-
میکس انیمه-کار جدیدم
سلام به همه دوستان و اساتید محترم سایت.این میکس واقعا یکی از سنگین ترین کار هایی بود که تاحالا کردم.تمام کار با [B]premier [/B]و اون [B]intro [/B]اول رو هم با [B]after effects[/B] درست کردم.چطور شده؟
[آپارات فقط 5 کلمه آخری]v5yiT[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]
[URL="http://hn13.asset.aparat.com/aparat-video/126af442c6a6b9157e0508dfc35cad0b1429999.mp4"]دانلود[/URL]
-
امین جان خوب بود عزیز ....
فقط سعی کن روی ضرب آهنگها دقت کنی ...
در کل خوب بود ... ممنون ...
-
[QUOTE=omid8h;75390]امین جان خوب بود عزیز ....
در کل خوب بود ... ممنون ...[/QUOTE]
مرسی فقط اگه ممکنه بگید تو کدوم ثانیه بیشترین مشکل رو داشت تا بهتر منظورتون رو بفهمم.آخه من سعی کردم تا جایی که میشه رو آهنگ باشه...
-
-
[B]خيلي خوب بود كاراكترها هم خودتون طراحي كردين و انيميت كردين ؟[/B]
-
[QUOTE=neda *;75403][B]خيلي خوب بود كاراكترها هم خودتون طراحي كردين و انيميت كردين ؟[/B][/QUOTE]
خیر.من تصاویر رو میکس کردم.این تصاویر و انیمیشن ها مال انیمه ی ناروتو هستن...
-
[QUOTE=aminbinazir;75404]خیر.من تصاویر رو میکس کردم.این تصاویر و انیمیشن ها مال انیمه ی ناروتو هستن...[/QUOTE]
[B]
بله درسته ميكسش هم خوبه ادامه بديد بهتر هم ميشه موفق باشيد [/B]
-
[B]دستت درد نکنه امین جان.کار خوبی بود[/B]
-
رو ضرباهنگات روی فیلم بیشتر کار کنی قشنگتر میشه
بهتره از افکتهای صوتی هم استفاده کنی
-
فونت اولت زیاد مناسب نبود :39:
هنوز جای پیشرفت داری
سعی کن دیگه موزیک رو با تصویر میکس نکنی
تمرکزت رو بذار رو جاهای دیگه
مثلا برو خودت تصویر بگیر با تصویرای خودت وله یا تیتراژ درست کن
مطمعا باش خیلی نکات بیشتری با این کار یاد میگیری
-
الان این چی بود؟مثلا چه کار خاصی انجام داده بودی؟!
-
[QUOTE=hosein_9446;75416]الان این چی بود؟مثلا چه کار خاصی انجام داده بودی؟![/QUOTE]
اول از همه ممنون که تو ذوقم زدید و اشتیاقم رو له کردید:71:.بعد از اون باید بگم به این کار میگن میکس.نمیدونم تاحالا میکس کردید یا نه ولی سختی های خودش رو داره.کاری که من کردم این بود که اومدم از بین 369 قسمت یک انیمه گلچین کردم و روی آهنگ قرار دادم.شما میتونید با تایپ کلمه ی amv تو گوگل هزاران هزار ویدیو اینچنینی ببینید...
