-
مشکل در فرمت full hd
سلام دوستان
من یه فیلم 5 ساعته full hd دارم و اونو به سه تا فیلم تبدیل کردم که فرمت همشون یکی هست و mpeg-2 bluray هستش ولی نمیدونم چطور اونو به دیسک بلوری بزنم . وقتی یکیشون رو حجمش 24gb هستش میندازم توو نرو 7gb دیسک پر میشه و از طرفی یکی دیگرم که حجمش مثله ماله قبلیه میندازم توو نرو 28gb نشون میده . از شما دوستان میخوام که فرمت خروجی full hd رو در نرم افزار پریمیر رو به صورت دقیق به من بگین .
-
دوست خوبم بنده از پریمیر اطلاع ندارم ولی محض یاد آوری خدمتتون میخواستم عرض کنم که آیا با فشرده کردن فایلهاتون کارتون را نمیفته؟
-
[QUOTE=reza57;85030]دوست خوبم بنده از پریمیر اطلاع ندارم ولی محض یاد آوری خدمتتون میخواستم عرض کنم که آیا با فشرده کردن فایلهاتون کارتون را نمیفته؟[/QUOTE]
ممنون از توجهتون . من میخوام فیلم رو توو بلوری به مشتری بدم تا با دستگاه نگاه کنن و اون موقع اگه فشرده سازی کنم شاید مشکل ایجاد کنه ولی خوشحال میشم روشی رو برای فشرده سازی و کم کردن حجم فیلم بگین اخه قسط دارم رو فلش هم بزن بعضی موقع ها . ممنون
-
کسی در این مورد چیزی نمیدونه ؟ ضروریه
-
[SIZE=4][B]دوست عزیز اگر اطلاعات و جزییات بیشتری در مورد کارتون بدید بهتر میتونیم راهنماییتون کنیم. حجم بلوری های مورد استفادتون چه قدر هست؟ حجم هر کدوم از اون سه قسمتی که تبدیل کردید چه قدر شده. آیا میخواید کل فیلم روی یک بلوری بیاد یا نه؟ هر اطلاعاتی که ممکنه کمک کنه رو ذکر کنید تا راهنماییتون کنم.
[/B][/SIZE]
-
[QUOTE=abzdesigner;85099][SIZE=4][B]دوست عزیز اگر اطلاعات و جزییات بیشتری در مورد کارتون بدید بهتر میتونیم راهنماییتون کنیم. حجم بلوری های مورد استفادتون چه قدر هست؟ حجم هر کدوم از اون سه قسمتی که تبدیل کردید چه قدر شده. آیا میخواید کل فیلم روی یک بلوری بیاد یا نه؟ هر اطلاعاتی که ممکنه کمک کنه رو ذکر کنید تا راهنماییتون کنم.
[/B][/SIZE][/QUOTE]
فیلم اولیه من 50 1080p هستش و اونو تبدیل به 1080i 25p بلوری کردم. حجمشون تقریبا 24gbهستش و حجم دیسک بلوری هم 25gb هستش ولی نمیدونم چرا وقتی فیلم رو در نرم افزار nero میندازم حجمش با اون حجمی که توو propertice نوشته برابر نیست . اگه اطلاعات دیگه هم خواستین بگین تا بهتون بگم
-
[QUOTE=mostaAr;85104]فیلم اولیه من 50 1080p هستش و اونو تبدیل به 1080i 25p بلوری کردم. حجمشون تقریبا 24gbهستش و حجم دیسک بلوری هم 25gb هستش ولی نمیدونم چرا وقتی فیلم رو در نرم افزار nero میندازم حجمش با اون حجمی که توو propertice نوشته برابر نیست . اگه اطلاعات دیگه هم خواستین بگین تا بهتون بگم[/QUOTE]
[B]خب اولین اشتباه شما اینه که فایل اینترلیسید رو به پروگرسیو تبدیل کردید و به احتمال 99درصد از پلاگین های مربوط به تبدیل اینلیسید به پروگرسیو هم استفاده نکردید و همینجوری خروجی گرفتید... البته این هیچ ربطی به حجمتون نداره...
احتمالاً شما به صورت درست کمپرس نکردید... نمی دونم با چه برنامه ای دارید ادیت می کنید... اگر از ادیوس استفاده می کنید خودش می تونه بلوری بسازه... از امکانات خود نرم افزار استفاده کنید و 100% رضایت بخشه... و اگر از پریمیر استفاده می کنید می تونید از نرم افزار مکمل Adobe encore استفاده کنید و حرفه ای ترین بلوری رو بسازید...
موفق باشید...[/B]
-
[B]دوست عزیز با این نرم افزار رایت کنید.[/B]
[URL]http://www.freedownload.ir/software/multimedia/burning-copying/748-burnaware.html[/URL]
ورژن 7.3 رو دانلود کنید.
