برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

مشاهده : 2935 , پاسخ ها : 11
موضوع: نمونه کار مدلینگ سه چرخه

mohsen_dalir آنلاین نیست.
    Moderator

شماره کاربری
    1365

نمونه کار مدلینگ سه چرخه

سلام دوستان
    یه کار ساده زدم
    مدل سازی سه چرخه
    بعد گذاشتمش توی پارک
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    آفرین برادر خسته نباشید
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

ایول داداش خیلی باحاله خسته نباشی :d

جسارت نباشه ولی دوتا نکته بگم که طبیعی تر بشه.اول اینکه یکم دوچرخه رو ماتش کن تا با بقیه تصویر شبیه بشه از نظر کیفیت چون خود عکسه ماته.از نظر فوکوس خوبه ولی چون کل عکس مات هست میگم
    دوم اینکه یه نمه تو فوتوشاپ کثیف کاری کن.زخم بنداز رو بدنه دوچرخه جای لک بنداز تا طبیعی تر بشه.البته اگه پک متریال greyscalegorilla رو داشته باشی داخلش یه بخش overly هست که برای اینکار عالیه پر متریال لک و کثیفیه

Moderator

شماره کاربری
    1365
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    آفرین برادر خسته نباشید
    ممنون حسین جان

Moderator

شماره کاربری
    1365
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    ایول داداش خیلی باحاله خسته نباشی :d
    سلامت باشی مصطفی جان

MILAD MK آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    12710
    سلام خسته نباشین دوست عزیز کار خوبی شده خوشمان آمد
    ببخشید اول از همه باید بگم که من شخص خاصی نیستم که نظر بدم به عنوان یه بیننده یه دوست همراه نه یه کارشناس، نظر شخصیمو گفتم امیدوارم موجب ناراحتی و دل آزردگی شما نشه
    نکات مثبت کار:
    • دور نمای کار قشنگه
    • خوب درش آوردین
    • در عین سادگی زیباست و ..
    • رنگ آبی دوچرخه رو بینهایت دوست دارم.

عیب کار نکات منفی (نظر شخصی منه، حالا نمیدونم من حساسم یا اشتباه میکنم یا زیاد توجه میکنم)
    واقعا حیفه کار به این خوبی این عیب ها برطرف بشه خیلی خوب وعالی میکنه کارو

• در نگاه اول رنگ سبز روشن برگ درختان اون برگ هایی که در معرض تابش نور خورشید قرار گرفتن رو منظورم هستش جالب نیستن کارو خراب کرده!(عکس بک گراند مشکل داشت! عکس بک گراند بهتر هم هست)
    • سایه دوچرخه چنگی به دلم نزد میتونست بهتر باشه
    • دوستانه >بعد یه سوال : این دوچرخه اسپاکاش منو کشته! چرا اینجورین مدلش اینه؟
    • یه مقدار نوری که افتاده رو تایرها فکر کنم بخاطر اسپکیولر باشه کارو طبیعی کرده اما هنوز خعلی جای کار داره!!

راستی امتحان کردین دوچرخه اگه تو سایه کامل بود نور خورشیدی چیزی روش نیوفتاده بود بهتر نبود؟

فکر میکنم بخاطر پست پرو کردن این چیزا پیش اومده اگه Post pro کنین همون طور که دوستمون هم گفت لکه و خط و خش بندازین رو دوچرخه خیلی کارو زیبا و طبیعی میکنه.
    موفق و سربلند باشید.

Moderator

شماره کاربری
    1365
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidbarca نمایش پست ها
    جسارت نباشه ولی دوتا نکته بگم که طبیعی تر بشه.اول اینکه یکم دوچرخه رو ماتش کن تا با بقیه تصویر شبیه بشه از نظر کیفیت چون خود عکسه ماته.از نظر فوکوس خوبه ولی چون کل عکس مات هست میگم
    دوم اینکه یه نمه تو فوتوشاپ کثیف کاری کن.زخم بنداز رو بدنه دوچرخه جای لک بنداز تا طبیعی تر بشه.البته اگه پک متریال greyscalegorilla رو داشته باشی داخلش یه بخش overly هست که برای اینکار عالیه پر متریال لک و کثیفیه
    درسته حمید جان ولی یه رندر گرفتم گذاشتم تو سایت دیگه وقت نشد ببرم تو فتوشاب روش کار کنم

Moderator

شماره کاربری
    1365
    نقل قول نوشته اصلی توسط milad mk نمایش پست ها
    سلام خسته نباشین دوست عزیز کار خوبی شده خوشمان آمد :d
    ببخشید اول از همه باید بگم که من شخص خاصی نیستم که نظر بدم به عنوان یه بیننده یه دوست همراه نه یه کارشناس، نظر شخصیمو گفتم امیدوارم موجب ناراحتی و دل آزردگی شما نشه
    نکات مثبت کار:
    • دور نمای کار قشنگه
    • خوب درش آوردین
    • در عین سادگی زیباست و ..
    • رنگ آبی دوچرخه رو بینهایت دوست دارم.

عیب کار نکات منفی (نظر شخصی منه، حالا نمیدونم من حساسم یا اشتباه میکنم یا زیاد توجه میکنم)
    واقعا حیفه کار به این خوبی این عیب ها برطرف بشه خیلی خوب وعالی میکنه کارو

• در نگاه اول رنگ سبز روشن برگ درختان اون برگ هایی که در معرض تابش نور خورشید قرار گرفتن رو منظورم هستش جالب نیستن کارو خراب کرده!(عکس بک گراند مشکل داشت! عکس بک گراند بهتر هم هست)
    • سایه دوچرخه چنگی به دلم نزد میتونست بهتر باشه
    • دوستانه >بعد یه سوال : این دوچرخه اسپاکاش منو کشته! چرا اینجورین مدلش اینه؟
    • یه مقدار نوری که افتاده رو تایرها فکر کنم بخاطر اسپکیولر باشه کارو طبیعی کرده اما هنوز خعلی جای کار داره!!

راستی امتحان کردین دوچرخه اگه تو سایه کامل بود نور خورشیدی چیزی روش نیوفتاده بود بهتر نبود؟

فکر میکنم بخاطر پست پرو کردن این چیزا پیش اومده اگه post pro کنین همون طور که دوستمون هم گفت لکه و خط و خش بندازین رو دوچرخه خیلی کارو زیبا و طبیعی میکنه.
    موفق و سربلند باشید.
    بله درست میگید نکاتی که گفتید رو حتما روش کار میکنم
    فعلا فقط یه رندر ساده گرفتم هنوز رو جزئیاتش کار نکردم
    عجیب بودن مدلش یه عکس دیدم طبق اون ساختم:d
    ویرایش توسط mohsen_dalir : 07-06-15 در ساعت 23:51

کارت قشنگه ولی به اضافه گفته های hamidbarca،اینو بگم ک سایه روی سایه اینجاد نمیشه ولی شما ی سایه دورچه ایجاد کردی روی سایه درخت__شما باید سایه دوچرخه رو فقط جاهایی که نور خورده رو زمین اضافه کنید ک کار طبیعی تر بشه___موفق باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین