سلام آقای aliranger
من میخوام این کاپیوتر های بدون کیس رو به قیمت 3640000 تومان خریداری کنم این هم مشخصاتش
اینم عکس خود سیستم :
قیمت 36400000 ریال Operating System CPU Intel Core i5 Haswell 4210M 2.6 Up To 3.2GHz 3MB Chipset LCD 19.5 inch Panel LED Backlight (1600x900) Anti-Flicker / Less Blue Light VGA NVIDIA GeForce GT 740M 2GB DDR3 Touch Screen Multi Touch Memory 8GB DDR3 Speaker Communication WiFi+GLAN I/O Ports Card Reader:6-in-1
HDMI(in): N/A
HDMI(out): 1
USB2:2
USB3:4
Anti Flicker TechnologyAudio 2 x 3W with Creative Sound Blaster Cinema Webcam 1M-pixel HD TV Tuner N/A Storage 1 TB Keyboard Wireless Mouse Wireless Power 90W Vesa
Adora 20-i5
آیا پیشنهاد میشه این سیستم رو خریداری کنم یا نه ؟ چون کار کردن باهاشون خیلی راحته و مثل کامپیتر های قدیمی همه چیشون قابل ارتقا هست.
با دقیقا همین پول من دوستم یک ماه پیش خرید
core i7
ram : 16
graphic : 2
در این حد میدونم
فقط میدونم که خیلی فوق العاده شده سیستمش
امممما
یه چیزی که هست اینه که touch screen هستش این سیستم اگه حساسیتش بالا باشه و بشه با pen کار کرد یعنی digital paint و اینجور کارهارو کرد خیلی فوق العادست
و اینکه
سوال از اساتید
اینکه core i7 سیستم خانگی خیلی قوی تر از لپ تاپ هستش و شاید core i5 هم بالاتر از corei7 لپتاپ باشه ایا ممکنه که این سخت افزار مخصوص لپ تاپ باشه و کارایی پایینی داشته باشه ؟ اگه اینجوریه کمک کنین که امین سرش کلاه نره
تازشم امین جان فک کن با این هرینه بخوای دست دوم جمع کنیغولی میشه هااااا رم 32
![]()
سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید
من یه سوالی داشتم که به آقای هادی پور هم تو پیغام خصوصی بیانش کردم ، اما اینجا هم میگم تا دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند راهنمایی کنند
سیستم من مشخصاتش این هست:
رم: 3 گیگ DDR2
گرافیک: Geforce 512 / 8500GT
سی پی یو: +Dual Core 5000
برای رندر مشکل اساسی دارم
حالا به نظر دوستان سیستمم رو چطور ارتقاء بدم تا راحت تر رندر کنه ؟
ممنون
به نظرم هزینه ی اضافی نکن
ولی چیزی که هست نمی دونم سی پی یو واسه ddr2 و ddr3 فرق داره یا نه
اگه فرق نداشته باشن یه سی پی یو خوووب که با فن سی پی یو و مادربردت هماهنگی کنه میتونی بگیری که بعدا مادربرد و عوض کردی به دردت بخوره
البته خرج کردن و توصیه نمی کنم سر کن تا پول بیشتری بتونی خرج کنی عید انشاللا سخت نیست 3 ماهه
در ضمن مادربرد خودش خیلی تاثیر داره