نوشته اصلی توسط Hadipour دوباره تکرار میکنیم لطفا به حاشیه نروید تمام صحبت هارو زود گنده نکنید و با هم دعوا نکنید بچه که نیستید مثلا شخصیتی برای خودتون هستید آقا حسین من ناراحت نشدم که دعوا شه . حرف ایشون درست .من اشتباه کرده بودم . ممنون محمد جان
نوشته اصلی توسط dr.fazel54 آقا حسین من ناراحت نشدم که دعوا شه . حرف ایشون درست .من اشتباه کرده بودم . ممنون محمد جان خواهش می کنم من واقعا منظوری نداشتم حسین جان.... واقعا قصد کاری رو نداشتم فقط گفتم کشورمون هرچی که باشه بیایم بهش احترام بزاریم
ممنون از همه دوستان من که عاشق کشوروم just irani and irani
Download and Plugin http://www.video-plugins.ir
نوشته اصلی توسط Hadipour ممنون از همه دوستان من که عاشق کشوروم just irani and irani من هم به عنوان یک همزبان از افغانستان برای تمامی شما مردم ایران آروزی موفقیت می کنم سربلند و سرافراز باشید
نوشته اصلی توسط Ariana من هم به عنوان یک همزبان از افغانستان برای تمامی شما مردم ایران آروزی موفقیت می کنم سربلند و سرافراز باشید شما هم موفق باشي دوست عزيز ....
نوشته اصلی توسط Ariana من هم به عنوان یک همزبان از افغانستان برای تمامی شما مردم ایران آروزی موفقیت می کنم سربلند و سرافراز باشید داداش من خیلی نوکرم...چرا نگفتی اهل افغانستانی....چقدر خارجی داریم ما... یکی هست اسمش mehdi u هست اونم واسه مغولستانه.. راستی منم انجام دادم
نوشته اصلی توسط marvel داداش من خیلی نوکرم...چرا نگفتی اهل افغانستانی....چقدر خارجی داریم ما... یکی هست اسمش mehdi u هست اونم واسه مغولستانه.. راستی منم انجام دادم هه هه خیلی باحال بود. حال کردم. وای پکیدم از خنده...:d
انجام شد
نوشته اصلی توسط marvel داداش من خیلی نوکرم...چرا نگفتی اهل افغانستانی....چقدر خارجی داریم ما... یکی هست اسمش mehdi u هست اونم واسه مغولستانه.. راستی منم انجام دادم مغول دوست داری اگه خواستی عربم داریم عجب عرب هایی.....
نوشته اصلی توسط mehdiu مغول دوست داری اگه خواستی عربم داریم عجب عرب هایی..... تجربه داشتی؟؟؟؟
مشاهده قوانین انجمن