سلام یکم سنگین میشه و یا میخوام رندر بگیرم این ارور میده که عکسش پایین هست
اگه راه حل داره بگید انجتم بدم
[URL=http://8pic.ir/][IMG]http://8pic.ir/images/h2ljie1pingbpd250413.jpg[/IMG][/URL]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یکم سنگین میشه و یا میخوام رندر بگیرم این ارور میده که عکسش پایین هست
اگه راه حل داره بگید انجتم بدم
[URL=http://8pic.ir/][IMG]http://8pic.ir/images/h2ljie1pingbpd250413.jpg[/IMG][/URL]
سلام دوست عزیز کارت گرافیکتو به آخرین ورژن آپدیت کن و از کرک معتبر برای افتری که نصب کردی استفاده کن اگر هیچ کدام نبود باید رم کامپیوترتو به هشت گیگ برسونی و بد نیست که از core i7 و کارت گرافیک های gtx استفاده کنی
شاید نصب برنامه مشکلی داشته و یا باگ داره.....اگر برات امکانش هست دوباره نصب کن.....اگر هم نه که یک چک بکن دستگاه ویروسی چیزی نداشته باشه...بعضی وقتها ممکنه یک ویروس که اصلا فکرش رو نمی کنیم بیاد رو اجرای بزنامه ها تاثیر بگذاره....احتمالات زیاده....ولی حتی اگر دستگاه هم فرضا رم کم داشته باشه و نکشه..باز نباید ارور اینجوری بده..تهاینا تایم خیلی بالا کارش رو باید انجام بده........
احتمال میدم دی وی دی نصبت شاید اوکی نبوده
باز میگم تمام اینها احتماله........
[B]دوست عزیز سلام
دوستان راهنمایی کردن
در کل اینو بدونید که گاهی از ی ایراد جزئی ممکنه برنامه از کار بیوفته
احتمال داره در مواقع استفاده از ی دستور یا پلاگین بخصوص اینجوری بشه برسی کنید که برنامه ها درست نصب شده باشن و کراک سالم داشته باشن[/B]
از همتون متشکرم
رم من 4 گیگ
گرافیکم envidia 9600 gforce
کرک برنامه گمون نکنم مشکل داشته باشه چون جدیدنا اینجوری میشه مخصوصا تو پروژه هسی سنگین
من روش آپدین میرم ببنم چی میشه اگه نشد . رم میخرم به 8 یا 12 میرسونمش
تا ببینیم چی میشه
[QUOTE=ali5d;74464]از همتون متشکرم
رم من 4 گیگ
گرافیکم envidia 9600 gforce
کرک برنامه گمون نکنم مشکل داشته باشه چون جدیدنا اینجوری میشه مخصوصا تو پروژه هسی سنگین
من روش آپدین میرم ببنم چی میشه اگه نشد . رم میخرم به 8 یا 12 میرسونمش
تا ببینیم چی میشه[/QUOTE]
دوست عزیز
اگر می خواهید فقط به خاطر همین موضوع رم رو ارتقائ بدهید..دست نگه دارید....البته فراموش نکنید هر چه رم رو بیشتر کنید بعدها خودتون لذتش رو می برید و کارتون راحت تر میشه...ولی بعید می دونم برای رم باشه...قبلا هم گفتم خدمتتون...اگر رم هم پائین باشه...برنامه سنگین رندر میکنه..نه لینکه ارور کلوز بده
بنظرم یک دی وی دی دیگه از افتر رو نصب کنید...مثلا محصولات پرنیان.....امیدوارم مشکل حل بشه....
آخ واس منم میشه
منم میخاستم جوابی مثله جواب دوستان رو بدم که گفتند و خودمم خوندم خیلی هاشو فهمیدم
گاهی هم از حجم پر میشه فک کنم
یا سریع عملیاتی رو انجام میدن و چند تا برنامه با هم بازن...
