سلام دوستان
میخواستم بدونم چطوری میتونم موسیقی رو از کلامش در تراک یک آهنگ جدا کنم,ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطوری میتونم موسیقی رو از کلامش در تراک یک آهنگ جدا کنم,ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
[B]درود بر شما تا اونجایی که میدونم نمیشه خیلی سخته بعدم نتیجه نمیده یعنی موزیک خراب میشه .. یه بار من هر تلاشی کردم هر
برنامه ای که اساتید پیشنهاد دادن ([COLOR=#ff0000]و تاکید هم داشتن که نمیشه [/COLOR]) نشد. خصوصا" موزیکهایی که به کلام چسبده شده یعنی نمیدونم
چطوری بگم اصطلاحش چیه!توی موزیک ...[/B]
با نرم افزار auditionو پلاگین vocal removeمیشه ولی بعضی از آهنگا خوب حذف میشه
[QUOTE=mohsen_dalir;85304]با نرم افزار auditionو پلاگین vocal removeمیشه ولی بعضی از آهنگا خوب حذف میشه[/QUOTE]
سلام دوست عزیز پلاگین رو نداری برامون اپلود کنی
خیییلی ممنون میشم
[QUOTE=aref malek;85341]سلام دوست عزیز پلاگین رو نداری برامون اپلود کنی
خیییلی ممنون میشم[/QUOTE]
[COLOR=#800000][B]درود این پلاگین به صورت پیش فرض توی بخش افکت نرم افزارaudition هست ..دوست گرامی..[/B][/COLOR]
شما سرچ تو نت بزن پر نرم افزار های این چنینی است
وخودمم دنبالش بودم و هستم ولی انگاری هیچکدومشون به خوبی عمل نمیکنند(امتحان نکردم و شنیدم)
مخصوصا رو آهنگ های ایرانی خوب عمل نمیشه..
من با نرم افزار auditionاین کار را بار ها انجام دادم و خیلی هم خوب نتیجه گرفتم به غیر از بعضی از موزیک ها که کیفیت کمی داشته یا نت ها با صدای خواننده ترکیب شده بودند
[quote]
سلام دوستان
[indent] میخواستم بدونم چطوری میتونم موسیقی رو از کلامش در تراک یک آهنگ جدا کنم,ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.[/quote][/indent]
با سلام خدمت دوستان عزیز
این کار امکانش هست و 100% جواب هم میده بنده یکی از دوستام اهنگ ساز بیس گنگ و از این حرفا واسه رپ بود اون گفتم رپ چون ریتم آهنگش به صورت یه نواخت هست میشه و کار راحتیه ولی کیفیت پایین میاد و چیزی که دلمون میخواد نیست
دوستم با fl استدیو این کار رو میکرد
در مورد پاپ باید بگم که پاپ چون بعضی جاهاش اوج میگیرن و بعضی جاها میاد پایین این کار سخت تر میشه یا اصلا بپم که به گونه ای غیر ممکن میشه
[QUOTE=erfanharandi;85393]من با نرم افزار auditionاین کار را بار ها انجام دادم و خیلی هم خوب نتیجه گرفتم به غیر از بعضی از موزیک ها که کیفیت کمی داشته یا نت ها با صدای خواننده ترکیب شده بودند[/QUOTE]
[QUOTE=mps;85399][/indent]با سلام خدمت دوستان عزیز
این کار امکانش هست و 100% جواب هم میده بنده یکی از دوستام اهنگ ساز بیس گنگ و از این حرفا واسه رپ بود اون گفتم رپ چون ریتم آهنگش به صورت یه نواخت هست میشه و کار راحتیه ولی کیفیت پایین میاد و چیزی که دلمون میخواد نیست
دوستم با fl استدیو این کار رو میکرد
در مورد پاپ باید بگم که پاپ چون بعضی جاهاش اوج میگیرن و بعضی جاها میاد پایین این کار سخت تر میشه یا اصلا بپم که به گونه ای غیر ممکن میشه[/QUOTE]
تشکر از شما دوستان
امکان داره آموزشی معرفی کنید که یاد بگیریم؟
ممنون
توی اکثر نرم افزار های میکس آهنگ ,فیلتر karaoke وجود داره که کارش همینه
میتونی از نرم افزار magic music marker استفاده کنی.ساده هم هستش
بانر افزاراف ال استودیومن بلدم تقریباًٌ85درصداهنگوجدامیکنه بعضی جاهای حساسشوانجام نمیده.آموزششومیزارم برات
[QUOTE=ashkanftp;85878]بانر افزاراف ال استودیومن بلدم تقریباًٌ85درصداهنگوجدامیکنه بعضی جاهای حساسشوانجام نمیده.آموزششومیزارم برات[/QUOTE]
اگه بذارید ک ممنون میشم..
