برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 44

مشاهده : 10414 , پاسخ ها : 43
موضوع: تماشاخانه جهت نمایش کارهای Fo - Eng

خواهش میکنم
    خیلی هم عالی واسه کار اول قابل تحسینه
    در خصوص اون لایه هم
    به لایه هایی که به اسم بدنه و دسته (daste - badaneh) هایپر نربس رو اعمال کنید

reza57 آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    2817
    خیلی خوبن ،واقعا لذت بردم، چه کارهاییییییی، اصلا به نظر نمیاد که اولین کارهاتون باشن واقعا باید بهتون تبریک بگم و امیدوارم که از شناختی که نسبت به اولین کارتون دیدم مطمعنا کارهای بهتر از این رو هم خواهیم دید که اون روز رو چندان هم دور نمیبینم ،امیدوارم که بیش از پیش موفق باشین

نقل قول نوشته اصلی توسط reza57 نمایش پست ها
    خیلی خوبن ،واقعا لذت بردم، چه کارهاییییییی، اصلا به نظر نمیاد که اولین کارهاتون باشن واقعا باید بهتون تبریک بگم و امیدوارم که از شناختی که نسبت به اولین کارتون دیدم مطمعنا کارهای بهتر از این رو هم خواهیم دید که اون روز رو چندان هم دور نمیبینم ،امیدوارم که بیش از پیش موفق باشین
    سپاسگذارم از لطف بی شایبه شما.
    والا من افترافکت رو از مرداد شروع به یادگیری کردم. البته خیلی کند پیش رفتم چون وقت کافی نداشتم (مثلا هفته ای یکی دو ساعت کار کردم). بیشتر دنبال کارهایی مثل سایت ویدئو کوپایلت بودم که با سایت خوب ویدئوافکت آشنا شدم و مثل بقیه اینجا شد استارت یادگیری های بزرگ. هیچ وقت اسم سینما فوردی رو نشنفته بودم. ولی خب دیگه فکر کردم بهتره سینمافوردی رو هم کمابیش یاد بگیرم و دیگه اونو نصب کردم.
    بار اول پروژه هایی مثل همون ماشین که استاد یاد دادن و منفجر شدنش رو با افتر و سینما فوردی ساختم.خب یه مدت زیاد بود که دیگه با سینما فوردی کار نکرده بودم تا چند روز پیش که وقتم آزاد شد و اومدم سراغش. واقعا دوست دارم این نرم افزار رو و دیگه می خوام حرفه ای روش کار کنم.
    الانم دارم روی low poly in کار می کنم که ایشالله تا امشب تمام شد حتما می گذارمش.

خیلیم عالی .... با تمرین خیلی پیشرفت میکنید
    (من که از سه بعدی سر درنمیارم )

خسته نباشید ....

reza57 آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    2817
    نقل قول نوشته اصلی توسط fo-eng نمایش پست ها
    سپاسگذارم از لطف بی شایبه شما.
    والا من افترافکت رو از مرداد شروع به یادگیری کردم. البته خیلی کند پیش رفتم چون وقت کافی نداشتم (مثلا هفته ای یکی دو ساعت کار کردم). بیشتر دنبال کارهایی مثل سایت ویدئو کوپایلت بودم که با سایت خوب ویدئوافکت آشنا شدم و مثل بقیه اینجا شد استارت یادگیری های بزرگ. هیچ وقت اسم سینما فوردی رو نشنفته بودم. ولی خب دیگه فکر کردم بهتره سینمافوردی رو هم کمابیش یاد بگیرم و دیگه اونو نصب کردم.
    بار اول پروژه هایی مثل همون ماشین که استاد یاد دادن و منفجر شدنش رو با افتر و سینما فوردی ساختم.خب یه مدت زیاد بود که دیگه با سینما فوردی کار نکرده بودم تا چند روز پیش که وقتم آزاد شد و اومدم سراغش. واقعا دوست دارم این نرم افزار رو و دیگه می خوام حرفه ای روش کار کنم.
    الانم دارم روی low poly in کار می کنم که ایشالله تا امشب تمام شد حتما می گذارمش.
    اگه منظورتون مرداد امسال باشه و اونطوریکه نوشتین با چند ساعت کار در هفته ،باید بگم واقعا خیلی عالیه ،من خودم چن ساله افتر کار میکنم هنوزم که هنوزه خیلی جاها هستش که گیر میکنم ولی در این مورد باید به سرعت یادگیری و مهارت یادگیری و کار کردنتون آفرین و خسته نباشین بگم واقعا این طوریکه که نوشتین بسیار امیدوار کننده هستش و مطمعنم با تمرین و کار بیشتر کارهای بهتر و زیباتری از شما خواهیم دید و اونروز رو بنده چندان هم دور نمیبینم پس به امید اونروز آرزو میکنم هر روز بهتر از قبل موفق باشین

سعید سالاروند آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    701
    وقتی کار سه بعدی روی تکست انجام میدید سعی کنید از حروف بزرگ انگلیسی استفاده کنید چونکه حروف بزرگ سطح مقطع دارن و روی زمین میشینین و کار زیباتر میشه (نظر شخصیه منه )

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad Moeini نمایش پست ها
    خواهش میکنم
    خیلی هم عالی واسه کار اول قابل تحسینه
    در خصوص اون لایه هم
    به لایه هایی که به اسم بدنه و دسته (daste - badaneh) هایپر نربس رو اعمال کنید
    خیلی مچکرم. حتما انجام میدم

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    خیلیم عالی .... با تمرین خیلی پیشرفت میکنید
    (من که از سه بعدی سر درنمیارم )

خسته نباشید ....
    ممنونم جناب ارادی.
    ما دیدیم از افترافکت پولی حاصل نمیشه رفتیم زدیم تو کار 3 بعدی ... خدا بقیه اش رو بخیر کنه.
    ممنونم. پاینده باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط reza57 نمایش پست ها
    اگه منظورتون مرداد امسال باشه و اونطوریکه نوشتین با چند ساعت کار در هفته ،باید بگم واقعا خیلی عالیه ،من خودم چن ساله افتر کار میکنم هنوزم که هنوزه خیلی جاها هستش که گیر میکنم ولی در این مورد باید به سرعت یادگیری و مهارت یادگیری و کار کردنتون آفرین و خسته نباشین بگم واقعا این طوریکه که نوشتین بسیار امیدوار کننده هستش و مطمعنم با تمرین و کار بیشتر کارهای بهتر و زیباتری از شما خواهیم دید و اونروز رو بنده چندان هم دور نمیبینم پس به امید اونروز آرزو میکنم هر روز بهتر از قبل موفق باشین

مچکرم. انشالله با حسن نظر شما و دوستان محترم و کمک های بی دریغ بچه های این سایت بتونیم گامی بیش از پیش برداریم.
    درود و سپاس از آن شما ....

نقل قول نوشته اصلی توسط سعید سالاروند نمایش پست ها
    وقتی کار سه بعدی روی تکست انجام میدید سعی کنید از حروف بزرگ انگلیسی استفاده کنید چونکه حروف بزرگ سطح مقطع دارن و روی زمین میشینین و کار زیباتر میشه (نظر شخصیه منه )
    ببخشید من زیاد وارد نیستم به این مقوله. در کل ی ریزه زیر دیپلم حرف بزنید ...

ویرایش توسط fo-eng : 02-12-15 در ساعت 23:09

سلام دوستان.
    کار جدید بنده: ایجاد محیط فانتزی
    پ ن : دوستان راستش کار بصورت متحرک بود ولی متاسفانه رندر گیری خیلی طول می کشید و منصرف شدم و تنها به عکس اکتفا نمودم.

ویرایش توسط fo-eng : 02-12-15 در ساعت 23:34

خدا قوت
    کار های زیبایی بودند

مخصوصا آخری

نقل قول نوشته اصلی توسط King Arc s نمایش پست ها
    خدا قوت
    کار های زیبایی بودند

مخصوصا آخری

درود و سپاس فراوان .

صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین