با سلام
دوست عزیز اگر تازه کار هستید و میخواید که حرفه ی کارگردانی موزیک ویدیو رو شروع کنید باید بگم که توی انتخاب الگو واقعا دارید اشتباه میکنید
به جرات میتونم بگم که مجید فرهبد یکی از افتضاح ترین کارگردان های موزیک ویدیوعه
شما اگر به تصاویر کارهای ایشون دقت کنید توی همشون یه حس و بو رو میتونید بفهمید که در بیشتر تصاویر
دوربین ثابت و روی سه پایس و تصویر اسکیل و بهش روتیشن داده میشه
این واقعا ضعفه که نمیتونه به درستی به دوربین حرکت بده و مانور داشته باشه
کارهای فرهبد واسه 4 سال پیش یکمی روی بورس بود اونم بخاطر اینکه این صنعت نو پا بود و هر کسی واردش نمیشد
شما اول از همه چیز باید به این دقت داشته باشید که دوست دارید چه امضایی داشته باشید
هر کسی یه امضایی داره
تصویر فرهبد . اولاد . وکیلی . علوی / اینا رو اگر بدون اسم دایرکتور ببینید خیلی راحت میتونید حدس بزنید که کارگردانش کدومه و این از امضای کاریشون معلومه //
اینم بگم که نرم افزار تاثیری نداره ..
مثلا بعضی اوقات بنده یه تصویری رو گرفتم و بعدش دوستان اومدن میگن عههههههههه واااااااااااااایییییییی خدااااااااااااااااااااااا اااایاااااااااااااااا این دوربینش چیه ؟؟؟؟/
اون لحظه فقط دوست دارم دوربینو بشکونم خخخخخ یکی نیست بگه این دوربین مگه خودشم فیلمبرداره ؟؟ ( یعنی همه چیز به دوربین و نرم افزار مربوط نیست و شما باید خودتون استعدادتونو پیدا کنید .. )
اول از همه دوست دارید کارهاتون توی چه حس و حالی باشه ..
من بهتون یه پیشنهاد میکنم
از همین الان برید و کارهای سپهر وکیلی رو توی یوتوب و نت دنبال کنید و دانلود کنید و باااااااااااااا دقـــــــــــــــــــــــ ت ببینید ..
بعد از این برید و کارهای محمد اولاد رو ببینید_زیگورات پیکچر /.
در آخر هم کارهای سینارت رو ببینید
این جا شما سه فاکتور مهم رو مد نظر دارید ..
سپهر وکیلی بخاطر تصاویر عمیق و مفهومی که به نظرم بهترین کارگردانه ایرانه
محمد اولاد و سینارت هم بخاطر استفاده بجا از نرم افزار های تدوین و ادیت
( دور فرهبد رو خط بکش خخخخخخخخخ )