سلام
باید کسی که آهنگ رو ساخته این امکان رو براش گذاشته باشه
فک می کنم اصطلاحا میگن باید استریو باشه
به هر حال کمتر آهنگی از این امکان بر خورداره
ولی اگه میخواین همون Audition خوبه
effect/stereo Imagery/center channel extractor/و قسمت preset رو به vocal remove تغییر بدید
موفق باشید
سلام
ببخشیددیرشدشرمنده.
اینم لینک دانلودآموزش.البته ببخشیداگه این آموزش بدردتون نخوردخودتون ببخشید.
اگه دقت کنیراحت بااین آموزش یادمیگیرید.آموزشومیزارم براتون یه چندروزدیگه هم نرم افزاروپروژه روبراتون لینکشومیزارم
ناگفته نمونه ازتمام بچه های ویدیوافکت تشکرمیکنم
لینک دانلودآموزش:
[url]http://Trainbit.com/files/6865471884/remove(design-i.ir).mp4[/url]
دوستان آقا امید عزیز زحمت کشیدن این تکنیک رو یاد دادن
[url]http://forum.video-effects.ir/thread9208-2.html#post90343[/url]
سلام دوستان . اصولا این کار از نظر علمی غیر ممکنه . حالا کاری ندارنمکه دوستان آموزش هایی رو قرار دادند . میشه . ولی یه ته صدایی از خواننده تو آهنگ باقی میمونه .
بزارین اینجوری براتون توضیح بدم .
تو هر آهنگ یه سری از سازها به چپ pan میشن و یه سریشون به راست و ساز های اصلی مثل گیتار آکوستیک ، باقلاما ، ویولون و به طور کلی سازی که آهنگساز می خواد با اون مانور بده رو میزاره وسط . روش کار این برنامه های حذف صدای خواننده وبه اصطلاح karaoke به صورتیه که این قسمت وسط رو حذف میکنه . اما اینجا دو تا مشکل به وجود میاد . یکی اینکه اون ساز هایی که آهنگساز موقع میکس و مستر آهنگ اونو وسط گذاشته حذف میشه . از طرفی هم تو 99 درصد آهنگها به صدای خواننده reverb میدن که قشنگتر میکنه صداشو اما این ریورب خود به خود به چپ و راست pan میشه . به همین دلیل موقع حذف صدای خواننده یه ته صدایی میمونه . صدا به صورتیه که به صورت فرکانسه و این برنامه ها محدوده خاصی رو حذف میکنن و تا اون جایی که من میدونم هنوز برنامه ای نیومده دقیق حذف کنه . موفق باشین .:11:
بله صدای انسان در ترانه ها چون افکتیو میشه نمیشه راحت حذفش کرد ولی این کار شدنیه چون صدا و سیما این کارو کرده و باز هم انجام میده ....
در واقع مهندسین صدا حتی اون افکت های صوتی رو آنالیز میکنن و .......
بهتره ما بیخیال این کار بشیم چون از دسته ما خارجه ....
