-
سیاه شدن صفحه افتر افکت
[COLOR=#2f0000]ضمن سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز و بزرگوار که به ما مبتدیان علاقه مند به برنامه های گرافیکی دلگرمی می دهید
متاسفانه زمانی که با [URL="http://www.video-effects.ir/?p=8056"]افتر افکت[/URL] کار میکنم و قصد اضافه کردن یک فوتیج یا پروژه جدید رو به داخل برنامه دارم ، تصویر کلا سیاه میشه ، هر کاری میکنم سایه میمونه ، بقیه composition ها چنین مشکلی ندارند و اینکه میدونم مشکل از فایل ورودی من نیست ، tab های بالای قسمتی که ویدیو پخش می وشد رو هم تست کردم ، نشد
ممنون میشم مثل همیشه راهنمایی کنید[/COLOR]
-
-
خوب عزیز
دیگه حتما مشکل از ویدیو هست دیگه
پسوند ویدیو چیه؟ ویدیو رو تبدیل کنید ببینید چی میشه
با Handbrike
-
[QUOTE=Hadipour;149478]خوب عزیز
دیگه حتما مشکل از ویدیو هست دیگه
پسوند ویدیو چیه؟ ویدیو رو تبدیل کنید ببینید چی میشه
با Handbrike[/QUOTE]
حتی عکس هم میگذارم همین مشکل رو دارم و یا حتی یک پروژه جدید رو
حتی یک composition جدید
مشکل از فایل نیست، مطمئن هستم
گاهی اینجوری میشه
معمولا زمانی که یک فایل جدید رو به پروژه قبلی import میکنم
-
[QUOTE=saroman;149504]حتی عکس هم میگذارم همین مشکل رو دارم و یا حتی یک پروژه جدید رو
حتی یک composition جدید
مشکل از فایل نیست، مطمئن هستم
گاهی اینجوری میشه
معمولا زمانی که یک فایل جدید رو به پروژه قبلی import میکنم[/QUOTE]
شما ی عکس از صفحتون بگیر معلوم میشه
منم ی مشکل سیاه شدن داشتم که با اتخاب یکcomposition حل میشد
-
[QUOTE=soheilx57;149546]شما ی عکس از صفحتون بگیر معلوم میشه
منم ی مشکل سیاه شدن داشتم که با اتخاب یکcomposition حل میشد[/QUOTE]
سلام و تشکر بابت پاسخ شما دوست عزیز
مشکل بخاطر نکشیدن رم بود
به خاطر حجیم بودن فایل ها یکم طول می کشید لود شدن
-
برای اینکه بدون افت کیفیت با هندبرک تغییر یکبار تغییر فرمت بدیم باید رو چه گزینه ای بزاریم که حجمشم چندبرابر نشه
-
3 فایل پیوست
سلام. من فایل ویدئویی رو از تایم لاین پریمیر nest می کنم و با راست کلیک و زدن گزینه replace with after effects composition میارمش در افترافکت.
ولی مطابق تصویر، در تایم لاین افترافکت، فریم اولش سیاه هست و از فریم بعدی تصویر رو میاره. برای همین وقتی میخوام track camera کنم ارور analysis solve failed میده .
سیستمم نسل 11 هست و گرافیکم asus 1660
و مشکلی در سخت افزار نمیبینم هرچی هست نرم افزاری هست. کسی دلیلش رو میدونه؟
موقتا با کاهش سرعت ویدئو و در نتیجه افزایش تایم ویدئو مثلا 3 فریم بیشتر و آوردن ویدئو به عقب این مشکل رو حل می کنم. تا سیاهی از بین بره و ارور نده
[ATTACH=CONFIG]27854[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27856[/ATTACH]
-
[QUOTE=foumanvilla;193311]سلام. من فایل ویدئویی رو از تایم لاین پریمیر nest می کنم و با راست کلیک و زدن گزینه replace with after effects composition میارمش در افترافکت.
ولی مطابق تصویر، در تایم لاین افترافکت، فریم اولش سیاه هست و از فریم بعدی تصویر رو میاره. برای همین وقتی میخوام track camera کنم ارور analysis solve failed میده .
سیستمم نسل 11 هست و گرافیکم asus 1660
و مشکلی در سخت افزار نمیبینم هرچی هست نرم افزاری هست. کسی دلیلش رو میدونه؟
موقتا با کاهش سرعت ویدئو و در نتیجه افزایش تایم ویدئو مثلا 3 فریم بیشتر و آوردن ویدئو به عقب این مشکل رو حل می کنم. تا سیاهی از بین بره و ارور نده
[ATTACH=CONFIG]27854[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27856[/ATTACH][/QUOTE]
سلام. مشکلم رو خودم حل کردم
باید روی کامپ کلیک کنیم تا کلیپ خام در افترافکت باز شه و بعد کلیپ رو بکشیم تا ته تا کل تایم لاین رو پر کنه