لينك ها حذف شدند از مدير ميخوام پست رو حذف كنه
لينك ها حذف شدند از مدير ميخوام پست رو حذف كنه
ویرایش توسط mhmdea : 03-06-18 در ساعت 10:11
بیشتر کار کن عزیز
اول اصول رو یاد بگیر
مثلا ریتم رو یاد بگیر
سلام دوست عزیز
به به بالاخره پای اف ال هم به انجمن ما باز شد!
ببینید اگه قصد دارید کاره آهنگ سازی به صورت حرفه ای یاد بگبرید قبل از هر چیزی تئوری موزیک رو شروع کنید و اگه بدون استاد میخوایید کار کنید حتما به موسیقی هایی که از این به بعد گوش میدید دقت کنید ... این کارتون ایراد بزرگش این بود که چیزی به نام ملودیه درست و یه جریان شنیدنی نداشت و از صدا ها به جای خود استفاده نکرده بودید مثله گیتار الکتریک که به جای بیس بود!
البته تحسینتون میکنم چون برای دو هفته خیلی خوبه ....
سعی کنید پروژه های آماده اف ال رو باز کنید و تمام کانال هارو بررسی کنید ببینید چطور ساخته شده
یادتون نره تا وقتی تئوری موزیک و ریتم ها رو نشناسیم نمیتونیم یه آهنگ واقعی خلق کنیم .... طبق اصول .... یعنی قبلش نت آهنگ مورد نظر رو باید مکتوب کنید
باز هم تلاش کنید و کارهاتون رو به اشتراک بذارید ... موفق باشید
با سلام ، از توجهتون مچکرم ان شا الله در کار های بعدی بهتر و بهترش میکنم من یه مقدار تو پلاگین ها ضعف دارم شما پلاگین هایی میشناسید که بتونم باهاش ملودی ایجاد کنم چون همونطور که فرمودید آهنگم ملودی خوبی نداشت میخوام با پلاگین هاش بیشتر آشنا بشم ، آرزوی موفقیت برای شما دوست بزرگوار
آفرین کار خوبیه برای فیلمسازی خوبه
فقط از اواسط به بعد دیگه ریتمش میوفته
واقعا بنده رو روسفید کردید ممنون از نظر شما دوست گل
برای اولین قدم نسبتا" میشه گفت خوب بود. ولی باید خیلی نکات رو رعایت کنید... و به خوبی یاد بگیرید . موفق باشید دوست من.