[B]درود دوستان گفتند و ما هم اینو اضافه کنیم که ممکنه بخاطر کش باشه کش افتر رو خالی کنید توی انجمن هست آموزششو
آقای یوسفی گذاشتن ..شاید اینم باشه..[/B]
دقیقن منم همین مشکلو دارم..هم تو افترافکت هم ایلاستریتور...وقتی چندتا برنامه باهم باز میکنمم اتفاق میفته
خاک پای تک تکونم
همه اساتید اینجان
کش رو پاک کردم نشد
افترو میترسم نصب کنم چون خیلی پلاگین دارم میترسم بعضیاشون دوباره کرک نشن و خیلی طول میکشه
رمو به قوا داداشیم اضافه میکنم
همه این روشارو میرمبلاخره پیداش میکنم و اینجا میگم که چه جوریه تا فردا ظهر خبرشو میدم
خاک پاتونم
برای من فقط افتر بازه
[QUOTE=Elka Eydipor;74498][B]درود دوستان گفتند و ما هم اینو اضافه کنیم که ممکنه بخاطر کش باشه کش افتر رو خالی کنید توی انجمن هست آموزششو
آقای یوسفی گذاشتن ..شاید اینم باشه..[/B][/QUOTE]
من شمارو با اون کلاغه میشناختم و اون جمله معروف اگه اشتباه نکنم
چشم این کارو حتما انجام میدم ممنونم از وقتی که گداشتید
[QUOTE=.:Y2J:.;74492]آخ واس منم میشه
منم میخاستم جوابی مثله جواب دوستان رو بدم که گفتند و خودمم خوندم خیلی هاشو فهمیدم
گاهی هم از حجم پر میشه فک کنم
یا سریع عملیاتی رو انجام میدن و چند تا برنامه با هم بازن...[/QUOTE]
چاکریم
نه مشکل ن اینه که فقط افتر بازه
[QUOTE=amirmohammad;74466]دوست عزیز
اگر می خواهید فقط به خاطر همین موضوع رم رو ارتقائ بدهید..دست نگه دارید....البته فراموش نکنید هر چه رم رو بیشتر کنید بعدها خودتون لذتش رو می برید و کارتون راحت تر میشه...ولی بعید می دونم برای رم باشه...قبلا هم گفتم خدمتتون...اگر رم هم پائین باشه...برنامه سنگین رندر میکنه..نه لینکه ارور کلوز بده
بنظرم یک دی وی دی دیگه از افتر رو نصب کنید...مثلا محصولات پرنیان.....امیدوارم مشکل حل بشه....[/QUOTE]
ممنونم من کارت گرافیک و آپدیت کنم
راستی از چه ویروس کشی استفاده کنم الان norton دارم خوبه ؟
[QUOTE=shahin_hich;74285][B]دوست عزیز سلام
دوستان راهنمایی کردن
در کل اینو بدونید که گاهی از ی ایراد جزئی ممکنه برنامه از کار بیوفته
احتمال داره در مواقع استفاده از ی دستور یا پلاگین بخصوص اینجوری بشه برسی کنید که برنامه ها درست نصب شده باشن و کراک سالم داشته باشن[/B][/QUOTE]
داش ساهین تو عشق منی
[QUOTE=ali5d;74565]ممنونم من کارت گرافیک و آپدیت کنم
راستی از چه ویروس کشی استفاده کنم الان norton دارم خوبه ؟[/QUOTE]
من خودم به شخصه از نود استفاده میکنم....ولی در خصوص نورتون شنیدم ورژنهای جدیدش مثل قبل سیستم رو انچنان کند نمیکنه..ولی احساس میکنم انتی ویروس سنگینی باشه درسته؟ البته انتی ویروس خوبیه چون روی خود یاهو میل هم نورتون ویروس اسکن میکنه
علی آقا من الان 2 ساله ویندوز عوض نکردم و کلی هم برنامه تو سیستم هست تو این 2 سال سه یا چهار بار این مشکل ایجاد شده و فقط دلیلش اینه که از نرم افزار های قفل شکسته داریم استفاده میکنیم زیاد نگران نباش فقط افتر رو بزار رو auto save و با هاش مدارا کن و بهش زیاد فکر نکن البته اگه بعضی وقتها اینجوری میشه اگه نه و کلا از کار افتاده یه ریستور کن به چند روز قبل و ببین چه پلاگینی نصب کردی پاکش کن
[QUOTE=amirmohammad;74568]من خودم به شخصه از نود استفاده میکنم....ولی در خصوص نورتون شنیدم ورژنهای جدیدش مثل قبل سیستم رو انچنان کند نمیکنه..ولی احساس میکنم انتی ویروس سنگینی باشه درسته؟ البته انتی ویروس خوبیه چون روی خود یاهو میل هم نورتون ویروس اسکن میکنه[/QUOTE]
زیاد سنگین نیست اما اشغال هیچ ویروسیو نمیشناسه مثل نود
[QUOTE=تورج یوسفی;74572]علی آقا من الان 2 ساله ویندوز عوض نکردم و کلی هم برنامه تو سیستم هست تو این 2 سال سه یا چهار بار این مشکل ایجاد شده و فقط دلیلش اینه که از نرم افزار های قفل شکسته داریم استفاده میکنیم زیاد نگران نباش فقط افتر رو بزار رو auto save و با هاش مدارا کن و بهش زیاد فکر نکن البته اگه بعضی وقتها اینجوری میشه اگه نه و کلا از کار افتاده یه ریستور کن به چند روز قبل و ببین چه پلاگینی نصب کردی پاکش کن[/QUOTE]
خاک پاتم داداش تورج
