-
1 فایل پیوست
آموزش c4d:شبیه سازی قطره
[B]سلام به همه دوستان.تو این آموزش میخوایم بدون هیچ نرم افزار جداگانه ای مثل [COLOR=#ee82ee]REALFLOW [/COLOR]یک قطره آب رو در [COLOR=#ff0000]c4d [/COLOR]ایجاد کنیم و با تنظیمات متریال متحرکش کنیم...
[ATTACH=CONFIG]11304[/ATTACH]
-
[B]خیلی خوبه عزیز
موفق باشید
[/B]
-
[COLOR=#ff8c00][B]درود و سپاس آقا امین بسیار عالی آموزش مال خودتون بود من اینو براتون منتقل کردم
به آموزشهای کاربران آموزشهایی که برای خودتون هست[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B] دوستان حتما" تاپیکش رو
توی آموزشهای کاربران بزارید.. و حتما" لوگوی سایت رو روش درج کنید[/B][/COLOR][COLOR=#ff8c00][B] که خدایی
نکرده سو استفاده نشه ازش ... پایدار باشید[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;83922][COLOR=#ff8c00][B]درود و سپاس آقا امین بسیار عالی آموزش مال خودتون بود من اینو براتون منتقل کردم
به آموزشهای کاربران آموزشهایی که برای خودتون هست[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B] دوستان حتما" تاپیکش رو
توی آموزشهای کاربران بزارید.. و حتما" لوگوی سایت رو روش درج کنید[/B][/COLOR][COLOR=#ff8c00][B] که خدایی
نکرده سو استفاده نشه ازش ... پایدار باشید[/B][/COLOR][/QUOTE]
اصلا یادم نبود بخش آموزش کاربران داریم:71:لوگو رو هم حتما در آموزش های بدی درج میکنم.
-
[QUOTE=Hadipour;83921][B]خیلی خوبه عزیز
موفق باشید
[/B][/QUOTE]
مرسی استاد.ممنون:9:
-
به به آقا امین خیلی جالب بنظر میاد
مرسی عزیز بازم آموزش بدین خوشحال میشم :16:
-
-
[COLOR=#4b0082]ممنون امین جان لطف کردین ...[/COLOR]
-
خودت ساختی ؟
چرا متریال glass ندادی تا شبیه شیشه بشه ؟
-
[QUOTE=Effector;83952]خودت ساختی ؟
چرا متریال glass ندادی تا شبیه شیشه بشه ؟[/QUOTE]
آره خودم ساختم.اونجوری هم میشد ولی این آموزش فقط درباره چگونگی ایجاد یک همچین تحرکی در آبجکته.برای نزدیک شدن رنگش به آب یا چیز های دیگه آموزش های دیگه هستن که میشه با دیدن اونها و ترکیبشون با این آموزش یک نتیجه ی خوب گرفت
-
[QUOTE=aminbinazir;83954]آره خودم ساختم.اونجوری هم میشد ولی این آموزش فقط درباره چگونگی ایجاد یک همچین تحرکی در آبجکته.برای نزدیک شدن رنگش به آب یا چیز های دیگه آموزش های دیگه هستن که میشه با دیدن اونها و ترکیبشون با این آموزش یک نتیجه ی خوب گرفت[/QUOTE]
من دارم آموزش ساخت برف رو میسازم با Magic Snow یک تکنیک جدید هست البته نمیدونم شاید
:71:
-
-
امین بینظیر عزیز واقعا بینظیره مث خودتون که بینظیرید
-
[QUOTE=reza57;84016]امین بینظیر عزیز واقعا بینظیره مث خودتون که بینظیرید[/QUOTE]
خجالتم ندید:9::8: