برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

مشاهده : 1815 , پاسخ ها : 2
موضوع: سوال در مورد فرمت mts

amir6417 آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    386

Question سوال در مورد فرمت mts

سلام خدمت دوستان
    یه کاری با دوربین nx گرفتم که فایل های ویدئویی رو تو یه پوشه ریخته که همه خورده یعنی 13 گیگا بایت رو خورد کرده تو مثلا 150 تا فابل حالا سوالام
    1 - آیا این خورد شدن فایل ها ربطی به تنظیمات دوربین داره یا نه؟
    2 - فرمت mts رو میام وارد پریمیر 2015 کنم ارور میده که همچین فرمتی رو ساپورت نمیکنه؟ چیکارش میتونم بکنم؟
    3 - رو فیلم تاریخ و ساعت رو نشون میده که هنوز نتونستم فیلمو بکشم تو پریمیر موندم اگه تو پریمیر هم بخواد تاریخ و ساعت رو رو فیلم نشون بده اونوقت چاره چیه؟
    دوستان در مورد مطالبی که عرض کردم اگه میتونن کمک کنن و راهنمایی کنن ممنون میشم.

این فرمت mts دقیقا همینطوره ..3 تا مشخصات داره : کیفیت خوب ...حجم زیاد .. عدم شناسایی فرمت توو خیلی از پلیر ها و کانورتورها...من یه دوربین فیلمبرداری فول اچ دی کانن داشتم که یدونه رم 128 روش بود ... با همین فرمت ضبط میکنه ..دو سه ساعت که فیلم بگیری حافظه پر شده ..درد سر بعدیش اینجاس که حتی برای تبدیل فرمتش، بعضی از کانورتور ها هم این فرمت رو تشخیص نمیدن ...بهترین راه برای من این بود که تبدیلش کردم به فرمت avi و بدون افت کیفیت وارد پریمیر شد ... این فرمت خیلی اذیت میکنه چون حتی بیشتر پلیر ها هم قادر به پخشش نیستن

مگه میشه توی پریمیر نیاد ؟
    شاید quictime رو سیستمت نصب نکردی . یدونه ورژن جدیدشو نصب کن
    درستش همینه که خورد بشه دیگه
    هر پلان توی یک فایل
    اینجوری نبود که سخت میشد تدوین
    اون ساعتی هم که میگی روی فیلمت میاد اسمش Data code هست
    توی تایم لان اونو نمیبینی نترس
    اون بصورت مخفی هست . توی تنظیمات پلایر میتونی خاموشش کنی
    فیلمتو تبدیل به چیزی نکنی ها (مثل اینی که دوستمون گفت )
    اگه مشکلت حل نشد خیلی راحت ادیوس نصب کن (ترجیها ادیوس 6.5 ) و راحت باهاش تدوین کن