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;85108][B]خب اولین اشتباه شما اینه که فایل اینترلیسید رو به پروگرسیو تبدیل کردید و به احتمال 99درصد از پلاگین های مربوط به تبدیل اینلیسید به پروگرسیو هم استفاده نکردید و همینجوری خروجی گرفتید... البته این هیچ ربطی به حجمتون نداره...
احتمالاً شما به صورت درست کمپرس نکردید... نمی دونم با چه برنامه ای دارید ادیت می کنید... اگر از ادیوس استفاده می کنید خودش می تونه بلوری بسازه... از امکانات خود نرم افزار استفاده کنید و 100% رضایت بخشه... و اگر از پریمیر استفاده می کنید می تونید از نرم افزار مکمل Adobe encore استفاده کنید و حرفه ای ترین بلوری رو بسازید...
موفق باشید...[/B][/QUOTE]
آقای انوران من گفتم فیلم اولیه ی من 1080 50P بود و تبدیلش کردم به بلوری ( 1080 25p هستش با به عبارتی 50i) من دقیقا برعکس کاری که شما در بالا گفتین رو انجام دادم . فقط یه سوال : آیا نمیشه 1080 50p رو به بلوری زد ؟ شما با encore کار کردین ؟ اخه من فک میکنم اون وقتی از پروژه رندر میگیره اون فایل رندر رو جای دیگه ذخیره نمیکنه و برای اینکه فایل رندر شده رو داشته باشیم باید با پریمیر یا انکودر رندر بگیریم :62: .
-
[QUOTE=abzdesigner;85118][B]دوست عزیز با این نرم افزار رایت کنید.[/B]
[URL]http://www.freedownload.ir/software/multimedia/burning-copying/748-burnaware.html[/URL]
ورژن 7.3 رو دانلود کنید.[/QUOTE]
سلام دوست عزیز . من فک کنم اگه با این نرم افزار ها (به جز nero) رندر بگیرم کارم افت کیفیت پیدا کنه . آیا شما باهاش کار کردین ؟ از کیفیتش راضی بودین ؟
-
[QUOTE=mostaAr;85226]آقای انوران من گفتم فیلم اولیه ی من 1080 50P بود و تبدیلش کردم به بلوری ( 1080 25p هستش با به عبارتی 50i) من دقیقا برعکس کاری که شما در بالا گفتین رو انجام دادم . فقط یه سوال : آیا نمیشه 1080 50p رو به بلوری زد ؟ شما با encore کار کردین ؟ اخه من فک میکنم اون وقتی از پروژه رندر میگیره اون فایل رندر رو جای دیگه ذخیره نمیکنه و برای اینکه فایل رندر شده رو داشته باشیم باید با پریمیر یا انکودر رندر بگیریم :62: .[/QUOTE]
[B]ببینید تفاوت نداره چی رو به چی تبدیل کردید... تصاویر پروگرسیو نصاویر پروگرسیو هستند و اینترلیسیدها انترلیسید... 25p و 50i هیچ تناسبی با هم ندارن چون از لحاظ ساختار تصویری با هم تفاوت دارن...
با اینکور کار نکردم... فقط میدونم بهترین نرم افزار برای ساخت بلو ری و دی وی دیه...
از امید هاتف سوال کنید تا تو تاپیکتون جواب بدن... ایشون با این نرم افزار کار کردن و جزئیاتش رو بهتر میدونن...[/B]
-
[SIZE=3][B]من امتحانش نکردم واسه بلوری چون بلوری رایتر ندارم. اما خیلی از سایتها برای رایت بلوری تبلیغش میکنن چون هم حجم نرم افزار کم هست هم امکانات بالایی داره و استفاده ازش خیلی راحت هست. امتحان کنید ضرر نمیکنید.[/B][/SIZE]
-
1 فایل پیوست
دوست عزیز محمد جان درست گفتن شما با Media Encoder در عکس زیر هم ببین خیلی از پریستهای بلوری رو ساپرت میکنه
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=11583&stc=1[/IMG]
ولی این تعجب داره که شما با هر نرم افزاری تبدیل کردید حتما قابلیت تبدیل به بلو ری رو داشته چرا nero حجم رو اشتاه میکنه من پیشنهاد میکنم یا nero رو دوباره نصب کنید و از سالم بودنش مطمئن بشید یه زحمتی بکش اون فایلی رو که میخوای رایت کنی جاش رو عوض کن بعد به nero معرفیش کن من برام پیش آمده حجم اشتباه خوانده اونم بخاطر این که همیشه با موس فایل رو انتتخاب میکنیم و در nero میکشیم و موس رو رها میکنیم احتمال فایل نا مرئی تو اون پوشه هست ولی وقتی در nero قسمت add file استفاده میکنیم فقط اون فایل رو که قصد رایت داریم رو سلکت کردیم البته این یه احتمال هست
-
[QUOTE=vahid mostaghim;85386]دوست عزیز محمد جان درست گفتن شما با Media Encoder در عکس زیر هم ببین خیلی از پریستهای بلوری رو ساپرت میکنه
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=11583&stc=1[/IMG]
ولی این تعجب داره که شما با هر نرم افزاری تبدیل کردید حتما قابلیت تبدیل به بلو ری رو داشته چرا nero حجم رو اشتاه میکنه من پیشنهاد میکنم یا nero رو دوباره نصب کنید و از سالم بودنش مطمئن بشید یه زحمتی بکش اون فایلی رو که میخوای رایت کنی جاش رو عوض کن بعد به nero معرفیش کن من برام پیش آمده حجم اشتباه خوانده اونم بخاطر این که همیشه با موس فایل رو انتتخاب میکنیم و در nero میکشیم و موس رو رها میکنیم احتمال فایل نا مرئی تو اون پوشه هست ولی وقتی در nero قسمت add file استفاده میکنیم فقط اون فایل رو که قصد رایت داریم رو سلکت کردیم البته این یه احتمال هست[/QUOTE]
باشه يك امتحاني ميكنم ، اخه جالب اينجاست كه فيلم ٢٢gb رو ٦،٧gb. شناخته و بعده رايت هم ديدم كيفيتش فول اچ دي هستش ، اصلا اين نرو قاطي داره
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;85294][B]ببینید تفاوت نداره چی رو به چی تبدیل کردید... تصاویر پروگرسیو نصاویر پروگرسیو هستند و اینترلیسیدها انترلیسید... 25p و 50i هیچ تناسبی با هم ندارن چون از لحاظ ساختار تصویری با هم تفاوت دارن...
با اینکور کار نکردم... فقط میدونم بهترین نرم افزار برای ساخت بلو ری و دی وی دیه...
از امید هاتف سوال کنید تا تو تاپیکتون جواب بدن... ایشون با این نرم افزار کار کردن و جزئیاتش رو بهتر میدونن...[/B][/QUOTE]
آقاي انوران شما ميفرماييد كه من بايد فيلمه اوليم ٥٠i باشه تا درست بتونم به بلوري تبديلش كنم ؟ اخه وقتي اون فيلم رو توو كامپيوتر باز ميكنيم ( چه با ديسك بلوري چه با فلش) تصوير با مشكل نشون داده ميشه ، مثله تي وي نيستش كه بدون مشكل نشون بده ، لبه هاش دندونه دندونه ديده ميشه ، من قسط دارم ٥٠p بگيرم تا توو كامپيتور درست نشون بده ، اخه همه كه امكانات فضا نوردي ندارن (شوخي كردم ) اخه همه امكانات دستگاه بلوري رو ندارن كه ، پس بايد به وسيله فلش فيلم رو به اونا بديم و اگه i باشه تصوير بد ميشه ، كلا توو مدل تصوير برداريم گير كردم ، از يه جهت p خوبه ولي ميبينم بي جهت فضا و وقتم رو روش ميذارم ، ميشه توو اين زمينه كمكم كنين ،
آقاي اميد كجا و ما كجا !!! ايشون خيلي كار دارن همين جوريشم سرشون شلوغه ،
مرسي از راهنماي هاتون
-
[QUOTE=abzdesigner;85365][SIZE=3][B]من امتحانش نکردم واسه بلوری چون بلوری رایتر ندارم. اما خیلی از سایتها برای رایت بلوری تبلیغش میکنن چون هم حجم نرم افزار کم هست هم امکانات بالایی داره و استفاده ازش خیلی راحت هست. امتحان کنید ضرر نمیکنید.[/B][/SIZE][/QUOTE]
اينم امتحان مي كنم ، شايد دواي دردم اين نرم افزار شد ، امان از بي اطلاعي ، ملت هم ميگن طرف فيلم برداره يه دوربين گرفته دستش ٢ ميليون هر شب پول درمياره ، نميدونه كه اين دردسرم هارم داره ، يكي از مشكلات ما نداشتن امكانات مردم براي ديدن كيفيت كارمونه (تصويربرداران)، الان من اين فيلمو بدم دسته مشتري ٧٠ درصدشون نميتونن بازش كنن ، ولي چه بايد كرد ، بايد با زمان جلو بري
مرسي از كمكت
-
[B]نگران نباش دوست عزیز. دانش رو با تجربه و آزمایش و خطا به دست بیار.[/B]
-
[QUOTE=mostaAr;85502]آقاي انوران شما ميفرماييد كه من بايد فيلمه اوليم ٥٠i باشه تا درست بتونم به بلوري تبديلش كنم ؟ اخه وقتي اون فيلم رو توو كامپيوتر باز ميكنيم ( چه با ديسك بلوري چه با فلش) تصوير با مشكل نشون داده ميشه ، مثله تي وي نيستش كه بدون مشكل نشون بده ، لبه هاش دندونه دندونه ديده ميشه ، من قسط دارم ٥٠p بگيرم تا توو كامپيتور درست نشون بده ، اخه همه كه امكانات فضا نوردي ندارن (شوخي كردم ) اخه همه امكانات دستگاه بلوري رو ندارن كه ، پس بايد به وسيله فلش فيلم رو به اونا بديم و اگه i باشه تصوير بد ميشه ، كلا توو مدل تصوير برداريم گير كردم ، از يه جهت p خوبه ولي ميبينم بي جهت فضا و وقتم رو روش ميذارم ، ميشه توو اين زمينه كمكم كنين ،
آقاي اميد كجا و ما كجا !!! ايشون خيلي كار دارن همين جوريشم سرشون شلوغه ،
مرسي از راهنماي هاتون[/QUOTE]
[B]ببینید بهترین کار اینه که شما از اول پروگرسیو تصویربرداری می کردید... حالا هم زیاد سخت نیست تبدیل این دوتا... تو مجموعه ی مجیک بولت یه پلاگین برای تبدیل اینها به هم هست...
در ضمن اگر بیننده با پلیرهای استاندارد فایل رو اجرا کنه چونین اتفاقی نمیوفته که تصویر بریده بریده بشه... برای مثال نرم افزار مناسب برای تصاویر اینترلیسید پاور دی وی دیه...
در کل برای راحتیه خودتون می گم سعی کنید از دوربینهای پروگرسیو استفاده کنید...[/B]
-
[QUOTE=abzdesigner;85535][B]نگران نباش دوست عزیز. دانش رو با تجربه و آزمایش و خطا به دست بیار.[/B][/QUOTE]
[B]با این زیاد موافق نیستم... ما دور هم جمع شدیم تا آزمون و خطا رو به حداقل برسونیم... مخصوصاً تو این زمینه (هنر) آزمون و خطا زیاد جایی نداره... و حالا فکر کنید این دوستمون کار رو تحویل مشتریش میده و تو این آزمون و خطا به خطایی رسیده که خودش هم نمی دونه... در واقع کاری که توش ایراد داره رو به مشتری تحویل دادن... برای ماها مسئله ای نیست... چون پولمون رو می گیریم و میریم کنار... ولی مشتری چه گناهی داره که باید کار با ایراد بگیره؟
کلاً آزمون و خطا یه پروسه طولانی مدته و فقط زمان بیشتری رو نابود می کنه... علم و علم و علم به کاری که داری انجام میدی.... فقط[/B]
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;85693][B]ببینید بهترین کار اینه که شما از اول پروگرسیو تصویربرداری می کردید... حالا هم زیاد سخت نیست تبدیل این دوتا... تو مجموعه ی مجیک بولت یه پلاگین برای تبدیل اینها به هم هست...
در ضمن اگر بیننده با پلیرهای استاندارد فایل رو اجرا کنه چونین اتفاقی نمیوفته که تصویر بریده بریده بشه... برای مثال نرم افزار مناسب برای تصاویر اینترلیسید پاور دی وی دیه...
در کل برای راحتیه خودتون می گم سعی کنید از دوربینهای پروگرسیو استفاده کنید...[/B][/QUOTE]
ممنون آقا انوران . پس من مثله اولا پروگرسیو میگیرم تا به مشکل نخورم . به قویه الهی روش رایت با encore رو هم یاد گرفتم و دارم باهاش حال میکنم . خیلی نرم افزار خوبیه .الان مشکلم حل شد و میتونم به مشتری فیلم خوب تحویل بدم و مرسی از دوستان خوبم به خصوص آقای انوران عزیز
دعا گوتون هستم
-
[QUOTE=mostaAr;85698]ممنون آقا انوران . پس من مثله اولا پروگرسیو میگیرم تا به مشکل نخورم . به قویه الهی روش رایت با encore رو هم یاد گرفتم و دارم باهاش حال میکنم . خیلی نرم افزار خوبیه .الان مشکلم حل شد و میتونم به مشتری فیلم خوب تحویل بدم و مرسی از دوستان خوبم به خصوص آقای انوران عزیز
دعا گوتون هستم[/QUOTE]
[B]انجام وظیفه بود... موفق باشید...
در پناه حق[/B]