[RIGHT][FONT=arial]من چهار پنج سالی میشه که با نرم افزارهای آهنگسازی و ادیت صدا کار میکنم . میتونین یه سرچی تو اینترنت بکنین . حتی مهندسین صدا و سیما هم تو همه ی آهنگها قادر به چنین کاری نیستن . به قول شما [/FONT][LEFT][COLOR=#000000][FONT=arial]بهتره ما بیخیال این کار بشیم چون از دسته ما خارجه ....[/FONT][/COLOR][FONT=arial] [/FONT][/LEFT][COLOR=#000000][FONT=tahoma][FONT=arial]اما من خواستم که یه توضیحی در این باره بدم . قصد بدی هم نداشتم. موفق باشین[/FONT][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[QUOTE=kralhp;90789][RIGHT][FONT=arial]من چهار پنج سالی میشه که با نرم افزارهای آهنگسازی و ادیت صدا کار میکنم . میتونین یه سرچی تو اینترنت بکنین . حتی مهندسین صدا و سیما هم تو همه ی آهنگها قادر به چنین کاری نیستن . به قول شما [/FONT][LEFT][COLOR=#000000][FONT=arial]بهتره ما بیخیال این کار بشیم چون از دسته ما خارجه ....[/FONT][/COLOR][/LEFT]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma][FONT=arial]اما من خواستم که یه توضیحی در این باره بدم . قصد بدی هم نداشتم. موفق باشین[/FONT][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
کاره شما درسته عزیز
منم چیزی که میدونستم رو گفتم
موفق باشید
جناب [URL="http://forum.video-effects.ir/users/1185/"][B][B][COLOR=#0053a7]kralhp[/COLOR][/B][/B][/URL] خیلی خوب توضیح دادن. دلیلش رو هم گفتن
البته اگه تسلط خوبی روی میکس و مسترینگ داشته باشین، خروجی نهایی بهتری خواهیم داشت.
در ضمن منم شنیدم که مهندسین صدا می تونن به خوبی صدا رو جدا کنن ولی به چشم ندیدم
البته میتونین آکاپلا رو هم از آهنگ بگیرین واسه ی رمیکس، که این کار هم کاره هر کسی نیست. باید خیلی تسلط داشته باشین تا بتونین آهنگ رو کامل حذف کنید.
مثلا این یک نمونه
[URL]http://uplod.ir/ur1eb7cbc6u9/Acapella.mp3.htm[/URL]
تقریبا کل صدا کامل خارج شده و فرکانس هاش هم آسیبی ندیده
[B]:26:من میگم نمیشه :26:وقت رو صرف کارهای دیگه بکنید مثلا آهنگسازی...آهنگی رو که میخواید
خودتون بسازید!فکر کنم نتیجه بهتر میده!و زودترتا اینکه بخواید از صدا جداش کنید جونین دیگه !!!:26:[/B]...:4:
با درود این کار بستگی به نو میکس موزیک داره اگه وکال خواننده بصورت مونو باشه و کل موزیک بصورت استریو براحتی حذف میشه نرم افزار virtualDJ
این کارو انجام میده ولی در کل میکس های امروزی کمتر با همچین روشی وکالشون حذف میشه
دوستان با افتر افکت این کار شدنیه:5:
[QUOTE=مانی22;90977]دوستان با افتر افکت این کار شدنیه:5:[/QUOTE]
!!
مانی جان میشه بیشتر توضیح بدید چطور با افتر افکت کلام رو از موزیک حذف میکنید؟؟!!
منم با اقا مصطفی موافقم :3:
[QUOTE=Mostafa Eradi;90984]!!
