اهنگ با همون ریتم و تصاویر هم همون ریتم بره جلو و هیچ جلوه ای بعد از این حرف مهم اتفاق نیوفته.
ببخشید ولی به نظرم تا نقد نباشه کاری بهتر نمیشه .
امیدوارم موفق باشی.
یا علی
کسی مدل فرودگاه.....(ترجیها نظامی) داره؟
آری خوشمان بیامد![]()
باسلام و خسته نباشید .کار میکس تان خوب بود . بزرگترین کارتان در این موزیک ویدئو پرداختن و ذکر توانمندیهای ارتش است . برخلاف تبلیغات عمدی و سهوی ای که طی سی وچند سال گذشته طوری جلوه داده است و طوری تصاویر جنگ را تفسیر کرده است که گویی هرگز هیچ ارتش و ارتشی ای در جنگ رشادت نکرده است . در حالیکه در اولین روزهای دفاع مقدس دریادلان نیروی دریایی ارتش بودند که با خون خود نیروی دریایی عراق را نابود کردند و نیروی هوایی هم همین کار را کرد و با همین رشادت و سرعت . گفتن از هوانیروز قهرمان هم که همه میدانند از واضحات است . میماند نیروی زمینی که در خرمشهر نه فقط نیروی مردمی و آن چهل پنجاه نفر سپاهی که هنوز تشکل هم نیافته بود حضور داشتند بلکه هم مرزداران ژاندارمری قهرمانانه پیش از همه درگیر شدند و چنگیدند و هم اینکه چندین گردان تکاور دریایی که همه در امریکا وانگلیس دوره دیده بودند جانانه دشمن را پشت دروازه ها زمین گیر کردند و خوشان هم یکی یکی در گمنامی و بی هیچ یادبودی شهید شدند . نمونه شان سردار سپاه شمعخانی است که خودش نه سپاهی بلکه تکاور دریایی بود که امروز جز در بعضی چملاتش ، گویی دوستان هم دوره اش را فراموش کرده است و همچنین بیش از نود درصد نیروهای عمل کننده در عملیات آزاد سازی خرمشهر همگی ارتشی اعم از افسر و درجه دار و بیشتر سربازان فراخوانده بودند( همه آنهایی که در فیلمها کلاه آهنی دارند همگی ارتشی هستند گرچ بیشترشان هم کلاه نمیگذاشتند) . البته ما همه چه ارتشی باشیم و چه سپاهی و چه مردم ، همگی مان بسیجی هستیم وسرباز امام و شکی هم نیست . اینست که این هنر شما در این ویدئو ارج نهادن به این رنجدیدگان گمنام است . کارتان قابل تقدیر است فقط نباید تصاوی پلیس ( نیروی انتظامی ) را وارد میکردید چون با عنوان کارتان ( توانممندیهای ارتش ) همخوانی نداشت . ممنون و موفق باشی ( بقول امام علی علیه سلام " شقشقیه ای بود " لذا از اینکه مثل شتر غمگین ناله کردم ببخشید . گفتم دلیل بزرگی کارتان را بدانید .). از استاد هادی پور هم عذر خواهی میکنم . سربلند بمانید
ویرایش توسط kkhodaey : 06-03-16 در ساعت 01:26
اثر ضعیفی بود
چیزی برای گفتن نداشت ....