دومین کار من که حدود هفت هشت ساعت طول کشید
نظرات و انتقادات یادتون نره
حجم فایل 4 mb
[ATTACH=CONFIG]10567[/ATTACH]
[CENTER][URL="http://s5.picofile.com/file/8136709468/Final_1.mp4.html"]دانلود[/URL]
[/CENTER]
نمایش نسخه قابل چاپ
دومین کار من که حدود هفت هشت ساعت طول کشید
نظرات و انتقادات یادتون نره
حجم فایل 4 mb
[ATTACH=CONFIG]10567[/ATTACH]
[CENTER][URL="http://s5.picofile.com/file/8136709468/Final_1.mp4.html"]دانلود[/URL]
[/CENTER]
خوب بود دوست عزيز ، خوش بحالتون كه شما وقت ميكنين اين كارارو بكنين ، موفق باشيد
[QUOTE=mostaAr;80649]خوب بود دوست عزيز ، خوش بحالتون كه شما وقت ميكنين اين كارارو بكنين ، موفق باشيد[/QUOTE]
مرسی رفیق
نه بابا من شاغلم ولی روزی یکی دوساعت وقت میزارم
[QUOTE=scream3196;80651]مرسی رفیق
نه بابا من شاغلم ولی روزی یکی دوساعت وقت میزارم[/QUOTE]
با چه نرم افزاری کار کردید ؟
کاره خوبی بود فقط کلمه ی روزی که نیستم ؟!
یعنی چی ؟
ممنونم برادر
تمامش با افتر بود
روزی که نیستم مربوطه به آدمایی که یه روزی نخواهند بود
[B]کار قشنگی بود دستتون درد نکنه فقط موقعی که داشت از اسمون بارون میومد اگه شدت افتاب کمتر بود بهتر میشد[/B]
[COLOR=#2f4f4f][B]درود بر شما خیلی خوب شده بود آفرین خیلی ..دوستان نظراتشون رو دادند ...کارهای بهتر از شما ببینیم
تا میتونید تمرین کنید .. موفق باشید[/B][/COLOR]
سلام خسته نباشید خوب شده بود
مرسی
سلام
کاری خوبی شده بود .
اما اگر یه خورده بیشتر رو تصحیح رنگ کار می کردین تو بعضی جاها به نظر من جذاب تر می شد .
در کل خوب بود .
موفق باشید.
[SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]سلام دوست عزیز کار قشنگی شده مخصوصا زمانی که قطرات آب رو به صورت معلق در هوا نگه داشتید ولی اگه یکم نور آفتابتون رو کم تر کنید و اون لحظه که بارون داره میباره پارتیکولار هاتون رو یکم کم تر کنید بهتر میشه منظورم اون پارتیکولار هاست که به صورت نقط های سفید گوشه های صفحه ان!!![/B][/COLOR][/SIZE]:o
[QUOTE=shahin_hich;80673][B]کار قشنگی بود دستتون درد نکنه فقط موقعی که داشت از اسمون بارون میومد اگه شدت افتاب کمتر بود بهتر میشد[/B][/QUOTE]
مرسی عزیز
مشکل اسمون ابری داشتم خانم عیدی پور زحمت کشیدن ولی من دیگه درست کرده بودم حوصله م نیومد ویرایشش کنم
هوا کاملا افتابی بود توی عکس اصلیش
[QUOTE=Elka Eydipor;80675][COLOR=#2f4f4f][B]درود بر شما خیلی خوب شده بود آفرین خیلی ..دوستان نظراتشون رو دادند ...کارهای بهتر از شما ببینیم
تا میتونید تمرین کنید .. موفق باشید[/B][/COLOR][/QUOTE]
درود برشما
مرسی دوست عزیز
[QUOTE=alirezai;80678]سلام
کاری خوبی شده بود .
اما اگر یه خورده بیشتر رو تصحیح رنگ کار می کردین تو بعضی جاها به نظر من جذاب تر می شد .
در کل خوب بود .[/QUOTE]
ممنونم عزیز
حق با شماست
بخاطر همین نوشتم نسخه 1. چون بازم کار داره.
[QUOTE=Hiddan;80697][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]سلام دوست عزیز کار قشنگی شده مخصوصا زمانی که قطرات آب رو به صورت معلق در هوا نگه داشتید ولی اگه یکم نور آفتابتون رو کم تر کنید و اون لحظه که بارون داره میباره پارتیکولار هاتون رو یکم کم تر کنید بهتر میشه منظورم اون پارتیکولار هاست که به صورت نقط های سفید گوشه های صفحه ان!!![/B][/COLOR][/SIZE]:o[/QUOTE]
مرسی دوست عزیز.
یه خرده سیستمم اذیت میکنه بخاطر همین زیاد نمیتونم سربه سرش بزارم و سر همین پارتیکولارا کلی وقت از دست دادم
مرسی افرین اهنگ به کار میومد در کل خیلی خوب بود ولی ببخشید 2 تا مشکل داشت اول اینکه یهو دوربینو نچرخونید دوم اینکه ای کاش اهنگ که تند میشد از چندتا نما میگرفتید بعد موقعی که اهنگ اروم شد بارون هم اروم میگرفت در کل عالی بود امیدوارم کارهاتون بهترو بهترو بهتر بشه موفق و شاد باشید:o
[QUOTE=مانی22;81373]مرسی افرین اهنگ به کار میومد در کل خیلی خوب بود ولی ببخشید 2 تا مشکل داشت اول اینکه یهو دوربینو نچرخونید دوم اینکه ای کاش اهنگ که تند میشد از چندتا نما میگرفتید بعد موقعی که اهنگ اروم شد بارون هم اروم میگرفت در کل عالی بود امیدوارم کارهاتون بهترو بهترو بهتر بشه موفق و شاد باشید:o[/QUOTE]
ممنونم عزیزم...خب این نسخه یک بود و طبیعتا ایراد هم داشت