-
buffer خیلی کم در ادیوس
سلام.دوستان خسته نباشید.از دیروز وقتی با ادیوس کار میکردم.یهو buffer ادیوس به مقدار زیادی کاهش پیدا کرد.از (139\138) به (139\10) .در حالی که فضای خالی که براش در نظر گرفتم 50 گیگه و بجز پروژه ادیوس چیزی داخلش نیست.مشکل از کجاست؟خیلی ضروریه.ممنون عزیزان.
-
Temp های ویندوز خالی کن دوست عزیز
-
[QUOTE=vfx;59440]Temp های ویندوز خالی کن دوست عزیز[/QUOTE
ممنون دوست عزیز.ولی حل نشد.
-
دوست عزیز فیلمی که داری ادیت میکنی hd?
-
بله دوست عزیز hd هست.ولی قبلا با hd مشکل آنچنانی نداشتم.چطور؟
-
استاد ها و دوستان عزیز لطفا کمک کنید.ادیوسم اصلا جواب نمیده.سرعتش فوق العاده اوده پایین.
-
[QUOTE=sajad2013;60044]استاد ها و دوستان عزیز لطفا کمک کنید.ادیوسم اصلا جواب نمیده.سرعتش فوق العاده اوده پایین.[/QUOTE]
من از همون اول دیدم پستو ولی چیز خاصی به نظرم نمیرسه ، راستی کلا سرعت کامپیوتر پایین اومده یا فقط ادیوس؟ ویروس نگرفته سیستمت؟ چرا ادیوس رو دوباره نصب نمیکنی؟ ورژن ادیوست چیه؟
-
[QUOTE=hosseinvfx;60073]من از همون اول دیدم پستو ولی چیز خاصی به نظرم نمیرسه ، راستی کلا سرعت کامپیوتر پایین اومده یا فقط ادیوس؟ ویروس نگرفته سیستمت؟ چرا ادیوس رو دوباره نصب نمیکنی؟ ورژن ادیوست چیه؟[/QUOTE]
ورژن ادیوسم 6.2.نه سیستم سرعتش خوبه ولی ادیوس خیلی کمه.نه ویروس نگرفته.دارم یه مستند رو میکس می کنم.وقتمم خیلی کمه.راه حل چیه.دوتا ویندوز توی دوتا هارد جدا دارم.یکی xp و یکی 7 64 bit به نظرت با کدوم میکس کنم.ویندوز توی کیفیت خروجی تاثیر میذاره؟
-
-
[QUOTE=sajad2013;60181]ورژن ادیوسم 6.2.نه سیستم سرعتش خوبه ولی ادیوس خیلی کمه.نه ویروس نگرفته.دارم یه مستند رو میکس می کنم.وقتمم خیلی کمه.راه حل چیه.دوتا ویندوز توی دوتا هارد جدا دارم.یکی xp و یکی 7 64 bit به نظرت با کدوم میکس کنم.ویندوز توی کیفیت خروجی تاثیر میذاره؟[/QUOTE]
تا جایی که من اطلاع دارم ادیوس 6.2 نداریم بلکه 6.02 داریم من پیشنهاد میکنم آپدیت 6.08 رو نصب کنی این ورژن سرعت پردازشش واقعا از 6.02 بیشتره
اما در مورد ویندوز تا جایی مه میدونم تو کیفیت خروجی تاثیر نمیگذاره اما نکاتی دیگه ای در موردش هست ویندوز xp فقط تا 3 گیگ رم رو میشناسه و ازش استفاده می کنه پس اگه از رم 4 استفاده کنی نباید از xp استفاده کنی چون فقط از 3 گیگ آن برای پردازش استفاده می کنه ( رم بیشتر برابر است با سرعت بیشتر )، اما ویندوز سون ، ورژن 32 بیت آن تا 4 گیگ رم رو میشناسه ولی 64 بیت آن بیشتر از 4 گیگ رو هم میشناسه و استفاده میکنه فرق دیگه نسخه 32 بیت و 64 بیت سرعت پردازششون هست که 64 بیت با سرعت بیشتری ( میشه با کمی اغراق گفت تقریبا دو برابر ) پردازش میکنه اطلاعات ؛ مثلا اگر شما 4 گیگ رم دارید اگر بر روی سیستم خودتون ویندوز 64 بیت نصب کنید نسبت به ویندوز 32 بر روی همون سیستم اطلاعات رو سریعتر پردازش میکند
-
سلام عزیز> اگه ویندوز 7 داری برو پوشه رومینگتو تو درایو ویندوزت پیدا کن و برو تو پوشه ادیوست و هرچی که هستو پاک کن توجه کن که این کارت ادیوستو کاملا ریست می کنه. مثله فلش کردن گوشی موبایل می مونه
من نمی تونم که دوستان عزیز دیگه این مطلبو در پست های متعدد این تاپتیک گفتن یا نه من تا این تاپتیکو دیدم نظرمو گفتم الباقی من معذرت می خوام اگه دوباره گفتم.خسته نباسی.
