سلام به همه گی دو روزیه دارم روی سایتم کار می کنم و دیگه کارش تمومه
[url]www.kazemi72.hm.net[/url]
خود سایت رو توی فتوشاپ طراحی کردم نمونه کار های فتوشاپمم اونجا هست ... :)
پذیرای انتقادات و پیشنهاداتونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه گی دو روزیه دارم روی سایتم کار می کنم و دیگه کارش تمومه
[url]www.kazemi72.hm.net[/url]
خود سایت رو توی فتوشاپ طراحی کردم نمونه کار های فتوشاپمم اونجا هست ... :)
پذیرای انتقادات و پیشنهاداتونم
[COLOR=#4b0082]خوب و زیبا شده موفق باشی...
با adobe muse دیزاین کردی...یا برنامه نویسی نویسی...[/COLOR]
[quote=میثم پیروی;74998][color=#4b0082]خوب و زیبا شده موفق باشی...
با adobe muse دیزاین کردی...یا برنامه نویسی نویسی...[/color][/quote]
تا حالا با اینی که گفتی کار نکردم اصلا :d
نه اینو با فتوشاپ طرحیدم با فلش انیمیت دادم و با دریم ویور هم یه کوچولو دستکاریش کردم ...
[QUOTE=ali.kazemi7204;75000]تا حالا با اینی که گفتی کار نکردم اصلا :d
نه اینو با فتوشاپ طرحیدم با فلش انیمیت دادم و با دریم ویور هم یه کوچولو دستکاریش کردم ...[/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]او کی...
پس زبان برنامه نویسی خوندی...[/COLOR]
[QUOTE=میثم پیروی;75001][COLOR=#4b0082]او کی...
پس زبان برنامه نویسی خوندی...[/COLOR][/QUOTE]
ای همچین ... :)
بابا طرفدار متین هم بودی ما نمیدونستیم عشق منه منم دارم یکی از کاراش کلید برای خودن میکنم مرگ بر من شو بزودی هووووو
[QUOTE=mohammadrezadavari;75004]بابا طرفدار متین هم بودی ما نمیدونستیم عشق منه منم دارم یکی از کاراش کلید برای خودن میکنم مرگ بر من شو بزودی هووووو[/QUOTE]
خوش اومدی به دنیایی که جز خون و نفرت چیزی نداره ... :d موفق باشی <3
[B]خوب شده يكم روي رنگ بندي بيشتر كار كنيد كه سايت جذاب بشه برنامه نويسي هم كه با فلش انجام داديد خوبه [/B]
[QUOTE=neda *;75006][B]خوب شده يكم روي رنگ بندي بيشتر كار كنيد كه سايت جذاب بشه برنامه نويسي هم كه با فلش انجام داديد خوبه [/B][/QUOTE]
مرسی و چشم :)
سلام .... جالب شده ...
جریان این inavit چی هست؟
من توش ثبت نام کردم ولی انگار حسابم ثبت نمیشه ... چیکار باید بکنم؟؟
[QUOTE=Mostafa Eradi;75010]سلام .... جالب شده ...
جریان این inavit چی هست؟
من توش ثبت نام کردم ولی انگار حسابم ثبت نمیشه ... چیکار باید بکنم؟؟[/QUOTE]
یه چی تو مایه های پرشین گیگ سابقه خیلی خوبه می تونی توی هاستش وردپرس نصب کنی من آپلودای دیگمم همونجا آپ می کنم .. ولی کلا 250 مگ بیشتر هاست نمیده
[QUOTE=ali.kazemi7204;75011]یه چی تو مایه های پرشین گیگ سابقه خیلی خوبه می تونی توی هاستش وردپرس نصب کنی من آپلودای دیگمم همونجا آپ می کنم .. ولی کلا 250 مگ بیشتر هاست نمیده[/QUOTE]
من وقتی اکانت میسازم حسابم ثبت نمیشه یعنی وقتی میخام وارد بشم پیغام !Login Faild رو میده
چرا؟
[QUOTE=Mostafa Eradi;75012]من وقتی اکانت میسازم حسابم ثبت نمیشه یعنی وقتی میخام وارد بشم پیغام !Login Faild رو میده
چرا؟[/QUOTE]
ببین من وقتی ثبت نام میکردم آدرس hm.net رو انتخاب کردم خب ؟
حالا برای لاگین کردن باید اینجوری برم توش :yourdomain@hm.net گرفتی چی شد ؟ به جای دات (.) @ می زاریم ...
