باسلام
من قبلا با افتر افکت وپریمیر کار میکردم وتقریبا بلد هستم.
میخوام کارم رو با سینما فوردی اغاز کنم هیچی درموردش نمیدونم ایا یادگیری باهاش اسونه؟
چه چیز هایی باید بدونی تا بتونی باهاش کار کنی؟
یابیخیالش بشم؟
ممنون
باسلام
من قبلا با افتر افکت وپریمیر کار میکردم وتقریبا بلد هستم.
میخوام کارم رو با سینما فوردی اغاز کنم هیچی درموردش نمیدونم ایا یادگیری باهاش اسونه؟
چه چیز هایی باید بدونی تا بتونی باهاش کار کنی؟
یابیخیالش بشم؟
ممنون
سلام من مدتی وقتی با پریمایر cc2015 کار میکنم به طور عجیبی جحجم هاردم کم میشه تا حدی که خطای کمبود مموری پیدا میکنه اطف میکنید راهنمایی کنید با تشکر
ویرایش توسط farid_art : 09-12-16 در ساعت 13:17
کلا یادگرفتن برنامه 3d به نظر من از برنامه هایی مثل فتوشاپ و افتر افکت سختتره ولی چیز عجیب و نشدنی نیست فقط باید خودت بخوای و پیگیر باشی.پیگیریش هم اینه تا جایی که میتونی آموزش ببینی.همین سایت آموزش فارسی داره که خود من با همون شروع کردم بعدش تو نت میری میگردی آموزشهای پیشرفته تر دانلود میکنی و...مهم اینه که خودت بخوای و هر روز پیشرفت کنی.برای شروع هم هیچ چیزی احتیاج نیست بدونی
با سلام ؛
شما باید آموزشتان را زیر نظر یک استاد دلسوز آغاز کنید . اگر هم نمیتوانید بصورت مستقیم تحت آموزش قرار بگیرید بهتر است از آموزشهای ویدئویی اما پایه ای و کامل فارسی استفاده کنید تا بتوانید دلیل استفاده از ابزارها و امکانات را بصورت علمی و منطقی و نه طوطی وار بیاموزید و درک کنید . بنظر این حقیر بهترین و دلسوزترین آموزگاری که در تدریسهای ویدئویی اش هیچ کم نمیگذارد و تا دلیل نیاورد انتخابی انجام نمیدهد همین استاد هادی پور خودمان است که با سبک آموزشهایش همگی آشنایی داریم . لذا توصیه میکنم اگر تمایل دارید سری به فروشگاه سایت بزنید وبا بسته های آموزش سینما فوردی آن آشنا شوید و در صورت تمایل با تهیه آنها مسیر سخت و پیچ در پیچ مراجعه به آموزشهای این و آن را کناری بزنید و بدون سردرگمی راه بهتر را برگزینی . این صرفا یک راهنمایی بود . موفق باشی .