برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 14 از 14

مشاهده : 4533 , پاسخ ها : 13
موضوع: کمک جهت تهیه cpu

نقل قول نوشته اصلی توسط ahadto نمایش پست ها
    با تشکر از راهنمایی شما، من حدود 1 میلیون هم برای مادربورد جور کردم و تا یک و 200 هم برای سی پی یو دارم، یعنی اصلا دیگه نمی خوام با این مادربورد کار کنم و می خوام یه مادربورد خوب بگیرم، مادربوردی رو هم که فعلا در نظر گرفتم اینه:
    ASUS Z97-Maximus VII Hero
    سی پی یو هم اینه:
    Core i7 4790k
    نظر شما در مورد اینها چیه؟ توی این رنج قیمت آیا بهتر از اینها میشه پیدا کرد؟
    خواهش میکنم، مادربوردی که در نظر دارین بیشتر برای عاشقان اورکلاک و کامپیوتر بازها هست و قیمتی حدود 950 داره، اگه من جای شما بودم asus sabertooth z97 mark ii رو انتخاب میکردم که برای کار در شرایط طولانی و سخت طراحی شده و 200 تومن هم میذاشتم برای یه کولر خوب واسه پردازنده
    پردازنده مورد نظرتون هم عالیه
    بازم سوالی بود در خدمتم، البته اگه اینترنت دم دستم باشه!
    موفق باشید

مشخصات z97 hero ظاهرا بهتر هست و قیمتش هم بیشتره، با این حال این یکی مادربورد چه ویژگی داره؟

mhmdea آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    4016
    نقل قول نوشته اصلی توسط xlsqbq نمایش پست ها
    دوست عزیز اگه اطلاع درستی در مورد یه موضوع ندارین مجبور نیستین کسی رو راهنمایی کنید، این بنده خدا هم چیزی رو میخره که به دردش نمیخوره و متضرر میشه...
    core2 quad اصلا جز این سری از مادربوردها نیست

دوست عزیز شما میتونی یکی از بهترین core i7 های موجود که همون 4970 هست رو تهیه کنید. دقت کنید که سری k این پردازنده حدود 100 تومن گرونتره ولی کلا به کار شما نمیاد(احتمالا در آینده هم) و روی این مادربورد فعلی اصلا کارایی نداره
    ولی خیالتون از بابت کارایی این پردازنده روی مادربوردتون راحت باشه
    بله شما درست میگید چون تو موضوع نوشته بود که سی پی یو dual core داره منم حواسم رفت به سوکت پردازنده 775 ولی وقتی به لینک رفتم دیدم که سوکتش 1155 هستش تازه الان متوجه شدم

من الآن اینجور مادربورد و سی پی یویی می خرم، برای گرافیکش در چه حد باید خرج کنم که هم رده باشن؟

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12