برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

مشاهده : 2179 , پاسخ ها : 8
موضوع: دوستان کمک

دوستان کمک

با سلام و عرض خسته نباشی خدمت مدیریت محترم و کاربران عزیز
    بنده یه مشکل با المنت تری دی دارم و زیاد هم گشتم دنبال حلش موندم چی کار کنم
    من ویندوز عوض کردم و فایل هامو دوباره نصب کردم الان وقتی افتر افکت لود می شه موقع لود اررور می ده.که پیوست می کنم/و عصر اومدم نسخه 6.1.1دانلود کردم اونم دقیقا این اررورو می داد و اصلا کرک هم نمی شد اگر امکانش هست کمک کنید. چون سربازم خیلی دسترسی محدود دارم.موفق باشید
    نام: untitled.JPG نمایش: 230 اندازه: 36.5 کیلو بایت

من تاحالا به این مشکل بر نخوردم اما فکر کنم پلاگین المنت تری دی رو پاک کنی مشکلت حل بشه

اگر منظورتون اینه که فولدرشو پاک کنم این کارو کردم.اگر منظورتون چیز دیگست لطفا بگید تا انجام بدم..وقتی ok کنم وارد افتر افکت بشه و بخوام از المنت استفاده کنم سیستم هنگ می کنه.
    ممنون

دو بار نصب كردي . يكيشو حذف كن

کامل حذف کردم ولی باز که دوباره نصب می کنم دقیقا همون اررور میاد.خواهش می کنم راهنمایی کنید

كامل كه حذف كردي . دوباره نصب نكن برو ببين تو ليست پلاگين هات هست؟

دقیقا مشکلت مشکل منم هست منم راه حلی پیدا نکردم البته گرافیکم ati radeon HD 5670 هستش که برای این پلاگین حداقل محسوب میشه

برای اینه که پلاگین رو کامل پاک نکردی برای حذف کامل به این ادرس برو C:\ProgramData\VideoCopilot وتمام فایل های داخل فولدر VideoCopilot حذف کن و بعد دوباره پلاگینو نصب کن

سلام
    وقتی پلاگین نصب میکنی باید بری پوشه effects و element پاک کنی و فقط پلاگین element موجود در video copilot نگه داری من هم این مشکل داشتم و حل شد