-
[QUOTE=aminbinazir;75421]اول از همه ممنون که تو ذوقم زدید و اشتیاقم رو له کردید:71:.بعد از اون باید بگم به این کار میگن میکس.نمیدونم تاحالا میکس کردید یا نه ولی سختی های خودش رو داره.کاری که من کردم این بود که اومدم از بین 369 قسمت یک انیمه گلچین کردم و روی آهنگ قرار دادم.شما میتونید با تایپ کلمه ی amv تو گوگل هزاران هزار ویدیو اینچنینی ببینید...[/QUOTE]
چسباندن 360 قطعه به هم دیگه رو میکس نمیگن. مونتاژ میگن
-
[QUOTE=scream3196;75422]چسباندن 360 قطعه به هم دیگه رو میکس نمیگن. مونتاژ میگن[/QUOTE]
پس میکس چیه؟
-
[QUOTE=scream3196;75422]چسباندن 360 قطعه به هم دیگه رو میکس نمیگن. مونتاژ میگن[/QUOTE]
همه 360 تاش رو که به هم نچسبوندم.جدا کردم و اینو از بین 15 قسمتش ساختم
-
[QUOTE=MHNP;75423]پس میکس چیه؟[/QUOTE]
وقتی میخوای فیلمی رو میکس کنی،آهنگی رو که رو تصویر میذاری باس سینک باشه. ترکیب صداها باس هماهنک و مناسب تصویر باشه یا برعکس . و میان آن چیزای جذاب گذاشتن... در صورتی که تدوین کردن چسباندن چند قطعه فیلم کوتاه به هم دیگه و یه آهنگ روی آن گذاشتن. مث بیشتر کارای تلویزیونی. البته وله های تلویزیونی بهتر از اون چسبوندن فیلماس
-
[QUOTE=aminbinazir;75392]مرسی فقط اگه ممکنه بگید تو کدوم ثانیه بیشترین مشکل رو داشت تا بهتر منظورتون رو بفهمم.آخه من سعی کردم تا جایی که میشه رو آهنگ باشه...[/QUOTE]
امین جان زمان مشخصی نمی تونم بگم ، شمار ضرب اصلی آهنگ مشکل نداشتی ، مشکل ساده بودن کار بود به طور مثال :
ثانیه 58 یهو آهنگ قطع میشه و بعد اوج میگیره شما خیلی ساده تصویر رو عوض کردی می تونستی با یه ایده ای اونجا رو قشنگ تر درست کنی یه افکتی و یا فریز کردن و یا .....
مهم نیست چند روز و یا چند ساعت کار می کنی برای یک پروژه ، مهم کار خوب عرضه کردنه ....
امیدوارم کار بعدیت پر از خلاقیت باشه و ایده نو .....
-
[QUOTE=omid8h;75390]
[/QUOTE]
درود .... آقا امید من نمیدونم ضرب آهنگ در میکس یعنی چی .... چطور میتونم اطلاعات جامعی مربوط به این مسئله بدست بیارم؟؟
سپاس
-
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;75616]درود .... آقا امید من نمیدونم ضرب آهنگ در میکس یعنی چی .... چطور میتونم اطلاعات جامعی مربوط به این مسئله بدست بیارم؟؟
سپاس[/QUOTE]
سلام عزیز ...
این آموزش رو ببینید ....
[URL]http://www.video-effects.ir/?p=4862[/URL]
-
[QUOTE=omid8h;75435]امین جان زمان مشخصی نمی تونم بگم ، شمار ضرب اصلی آهنگ مشکل نداشتی ، مشکل ساده بودن کار بود به طور مثال :
ثانیه 58 یهو آهنگ قطع میشه و بعد اوج میگیره شما خیلی ساده تصویر رو عوض کردی می تونستی با یه ایده ای اونجا رو قشنگ تر درست کنی یه افکتی و یا فریز کردن و یا .....
مهم نیست چند روز و یا چند ساعت کار می کنی برای یک پروژه ، مهم کار خوب عرضه کردنه ....
امیدوارم کار بعدیت پر از خلاقیت باشه و ایده نو .....[/QUOTE]
*[COLOR=#0000ff]مهم نیست چند روز و یا چند ساعت کار می کنی برای یک پروژه ، مهم کار خوب عرضه کردنه ....[/COLOR]*
*
*
*
احسسسسسنت
-
[QUOTE=omid8h;75622]سلام عزیز ...
این آموزش رو ببینید ....
[URL]http://www.video-effects.ir/?p=4862[/URL][/QUOTE]
ممنون آقا امید
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ... هروقت Pattern موزیک تکرار میشه روی ضرب (Kick) اولی، و هر وقت که خواننده میخواد شرو به خوندن کنه، و یا هر وقت که بنظر میاد باید تصویر عوض شه رو مارک کنیم و تصویر رو کات کنیم ... همین؟
چه جالب یعنی اصول خاصی نداره ؟
.....
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;75636]ممنون آقا امید
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ... هروقت Pattern موزیک تکرار میشه روی ضرب (Kick) اولی، و هر وقت که خواننده میخواد شرو به خوندن کنه، و یا هر وقت که بنظر میاد باید تصویر عوض شه رو مارک کنیم و تصویر رو کات کنیم ... همین؟
چه جالب یعنی اصول خاصی نداره ؟
.....[/QUOTE]
خواهش می کنم ...
