برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 32

مشاهده : 6440 , پاسخ ها : 31
موضوع: میکس انیمه-کار جدیدم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

aminbinazir آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    898

میکس انیمه-کار جدیدم

سلام به همه دوستان و اساتید محترم سایت.این میکس واقعا یکی از سنگین ترین کار هایی بود که تاحالا کردم.تمام کار با premier و اون intro اول رو هم با after effects درست کردم.چطور شده؟
    [آپارات فقط 5 کلمه آخری]v5yiT[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]

دانلود

امین جان خوب بود عزیز ....
    فقط سعی کن روی ضرب آهنگها دقت کنی ...
    در کل خوب بود ... ممنون ...

aminbinazir آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    898
    نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    امین جان خوب بود عزیز ....
    در کل خوب بود ... ممنون ...
    مرسی فقط اگه ممکنه بگید تو کدوم ثانیه بیشترین مشکل رو داشت تا بهتر منظورتون رو بفهمم.آخه من سعی کردم تا جایی که میشه رو آهنگ باشه...

نقل قول نوشته اصلی توسط aminbinazir نمایش پست ها
    مرسی فقط اگه ممکنه بگید تو کدوم ثانیه بیشترین مشکل رو داشت تا بهتر منظورتون رو بفهمم.آخه من سعی کردم تا جایی که میشه رو آهنگ باشه...
    امین جان زمان مشخصی نمی تونم بگم ، شمار ضرب اصلی آهنگ مشکل نداشتی ، مشکل ساده بودن کار بود به طور مثال :

ثانیه 58 یهو آهنگ قطع میشه و بعد اوج میگیره شما خیلی ساده تصویر رو عوض کردی می تونستی با یه ایده ای اونجا رو قشنگ تر درست کنی یه افکتی و یا فریز کردن و یا .....
    مهم نیست چند روز و یا چند ساعت کار می کنی برای یک پروژه ، مهم کار خوب عرضه کردنه ....
    امیدوارم کار بعدیت پر از خلاقیت باشه و ایده نو .....

امین جان زمان مشخصی نمی تونم بگم ، شمار ضرب اصلی آهنگ مشکل نداشتی ، مشکل ساده بودن کار بود به طور مثال :

ثانیه 58 یهو آهنگ قطع میشه و بعد اوج میگیره شما خیلی ساده تصویر رو عوض کردی می تونستی با یه ایده ای اونجا رو قشنگ تر درست کنی یه افکتی و یا فریز کردن و یا .....
    مهم نیست چند روز و یا چند ساعت کار می کنی برای یک پروژه ، مهم کار خوب عرضه کردنه ....
    امیدوارم کار بعدیت پر از خلاقیت باشه و ایده نو .....
    *مهم نیست چند روز و یا چند ساعت کار می کنی برای یک پروژه ، مهم کار خوب عرضه کردنه ....*
    *
    *
    *
    احسسسسسنت

درود .... آقا امید من نمیدونم ضرب آهنگ در میکس یعنی چی .... چطور میتونم اطلاعات جامعی مربوط به این مسئله بدست بیارم؟؟
    سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    درود .... آقا امید من نمیدونم ضرب آهنگ در میکس یعنی چی .... چطور میتونم اطلاعات جامعی مربوط به این مسئله بدست بیارم؟؟
    سپاس
    سلام عزیز ...
    این آموزش رو ببینید ....

http://www.video-effects.ir/?p=4862

سلام عزیز ...
    این آموزش رو ببینید ....

http://www.video-effects.ir/?p=4862
    ممنون آقا امید
    نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ... هروقت Pattern موزیک تکرار میشه روی ضرب (Kick) اولی، و هر وقت که خواننده میخواد شرو به خوندن کنه، و یا هر وقت که بنظر میاد باید تصویر عوض شه رو مارک کنیم و تصویر رو کات کنیم ... همین؟
    چه جالب یعنی اصول خاصی نداره ؟
    .....

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    ممنون آقا امید
    نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ... هروقت Pattern موزیک تکرار میشه روی ضرب (Kick) اولی، و هر وقت که خواننده میخواد شرو به خوندن کنه، و یا هر وقت که بنظر میاد باید تصویر عوض شه رو مارک کنیم و تصویر رو کات کنیم ... همین؟
    چه جالب یعنی اصول خاصی نداره ؟
    .....
    خواهش می کنم ...
    مارک اولیه رو می تونید با استفاده از میزانهای موسیقی در بیارید ... ولی اینطوری یک کار ساده ارائه میدید و خسته کننده میشه ...
    متاسفانه به صورت نوشتاری و فیلم نمیشه درست توضیح داد باید تجربه کسب کنید تا دستتون بیاد ...
    بهترین تمرین هم دیدن فیلم و موزیک ویدئو هست که به شما خیلی کمک می کنه ....

بسیار زیبا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین