نوشته اصلی توسط رویا وای همه منو دعوا میکنن چرا! دیروزم همه منو دهوا کردن خوب گفتن طوفان ببره تورو! خوب من بیخواب شدم چیکار کنم داشتم یه کارتون نیگاه میکردم حالا چون داشتین یه کار فرهنکی می کردین دعواتون نمی کنم.
?????? ?? ?????? ???. ???? ??? ??? ????? ???? ???? ??? ??? ??? ??? ??? ????? ? ??? ??????
نوشته اصلی توسط cubic_art حالا چون داشتین یه کار فرهنکی می کردین دعواتون نمی کنم. مرسیییییییییییییییییییییی روز خوبی داشته باشید آقا cubic_artدوست خوب من
نوشته اصلی توسط رویا مرسیییییییییییییییییییییی روز خوبی داشته باشید آقا cubic_artدوست خوب من الان که دیگه روز نیست. شبه دوست خوب من. ولی همچنین.
نوشته اصلی توسط رویا وای همه منو دعوا میکنن چرا! دیروزم همه منو دهوا کردن خوب گفتن طوفان ببره تورو! خوب من بیخواب شدم چیکار کنم داشتم یه کارتون نیگاه میکردم رویا:
????????? ??? ?? BigJake???? ?? ????? ???? ???????? ?????? ??
نوشته اصلی توسط BigJake رویا:
نوشته اصلی توسط رویا سلام رویا جان چرا ناراحتی کی دوست منو ناراحت کرده؟
نوشته اصلی توسط neda * سلام رویا جان چرا ناراحتی کی دوست منو ناراحت کرده؟ این پسرا چرا همش بهم حرف میزنن ندا جون!یکی میگه طوفان ببرت!وووی اصن نمیام دیگه انجمن!
نوشته اصلی توسط رویا این پسرا چرا همش بهم حرف میزنن ندا جون!یکی میگه طوفان ببرت!وووی اصن نمیام دیگه انجمن! مگه بچه ای اووه اگه جای من بودی چکار میکردی :d
نوشته اصلی توسط رویا این پسرا چرا همش بهم حرف میزنن ندا جون!یکی میگه طوفان ببرت!وووی اصن نمیام دیگه انجمن!
ایناهاش اینم یکیش خوشحاله !!!BigJake شما هم منو دعوا کردید!
مشاهده قوانین انجمن