مارک اولیه رو می تونید با استفاده از میزانهای موسیقی در بیارید ... ولی اینطوری یک کار ساده ارائه میدید و خسته کننده میشه ...
متاسفانه به صورت نوشتاری و فیلم نمیشه درست توضیح داد باید تجربه کسب کنید تا دستتون بیاد ...
بهترین تمرین هم دیدن فیلم و موزیک ویدئو هست که به شما خیلی کمک می کنه ....
-
[QUOTE=omid8h;75639]خواهش می کنم ...
مارک اولیه رو می تونید با استفاده از میزانهای موسیقی در بیارید ... ولی اینطوری یک کار ساده ارائه میدید و خسته کننده میشه ...
متاسفانه به صورت نوشتاری و فیلم نمیشه درست توضیح داد باید تجربه کسب کنید تا دستتون بیاد ...
بهترین تمرین هم دیدن فیلم و موزیک ویدئو هست که به شما خیلی کمک می کنه ....[/QUOTE]
سپاس فراوان ... فقط یه چیز دیگه
وقتی میگن تمپو فیلم (tempo) منظورشون سرعت کات خوردن تصاویر و همین ضرب هست یا منظورشون سرعت اتفاقات داستان و جریان فیلم هست؟؟
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;75640]سپاس فراوان ... فقط یه چیز دیگه
وقتی میگن تمپو فیلم (tempo) منظورشون سرعت کات خوردن تصاویر و همین ضرب هست یا منظورشون سرعت اتفاقات داستان و جریان فیلم هست؟؟[/QUOTE]
خواهمش می کنم ...
در مورد فیلم همچین چیزی نشنیدم ، شاید باشه ولی من نشنیدم ، من در موسیقی اصطلاح Tempo رو شنیدم ولی ویدئو رو نه ...
-
با سلام وخسته نباشید
من فقط ازاین که صحنه های پرازخشونت قرارداده بودیدخوشم نیامد(یادم باشد این انیمیشن را نبینم)
ولی کارتان جالب بود.
-
1 فایل پیوست
[FONT=arial][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]بسیار عالی جالب شده بود امین جان!میبینم شماهم مثل خودم عشقه انیمه ای مخصوصا ناروتو ایمه های دیگه هم میبینی فعلا که برای یه قسمت باید یه هفته وایسیم اوضاعی ها آدم فقط میخواد بدونه قسمت بعد چی میشه!!!منم چنت کارمیکس انیمه زدم اگه شد منم میزارم!موفق باشید![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=arial][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]سلامتی ناروتو و ساسکه!خخخخ!!!
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#0000ff][B]و شخصیت مورد علاقه من![/B][/COLOR][COLOR=#ff8c00][B]اوبیتو!
[/B][/COLOR][/SIZE][ATTACH=CONFIG]9759[/ATTACH]
[COLOR=#008000][SIZE=3][B]فقط کارهای بیش تری درمورد میکس انیمه ها ببین که خلاقیتت رو بالا ببره من چنت نمونه خیلی باحال دارم تونستم برات قرارمیدم بیشتر ایده پردازی کن!!![/B][/SIZE][/COLOR]
-
دستت درد نکنه دوست خوبم خوب بود واقعا زحمت کشیدی دست گلت درد نکنه ، هیچ وقت نا امید نشو در هر کاری مشکلاتی وجود داره که با سعی و تلاش مطمعنا به همشون غلبه خواهی کرد و کارهای بهتری در آینده از شما مطمعنا خواهیم دید
-
[CENTER][COLOR=#800080][SIZE=5][FONT=arial black][B]سپاس
قشنگ بود آقا امین
موفق باشی
:53::53:[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]:53:[/CENTER]
-
انیمیشن ناروتو یکی از پر قسمت ترین انیمیشن های جهان هست
یادمه از 6 سالگی بود تا الان که 14 سالمه !