در ضمن ادیوستو سعی کن با سکانسایی که کار داری در حال اجرا بزاری یعنی پس از ادیت هر سکانس اون سکانسو ببندی و دوباره در موقع احتیاج اونو باز کنی.
شرمنده که طولانی و نامفهوم توضیح دادم.
-
[QUOTE=hosseinvfx;60258]تا جایی که من اطلاع دارم ادیوس 6.2 نداریم بلکه 6.02 داریم من پیشنهاد میکنم آپدیت 6.08 رو نصب کنی این ورژن سرعت پردازشش واقعا از 6.02 بیشتره
اما در مورد ویندوز تا جایی مه میدونم تو کیفیت خروجی تاثیر نمیگذاره اما نکاتی دیگه ای در موردش هست ویندوز xp فقط تا 3 گیگ رم رو میشناسه و ازش استفاده می کنه پس اگه از رم 4 استفاده کنی نباید از xp استفاده کنی چون فقط از 3 گیگ آن برای پردازش استفاده می کنه ( رم بیشتر برابر است با سرعت بیشتر )، اما ویندوز سون ، ورژن 32 بیت آن تا 4 گیگ رم رو میشناسه ولی 64 بیت آن بیشتر از 4 گیگ رو هم میشناسه و استفاده میکنه فرق دیگه نسخه 32 بیت و 64 بیت سرعت پردازششون هست که 64 بیت با سرعت بیشتری ( میشه با کمی اغراق گفت تقریبا دو برابر ) پردازش میکنه اطلاعات ؛ مثلا اگر شما 4 گیگ رم دارید اگر بر روی سیستم خودتون ویندوز 64 بیت نصب کنید نسبت به ویندوز 32 بر روی همون سیستم اطلاعات رو سریعتر پردازش میکند[/QUOTE]
[B]در مورد استفاده از ویندوز 7 باید عرض کنم که از لحاظ گرافیک تفاوتهایی با ویندوز XP داره. شما در XP حتماً باید از گرافیک ATI برای کار کردن با ادیوس داشته باشی ولی در ویندوز7 اینطور نیست.
در مورد سرعت هم با دوست عزیزمون [URL="http://forum.video-effects.ir/users/11760/"][COLOR=#0053a7]sinab[/COLOR][/URL] موافقم و همچنین با فرمایشات حسین عزیز که بسیار دقیق و با حوصله به تمامی نکات در مورد رم در ویندوز توضیح دادند...
ممنون...[/B]
-
[QUOTE=sinab;60275]سلام عزیز> اگه ویندوز 7 داری برو پوشه رومینگتو تو درایو ویندوزت پیدا کن و برو تو پوشه ادیوست و هرچی که هستو پاک کن توجه کن که این کارت ادیوستو کاملا ریست می کنه. مثله فلش کردن گوشی موبایل می مونه
من نمی تونم که دوستان عزیز دیگه این مطلبو در پست های متعدد این تاپتیک گفتن یا نه من تا این تاپتیکو دیدم نظرمو گفتم الباقی من معذرت می خوام اگه دوباره گفتم.خسته نباسی.
در ضمن ادیوستو سعی کن با سکانسایی که کار داری در حال اجرا بزاری یعنی پس از ادیت هر سکانس اون سکانسو ببندی و دوباره در موقع احتیاج اونو باز کنی.
شرمنده که طولانی و نامفهوم توضیح دادم.[/QUOTE]
ممنون دوست عزیز.
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;60282][B]در مورد استفاده از ویندوز 7 باید عرض کنم که از لحاظ گرافیک تفاوتهایی با ویندوز XP داره. شما در XP حتماً باید از گرافیک ATI برای کار کردن با ادیوس داشته باشی ولی در ویندوز7 اینطور نیست.
در مورد سرعت هم با دوست عزیزمون [URL="http://forum.video-effects.ir/users/11760/"][COLOR=#0053a7]sinab[/COLOR][/URL] موافقم و همچنین با فرمایشات حسین عزیز که بسیار دقیق و با حوصله به تمامی نکات در مورد رم در ویندوز توضیح دادند...
ممنون...[/B][/QUOTE]
استاد عزیز خیلی ممنون
-
دوست عزیز فیلم های hd نسبت به dv سنگین ترن بخاطر همینه میتونید تو یه پروژه dv بیارید و پروژه دیگه hd ببینید hd چقدر سنگین تره