سلام
من تازه شروع به کار کردم با CInema 4d
میخواستم بپرسم مشخصات یک سیستم خوب هم برای انیمیشن سازی و بازی کردن چیه؟
و قیمتش چنده؟؟
لطفا آدرس یک سایت یا یک Post دیگه رو ندین
سلام
من تازه شروع به کار کردم با CInema 4d
میخواستم بپرسم مشخصات یک سیستم خوب هم برای انیمیشن سازی و بازی کردن چیه؟
و قیمتش چنده؟؟
لطفا آدرس یک سایت یا یک Post دیگه رو ندین
درود بر شما
ببینید برای ساخت انیمیشن یا کار جلوه های ویژه خیلی باید هزینه کنید که یه سیستمی گیرتون بیاد که بهش بشه گفت سیستمه خوب
سیستمی که الان من باهاش کار میکنم یک سال پیش 2 میلیون گرفتم که فک میکردم خوبه بعد فهمیدم اصلا بدرد نمیخوره
یه سیستمی دیدم فوق العاده قوی بود توی استودیو که قیمتش ده میلیون بود .... برای مکس و افتر و مایا تهیه شده بود
میخوام بگم واسه انیمیشن شما هر چقد هزینه کنی بازم جا داره ....
و برای مشخصات یه سیستمم تو انجمن بگردید چند جا بحث شده
با این قیمت کیس بخوای جمع کنی بهتره با یه فرد حرفه ای که سیستم دست دوم جمع می کنه هماهنگ شی اینجوری سیستم نسبتا خبی جمع میشه کرد ولی اگه دست اول جمع کنی سیستم ضعیفی خواهد بود ( خیلی ضعیف )
در ضمن نسبت به برنامه ای که استفاده می کنی هم فکر کن
اگه افتر افکت میخوای کار کنی Ram حداقل 8 باشه سی پی یو هر چی کرمته
اما واسه برنامه های سه بعدی cinema4D max maya سی پی یو باید باشه
در ضمن
انیمیشن شاید باورت نشه ولی یه کار 2 دیقه ای بخوای بزنی با رندر کیفیت بالا 20-30 روز طول می کشه
مایه رو بده بالا
درود
خیلی خوبه ولی آقا مصطفی ما یه سیستمی میخوایم که نه خیلی بالا بالا باشه نه خیلی خیلی پایین من خودم الان لب تاب با گرافیک 512 و رم 2 دارم کار میکنم
من که پیشناه میکنم دوستمون بره از شرکت ماتریکس که چند سالیه مدل جدید ترین کامپیوتر های MSI رو وارد ایران کرده و با قیمت های خوب اراعه میکنه
من خودم میخوام یکیشو خریداری کنم با قطعات بالا و مناسب برای رندر گیری و کار کردن با افتر افکت و سینما فور دی و ...
اینم نمونش:
![]()
سلام آقای aliranger
من میخوام این کاپیوتر های بدون کیس رو به قیمت 3640000 تومان خریداری کنم این هم مشخصاتش
اینم عکس خود سیستم :
قیمت 36400000 ریال Operating System CPU Intel Core i5 Haswell 4210M 2.6 Up To 3.2GHz 3MB Chipset LCD 19.5 inch Panel LED Backlight (1600x900) Anti-Flicker / Less Blue Light VGA NVIDIA GeForce GT 740M 2GB DDR3 Touch Screen Multi Touch Memory 8GB DDR3 Speaker Communication WiFi+GLAN I/O Ports Card Reader:6-in-1
HDMI(in): N/A
HDMI(out): 1
USB2:2
USB3:4
Anti Flicker TechnologyAudio 2 x 3W with Creative Sound Blaster Cinema Webcam 1M-pixel HD TV Tuner N/A Storage 1 TB Keyboard Wireless Mouse Wireless Power 90W Vesa
Adora 20-i5
آیا پیشنهاد میشه این سیستم رو خریداری کنم یا نه ؟ چون کار کردن باهاشون خیلی راحته و مثل کامپیتر های قدیمی همه چیشون قابل ارتقا هست.