برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

مشاهده : 5148 , پاسخ ها : 11
موضوع: استاپ موشن از طریق پریمایر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سلام
    دو نکته رو راجب تدوین انیمیشن ها فریم به فریم بگم
    اول اینکه نرم افزار ها برای تدوین خیلی زیادن
    ولی تو افتر و پریمیر با درنظر گرفتن زمان مشخص برای همه فرم ها میتونید بطور سکانس وارد کنید
    و دوم اصلا زمان فریم ها با هم برابر نیست!
    ممکنه یه فریم 1/12 ثانیه باشه ممکنه یه فریم دو ثانیه باشه پس این هنر انیماتوری و تدوین هست که باید با حوصله و خیلی دقیق، تک تک زمان فریم هارو مشخص کرد
    که در پریمیر کاره مشکلی نیست اما بسیاز زمان بر هست
    به بیان دیگه اینکه هر فریم چقد زمان میخواد چیزیه که انیماتور از قبل براش تصمیم گرفته ... انیماتور حرکت های کلیدی و میانی رو با توجه به ریتم های حرکتی کارکتر مشخص میکنه
    به طور مثال یه راه رفتن برای نرم بنظر رسیدن با سرعت 12 تعداد فریم های بیشتری نیاز داره تا مثلا 6 یا 4 و این چیزیه که از قبل برنامه ریزی شده
    این ها اصول هستند که اگر آگاه باشید دیگه مشکل خاصی نخواهید داشت

دوستان ممنون از لطفتون، اما سوال اول من هنوز بی جواب مونده. حالا اگر بخوام مثلا عکسهای خانوادگی رو با کمک پریمایر وارد یه کلیپ کنم مشکل دارم. یعنی نمیدونم چرا عکس گرفته شده با موبایل و همون شرایطی که تو متن اول این بحث عنوان کردم تو زمان خروجی گرفتن از پریمایر کامل نیست. اگر شد یه عکس آپلود میکنم. باید چیکارش کنم تا عکس کامل وارد پنجره project بشه. تو عکس مشخصه که منظورم چیه. عکس پنجره source رو ببینید. عکس پنجره project همون وضعیتی هست که تو فایل ویدیویی خروجی دیده میشه. یعنی فقط وسط عکس تو کادر قرار میگیره و دیگر هیچ. راه حل رفع این مشکل رو ممنون میشم بهم بگید. پیشاپیش ممنون از لطف بزرگواران
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط abbas. : 09-07-15 در ساعت 16:39

نقل قول نوشته اصلی توسط abbas. نمایش پست ها
    دوستان ممنون از لطفتون، اما سوال اول من هنوز بی جواب مونده. حالا اگر بخوام مثلا عکسهای خانوادگی رو با کمک پریمایر وارد یه کلیپ کنم مشکل دارم. یعنی نمیدونم چرا عکس گرفته شده با موبایل و همون شرایطی که تو متن اول این بحث عنوان کردم تو زمان خروجی گرفتن از پریمایر کامل نیست. اگر شد یه عکس آپلود میکنم. باید چیکارش کنم تا عکس کامل وارد پنجره project بشه. تو عکس مشخصه که منظورم چیه. عکس پنجره source رو ببینید. عکس پنجره project همون وضعیتی هست که تو فایل ویدیویی خروجی دیده میشه. یعنی فقط وسط عکس تو کادر قرار میگیره و دیگر هیچ. راه حل رفع این مشکل رو ممنون میشم بهم بگید. پیشاپیش ممنون از لطف بزرگواران
    سلام خب این مشکلی نیست روی عکس توی تایم لاین راس کلیک کنید و set to frame size رو بزنید
    علتشم اینه که سایز سورس و سکانس متفاوته

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    سلام خب این مشکلی نیست روی عکس توی تایم لاین راس کلیک کنید و set to frame size رو بزنید
    علتشم اینه که سایز سورس و سکانس متفاوته
    ممنون بابت جوابتون دوست عزیز
    من تو تایم لاین روی عکس کلیک راست کردم.گزینه ای که شما میگی رو نداشت. کجاست؟؟ از صفحه مانیتور عکس گرفتم. موندم خودمم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

نقل قول نوشته اصلی توسط abbas. نمایش پست ها
    ممنون بابت جوابتون دوست عزیز
    من تو تایم لاین روی عکس کلیک راست کردم.گزینه ای که شما میگی رو نداشت. کجاست؟؟ از صفحه مانیتور عکس گرفتم. موندم خودمم
    ورژنه شما دقیقا چی هست؟
    از scale to frame size استفاده کنید
    ببینید شاید حل بشه ....

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    ورژنه شما دقیقا چی هست؟
    از scale to frame size استفاده کنید
    ببینید شاید حل بشه ....
    متشکر، حل شد