برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 58

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    نقل قول نوشته اصلی توسط pejii نمایش پست ها
    برای این کلیپ، شما حد اقل پنج لایه لازم دارید.

1 - یک لایه ماسک اشیائی که روی محل سانسور حرکت میکنند (میکروفون، دست خبرنگار، موی خبرنگار).
    2 - یک لایه کپی از کلیپ اصلی (duplicate) که از ماسک لایه بالایی برای نمایش خودش روی محل سانسور استفاده میکنه.
    3 - یک لایه ماسک محلی که میخواهید سانسور کنید.
    4 - یک لایه کپی (duplicate) از کلیپ اصلی که افکت تینت روش انداختید و یا یک لایه adjustment با افکت تینت مورد نظر که این لایه از ماسک لایه بالایی برای برش استفاده میکنه.
    5 - یک لایه کلیپ اصلی در زیر کار.

برای ترکینگ هم، مو جدا، میکروفون جدا ترک میشند، دست خبرنگار و بوم میکروفون رو میتونید با دیتای ترک شده بدنه میکروفون حرکت بدید و تصحیحات دستی روی ماسک روتوی اونها انجام بدید.

بعد از اینکه این لایه ها روتو شدند، لایه جدیدی زیر اونها میسازید برای ترک کردن بدن و بخشی که میخواهید سانسور کنید، این مهمه که قبلاً همه لایه ها و اشیائی که از روی این لایه عبور میکنند رو کامل روتواسکوپی کنید تا ترکر بتونه از دیتای اونها استفاده کنه و بفهمه که در حین ترک کردن وقتی اونها اومدند روی صحنه، نباید دنبالشون کنه.

البته در صحنه هایی که دست روی محل ترکینگ رو خیلی میگیره، باید بهش کمک کنید، در این کلیپ لباس خبرنگار و کتِ اون رو من در چند بخش برای اضافه کردن به دیتای ترکینگ استفاده کردم.

توی این ویدیو بخش قرمز رنگ محلی هست که برنامه داره ترک میکنه، باقی رنگ ها بخش هایی هستند که چون در لایه های بالایی تر قرار دارند، موکا اونها رو در ترکینگ لایه قرمز وارد نمیکنه:

motrack.mp4 3MB

در مرحله آخر هم، دیتا و یا رندر از shape ها میگیرید، بخش مورد نظر برای سانسور رو جدا در یک ویدیو و کلیه اشیائی که روی محل حرکت میکنند رو هم در یک ویدیوی دیگه.

به افتر افکت وارد میکنید و با Luma matte از دیتای اونها برای برش دادن به افکت ها استفاده میکنید:

اینهم خروجی و پروژه های کار اگه لازم داشتید:
    - پروژه موکا از ترک و شیپ ها 3 مگابایت
    - ویدیوی رندر نهایی ماسک بخش سانسور 1 مگابایت
    - ویدیوی رندر نهایی اشیاء متحرک صحنه 2 مگابایت
    - پروژه افترافکت نهایی 0 مگابایت
    - رندر نهایی از کار با افکت tinit اعمال شده روی بخش مورد نظر 1 مگابایت
    چند سوال
    1 منظور از روتواسکوپی چیست و چگونه باید انجام بشه
    2 بنده این جوری که فهمیدم اولین لایه از بالا قسمت های مزاحم در سانسور مثل میکروفون وغیره سومی قسمتی که باید سانسور بشه و چهارمی افکت اما دومی که باعث حذف قسمت مزاحم نمی دونم چه چوری ایجادش کردید لطفا توضیح دهید
    3 شما از نرم افزار نصبی موکا استفاده کردید اما بنده از موکا افترافکت که خروجیش محدود مشکلی بیش نمیاد
    4 بنده وفتی قسمت های مزاحم و هم چنین قسمت سانسور ترک میکنم چه خروجی ازش بگیرم در موکا واین خروجی تو کدوم لایه ای که باید ایجاد بشه در افتر
    پیست کنم این جور که معلومه خروجی ترکینگ شما فرمتش ویدیویی با حالت سیاه سفید که نمیدونم چه جوری این کار کردید نمیدونم دارم درست می گم یا نه شما خروجی ویدیویی رو از موکا گرفتید و بعد به صورت import وارد افتر کردید
    یکی از دلایلی که بیشنهاد دادم اموزش ویدیویی باشه همین که افراد مبتدی مثل من بهتر بتونن یاد بگیرن و اینکه کلا نکات کار با این نرم افزار خیلی زیاده بازم ممنون که جواب می دهید
    ویرایش توسط poiuy : 11-13-16 در ساعت 19:06