خوب بود این چند وقتیه اینجوری شده خیلی پلاگین دارم حالا کارت گرافیک و آدیت کردم ببینم چی میشه
ممنون بابت توجهت آقا تورج یوسفی حقیرتم
خالی کردن کش و آپدیت کارت گرافیک تا اینجا جواب نداد
میرم برای مرحله بعد پاک کردن پلاگین و خالی کردن درایو c
موع رندر به ارور کلوز بر می خوردم اما الان میرم تو پروژه تایملاین میدم جلو این ارورو میده نکنه مشکل از اینه
[URL=http://8pic.ir/][IMG]http://8pic.ir/images/v38emcqlp8kqpbpqlv8c.jpg[/IMG][/URL]
وبعد افترو میبنهو دوباره ارور close میاد
[QUOTE=ali5d;74563]من شمارو با اون کلاغه میشناختم و اون جمله معروف اگه اشتباه نکنم
چشم این کارو حتما انجام میدم ممنونم از وقتی که گداشتید[/QUOTE]
بله من همون کلاغک هستم و جمله معروفم یادم نیست؟؟!!:9:
دوست عزیز بنده یکبار به همچین مشکلی برخورده بودم بعد از چن بار ری اینستال هم مشکل همچنان بود بعد از یه مدت ور رفتن با افتر بالاخره متوجه شدم که بنده پلاگینی رو جدیدا نصب کرده بودم که اون پلاگین باعث این ارور شده بود افتر رو ری اینستال کرده و اون پلاگین رو نصب نکردم حل شد ، حالا شما هم ممکنه پلاگین یا پریست یا اسکریپتی که جدیدا نصب کردید باعث چنین مشکلی شده
امیدوارم که مفید بوده باشه
[QUOTE=ali5d;74567]داش ساهین تو عشق منی[/QUOTE]
[B]فدات عزیز[/B]
[QUOTE=ali5d;74580]موع رندر به ارور کلوز بر می خوردم اما الان میرم تو پروژه تایملاین میدم جلو این ارورو میده نکنه مشکل از اینه
[URL="http://8pic.ir/"][IMG]http://8pic.ir/images/v38emcqlp8kqpbpqlv8c.jpg[/IMG][/URL]
وبعد افترو میبنهو دوباره ارور close میاد[/QUOTE]
[B]برا همه پروژه ها اینجوریه؟[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;74592]بله من همون کلاغک هستم و جمله معروفم یادم نیست؟؟!!:9:[/QUOTE]
جمله معروفتون ساکن شهر اندیشه :136:
[QUOTE=reza57;74642]دوست عزیز بنده یکبار به همچین مشکلی برخورده بودم بعد از چن بار ری اینستال هم مشکل همچنان بود بعد از یه مدت ور رفتن با افتر بالاخره متوجه شدم که بنده پلاگینی رو جدیدا نصب کرده بودم که اون پلاگین باعث این ارور شده بود افتر رو ری اینستال کرده و اون پلاگین رو نصب نکردم حل شد ، حالا شما هم ممکنه پلاگین یا پریست یا اسکریپتی که جدیدا نصب کردید باعث چنین مشکلی شده
امیدوارم که مفید بوده باشه[/QUOTE]
این اواخر خیلی پلاگین ریختم
اما یه چیز هست یه تیکه مشخصا معلومه که من فیلم گذاشتم از ترازیشن های آماده استفاده کردم اون یه تیکه که میخواد ترزیشن و رندر بگیره هنگ میکنه
[QUOTE=shahin_hich;74653][B]برا همه پروژه ها اینجوریه؟[/B][/QUOTE]
نه داش شاهین
به یه قسمتی میرسه که ترازیشن آماده زدم تو پروژه میاد که رندر بگیره این ارور میده
[QUOTE=ali5d;74746]نه داش شاهین
به یه قسمتی میرسه که ترازیشن آماده زدم تو پروژه میاد که رندر بگیره این ارور میده[/QUOTE]
[B]پس از همون ترانزیشناست دیگه.اونارو از رو لایه ها حذف کن ببین درس میشه؟[/B]
بچه ها شما گفتید پلاگینی که اخیرا نصب کردیدو پاک کنم
درسته از پلاگین بود
اما اگه این پلاگین و پاک کنم که نمیشه همه چیز بهم میریزه
چکار کنم:20:
[QUOTE=ali5d;74778]بچه ها شما گفتید پلاگینی که اخیرا نصب کردیدو پاک کنم
درسته از پلاگین بود
اما اگه این پلاگین و پاک کنم که نمیشه همه چیز بهم میریزه
چکار کنم:20:[/QUOTE]
[B]ناراحتی نداره عزیز ی ورژن دیگه از همون پلاگینو نصب کن[/B]
[QUOTE=shahin_hich;74793][B]ناراحتی نداره عزیز ی ورژن دیگه از همون پلاگینو نصب کن[/B][/QUOTE]
بازم نشد داش شاهین کلافه شدم
[QUOTE=ali5d;74578]خاک پاتم داداش تورج
خوب بود این چند وقتیه اینجوری شده خیلی پلاگین دارم حالا کارت گرافیک و آدیت کردم ببینم چی میشه
ممنون بابت توجهت آقا تورج یوسفی حقیرتم[/QUOTE]
خدا نکنه این چه حرفیه
خیلی جالبه امروز که داشتم کار میکردم و با عجله یه پریست رو اومدم درگ کنم که انگشتم از رو کلیک بلند شد و پریست رفت رو درو دیوار افتر دقیقا همین ارور اومد و هنگ کرد و بسته شد و یاد پست شما افتادم این افتر یه خورده ادا اصول هم داره گفتم که تو این دو سال این باره 4 یا 5 هست اینجوری میشه