مانی جان میشه بیشتر توضیح بدید چطور با افتر افکت کلام رو از موزیک حذف میکنید؟؟!![/QUOTE]
راستشو بخوای با افتر این کار میشه ولی خوب به شرط اینکه صدای خواننده با موزیک قاطی پاتی نشده باشه مثلا یک سری اهنگ هایی هستند که صدای خواننده توی وجود اهنگ رفته باشه :127: نمیشه من که نتونستم موفق بشم حالا دوستان عزیزو نمیدونم
برا منم جالبه . اتفاقا دلیل آشنایی من با افتر همین مساله بوده . من چند سالیه با اف ال استودیو و اداب اودیشن کار میکنم ( البته نه چندان حرفه ای ) و به همین خاطر تو چند تا فروم آهنگسازی عضوم. تو یکی از فروم ها یکی از کاربرا تو جواب یه کاربر در مورد حذف وکال از آهنگ همین مطلب آقا مانی رو فرمودن و گفتن که ما تو صدا سیما با افتر این کار رو میکنیم .با اینکه آهنگسازای مطرحی هم تو اون فروم بودن و همگی میگفتن که چنین کاری از نظر علمی معنی نداره ( البته حذف به صورت دقیق و عمومی ) ایشون این پست رو گذاشتن و بعد از اون دیگه جواب کاربرا رو ندادن که چجوری میشه همچین کاری کرد. افتر واسه جلوه های ویژه فیلم هستش من بعید میدونم که چنین توانایی داشته باشه در حالی که daw های قدرتمندی مثل اف ال استودیو ، کیوبیس ، نوئندو ،سونار و .... نتونستن تا حالا با صلابت بگن که ما میتونیم دقدق حذف کنیم . البته شاید اطلاعات من در این زمینه کمه و خوشحال میشم به جواب سوالی که بخاطرش منو به سمت برنامه شیرین افترافکت سوق داد ، برسم .ممنون میشم اگه آقا مانی راهشو پیدا کردن بقیه رو بی بهره نزارن .
[QUOTE=kralhp;91002]برا منم جالبه . اتفاقا دلیل آشنایی من با افتر همین مساله بوده . من چند سالیه با اف ال استودیو و اداب اودیشن کار میکنم ( البته نه چندان حرفه ای ) و به همین خاطر تو چند تا فروم آهنگسازی عضوم. تو یکی از فروم ها یکی از کاربرا تو جواب یه کاربر در مورد حذف وکال از آهنگ همین مطلب آقا مانی رو فرمودن و گفتن که ما تو صدا سیما با افتر این کار رو میکنیم .با اینکه آهنگسازای مطرحی هم تو اون فروم بودن و همگی میگفتن که چنین کاری از نظر علمی معنی نداره ( البته حذف به صورت دقیق و عمومی ) ایشون این پست رو گذاشتن و بعد از اون دیگه جواب کاربرا رو ندادن که چجوری میشه همچین کاری کرد. افتر واسه جلوه های ویژه فیلم هستش من بعید میدونم که چنین توانایی داشته باشه در حالی که daw های قدرتمندی مثل اف ال استودیو ، کیوبیس ، نوئندو ،سونار و .... نتونستن تا حالا با صلابت بگن که ما میتونیم دقدق حذف کنیم . البته شاید اطلاعات من در این زمینه کمه و خوشحال میشم به جواب سوالی که بخاطرش منو به سمت برنامه شیرین افترافکت سوق داد ، برسم .ممنون میشم اگه آقا مانی راهشو پیدا کردن بقیه رو بی بهره نزارن .[/QUOTE]
اتفاقا منم توی همون فروم آهنگسازی دیدم:4:
چه وجه اشتراکی
چه تفاهمی!!!!!:66:
خوب . می فرمودین آقا مانی
[QUOTE=ashkanftp;90773]سلام
ببخشیددیرشدشرمنده.
اینم لینک دانلودآموزش.البته ببخشیداگه این آموزش بدردتون نخوردخودتون ببخشید.
اگه دقت کنیراحت بااین آموزش یادمیگیرید.آموزشومیزارم براتون یه چندروزدیگه هم نرم افزاروپروژه روبراتون لینکشومیزارم
ناگفته نمونه ازتمام بچه های ویدیوافکت تشکرمیکنم
لینک دانلودآموزش:
[URL]http://Trainbit.com/files/6865471884/remove(design-i.ir).mp4[/URL][/QUOTE]
ممنون خوب بود اگه پروژه رو هم بذاری که دیگه عالی میشه