تازه شایدم بیشتر آخه این همه موضوع از کجا به فکرشون میرسه ؟
هر قسمت موضوع تازه
کار شما هم خیلی خوب بود
از بچگی تا بزرگی واقعا نشون میده
1 روز ما یک روز اونا هست
6 سال که میگزره اونم واسش میگزره :71:
-
[QUOTE=Hiddan;75713][FONT=arial][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]بسیار عالی جالب شده بود امین جان!میبینم شماهم مثل خودم عشقه انیمه ای مخصوصا ناروتو ایمه های دیگه هم میبینی فعلا که برای یه قسمت باید یه هفته وایسیم اوضاعی ها آدم فقط میخواد بدونه قسمت بعد چی میشه!!!منم چنت کارمیکس انیمه زدم اگه شد منم میزارم!موفق باشید![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=arial][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]سلامتی ناروتو و ساسکه!خخخخ!!!
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#0000ff][B]و شخصیت مورد علاقه من![/B][/COLOR][COLOR=#ff8c00][B]اوبیتو!
[/B][/COLOR][/SIZE][ATTACH=CONFIG]9759[/ATTACH]
[COLOR=#008000][SIZE=3][B]فقط کارهای بیش تری درمورد میکس انیمه ها ببین که خلاقیتت رو بالا ببره من چنت نمونه خیلی باحال دارم تونستم برات قرارمیدم بیشتر ایده پردازی کن!!![/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
مرسی.آره من انیمه زیاد دوست دارم.البته کلا علاقه ی خاصی به انیمیشن دارم ولی انیمه های ژاپن یه چیزه دیگن.اگه تونستی میکس هات رو بزار.خیلی دوس دارم ببینمشون:71:راستش تا الان میکس خیلی دیدم.شاید نزدیک 10 گیگ amv رو سیستمم باشه ولی هرچی ببینم بازم کمه:16:یکی از مورد هایی که تو میکس های حرفه ای دیدم اینه که از ابزار ماسک و roto brush زیاد استفاده میکنن ولی من نمیتونم اون کار رو بکنم چون اکثر قسمت هایی که من دانلود کردم 480P هستن و دیگه در بهترین حالتشون به 720P میرسن برای همین نمیشد خوب roto brush زد.باید به مدیران سایت بگیم ببینیم موافقت میکنن یه بخش تخصصی درباره ی میکس و نمونه های میکس ایجاد کرد یا نه چون خود amv ها جدا از موضوعی که دارن میتونن خیلی به ایده پردازی و ساخت موزیک ویدیو کمک کنن...
-
[quote=aminbinazir;75833]مرسی.آره من انیمه زیاد دوست دارم.البته کلا علاقه ی خاصی به انیمیشن دارم ولی انیمه های ژاپن یه چیزه دیگن.اگه تونستی میکس هات رو بزار.خیلی دوس دارم ببینمشون:71:راستش تا الان میکس خیلی دیدم.شاید نزدیک 10 گیگ amv رو سیستمم باشه ولی هرچی ببینم بازم کمه:16:یکی از مورد هایی که تو میکس های حرفه ای دیدم اینه که از ابزار ماسک و roto brush زیاد استفاده میکنن ولی من نمیتونم اون کار رو بکنم چون اکثر قسمت هایی که من دانلود کردم 480p هستن و دیگه در بهترین حالتشون به 720p میرسن برای همین نمیشد خوب roto brush زد.باید به مدیران سایت بگیم ببینیم موافقت میکنن یه بخش تخصصی درباره ی میکس و نمونه های میکس ایجاد کرد یا نه چون خود amv ها جدا از موضوعی که دارن میتونن خیلی به ایده پردازی و ساخت موزیک ویدیو کمک کنن...[/quote]
[font=arial][size=3][color=#ff0000][b]منم عاشق انیمیشنم ولی وقتی با انیمه آشنا شدم دیدم یه چیزه دیگست خیلی دیگه باحال!باشه میزارم حجمشون زیاده چون اکثرا رزولوشنشون 720pو زمانشون بلند حجمشون میره بالا ترافیکمم محدوده برای همین زیاد چیزی آپ نمی کنم مگه شبا تازگیا یه amvبرای انیمه fairy tailزدم انیمه خیلی قشنگیه لینکشو بهت میدم ضمن amvچنتا mepهم ببین اکثرا mepهارو با افتر میزنن اگه تونستم لینکه یه دونه باحالشو قسمت تلویزیون میزارم ببینی خودمم چنتا سوال ازش دارم آره باید به مدیرهاهم بگیم و درآخر هیچ لذتی به دیدن انیمه نمیرسه!خخخخخ!!!
[/b][/color][/size][/font]