موفق باشی
[QUOTE=ali.kazemi7204;75013]ببین من وقتی ثبت نام میکردم آدرس hm.net رو انتخاب کردم خب ؟
حالا برای لاگین کردن باید اینجوری برم توش :yourdomain@hm.net گرفتی چی شد ؟ به جای دات (.) @ می زاریم ...
موفق باشی[/QUOTE]
منم همین کارو میکنم ولی نمیشه .. حالا مهم نیس بعد یه حساب دیگه میسازم
در کل ممنون ... حداقل یه هاست رایگان باحال پیدا کردم
[QUOTE=Mostafa Eradi;75014]منم همین کارو میکنم ولی نمیشه .. حالا مهم نیس بعد یه حساب دیگه میسازم
در کل ممنون ... حداقل یه هاست رایگان باحال پیدا کردم[/QUOTE]
اگه واسه سایت میخوای این خوبه اگه نه که به روز باش و از فضاهای ابری استفاده کن مثل وان درایو که خیلی خوبه
سلام خیلی هم جالب بود و جای پیشرفت
این اولین نمونه طراحی وب من با فتوشاپ و دریم ویور هست که البته دیگه زیاد استفاده ش نمیکنم ، و دارم یه طرح جدید میزنم با نمای شیشه ای
[url]http://support.blogfath.ir[/url]
[B]سلام
دستتون درد نکنه علی اقا کار خوبی بود
به نظرم به غیر از کار روی رنگ بندی اون سیم خاردار پایین هم حذف کنید.[/B]
[QUOTE=H.264 - Hamed;75053]سلام خیلی هم جالب بود و جای پیشرفت
این اولین نمونه طراحی وب من با فتوشاپ و دریم ویور هست که البته دیگه زیاد استفاده ش نمیکنم ، و دارم یه طرح جدید میزنم با نمای شیشه ای
[URL]http://support.blogfath.ir[/URL][/QUOTE]
کارت بدک نیست سایه های زیر هدر رو دوس داشتم ولی یه ایراد فنی بزرگ داره استایل هارو باید یه تیکه شو اسلایس میکردی و اونو توی محور X تکرار میکردی اینجوری قالبت 10 برابر سبک تر میشد
البته کار تو html هست و کار من فلش و فقط از html برای چیدمان سایت استفاده کردم یه نمونه کار قدیمی html دارم : [url]www.gerdsooz.blogfa.com[/url]
[QUOTE=shahin_hich;75074][B]سلام
دستتون درد نکنه علی اقا کار خوبی بود
به نظرم به غیر از کار روی رنگ بندی اون سیم خاردار پایین هم حذف کنید.[/B][/QUOTE]
مرسی دوست عزیز :)
ولی من موندم رنگ بندیش چشه مگه آخه من رنگ بندیشو از فیسبوک کپی زدم !!! بقیه چیزا که جزء کانتنت حساب میشن و خب اونا رنگ خودشونو دارن ...
سیم خاردارارم عمرا وردارم خودم خیلی دوسش دارم عاخه خخخخخخخخخخ :d
مرسی از نظرت ♥
[QUOTE=Mostafa Eradi;75014]منم همین کارو میکنم ولی نمیشه .. حالا مهم نیس بعد یه حساب دیگه میسازم
در کل ممنون ... حداقل یه هاست رایگان باحال پیدا کردم[/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]این یک نظر فقط...
از دید من هیچ موقع از free host استفاده نکن چه ایرانی و چه خارجی...
اونوقت سایت شما اصلا امنیت نداره...
[/COLOR]
[QUOTE=ali.kazemi7204;75099]مرسی دوست عزیز :)
ولی من موندم رنگ بندیش چشه مگه آخه من رنگ بندیشو از فیسبوک کپی زدم !!! بقیه چیزا که جزء کانتنت حساب میشن و خب اونا رنگ خودشونو دارن ...
سیم خاردارارم عمرا وردارم خودم خیلی دوسش دارم عاخه خخخخخخخخخخ :d
مرسی از نظرت ♥[/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]داداش ناراحت نشی ولی شاهین عزیز راست میگه...
از این فوتر استفاده نکن... اصلا با سایتتون جور در نمیاد...[/COLOR]
[quote=میثم پیروی;75101][color=#4b0082]داداش ناراحت نشی ولی شاهین عزیز راست میگه...
از این فوتر استفاده نکن... اصلا با سایتتون جور در نمیاد...[/color][/quote]
نه بابا واسه چی ناراحت بشم !!!
ولی من اینو دوسش دارم حالا شاید عوضش کردم سلیقه س دیگه :d
[QUOTE=ali.kazemi7204;75098]کارت بدک نیست سایه های زیر هدر رو دوس داشتم ولی یه ایراد فنی بزرگ داره استایل هارو باید یه تیکه شو اسلایس میکردی و اونو توی محور X تکرار میکردی اینجوری قالبت 10 برابر سبک تر میشد
البته کار تو html هست و کار من فلش و فقط از html برای چیدمان سایت استفاده کردم یه نمونه کار قدیمی html دارم : [URL="http://www.gerdsooz.blogfa.com"]www.gerdsooz.blogfa.com[/URL][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff][FONT=tahoma][B]البته اشکالاتی به کارم وارد هست ، گفتم که کار اولمه ، ولی دیگه در حد بدک نیست نبودم :) خب تصویم داشتم برای زیباتر شدن قالب تصویر کامل شو در بعضی جاها بذارم ، خواستم نگم ولی هرکار میکنم نمیشه ، گفتم بهتون در مورد هاست های رایگان هشدار بدم شرکت هرموقع دید براش نمی صرفه همه چی رو پاک میکنه ، دوم ، با وجود اینکه خودم عاشق فلش هستم و ارادت خاصی هم نسبت بش دارم ولی ، ولی بهتون بگم که در آستانه حذف فلش پلییر از اکثر مرورگر ها هستیم و داره جای خودشو به html5 و انیمیشن های html و css میده ، در ضمن همه که رو مرورگرشون فلش پلییر ندارن .[/B][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=میثم پیروی;75100][COLOR=#4b0082]این یک نظر فقط...
از دید من هیچ موقع از free host استفاده نکن چه ایرانی و چه خارجی...
اونوقت سایت شما اصلا امنیت نداره...
[/COLOR][/QUOTE]
ممنون آقا میثم ....
البته من نمیخام اطلاعات مهمی توش قرار بدم فقط میخام طراحی سایت روی هاست رو امتحان کنم
خسته نباشین...جالب شده...من فقط یه پیشنهاد دارم...فونت ها رو با دقت بیشتری انتخاب کنین...هم خود فونت هم سایزش...البته این فقط پیشنهاد و تاثیر حرف یکی از استادای طراحی سایتمه...میگفت بسته به موضوع سایت فونت هرچقدر که میشه ریزتر و منسجم تر باشه به شیک بودن طراحی کمک میکنه..البته نه خیلی ریز که ناخوانا بشه...چندتا طراحی موفق معرفی کرده بودن بهم اگه یادم اومد حتمن بهتون میگم..یکیش :[url]http://www.rezaabedini.com/[/url]
[QUOTE=faeze hoseini;75488]خسته نباشین...جالب شده...من فقط یه پیشنهاد دارم...فونت ها رو با دقت بیشتری انتخاب کنین...هم خود فونت هم سایزش...البته این فقط پیشنهاد و تاثیر حرف یکی از استادای طراحی سایتمه...میگفت بسته به موضوع سایت فونت هرچقدر که میشه ریزتر و منسجم تر باشه به شیک بودن طراحی کمک میکنه..البته نه خیلی ریز که ناخوانا بشه...چندتا طراحی موفق معرفی کرده بودن بهم اگه یادم اومد حتمن بهتون میگم..یکیش :[URL]http://www.rezaabedini.com/[/URL][/QUOTE]
مرسی و چشم سایتی که معرفی کردین خیلی جالب بود ساختنشم خیلی پر دردسره چقدر صفحه html ساخته کار شماست ؟ خیلی زحمت کشیده معلومه :)
[QUOTE=ali.kazemi7204;75507]مرسی و چشم سایتی که معرفی کردین خیلی جالب بود ساختنشم خیلی پر دردسره چقدر صفحه html ساخته کار شماست ؟ خیلی زحمت کشیده معلومه :)[/QUOTE]
بله واقعا زحمت کشیدن برای ساختش..نه کار من نیست..خواهش میکنم
استادمم ایشون بودن...[url]http://www.mohsensoleimani.com/[/url] دیدنش طراحی اینم شاید خوب باشه