سلام دوستان.
من دو لایه فیلم دارم که می خوام همزمان هر دو با هم در افتر دیده بشن و خروجی بگیرم .غیر از راه opacity راه دیگه ای هست؟
جه افتر چه پریمیر فرقی نداره می خوام فقط خروجی بگیرم.
ممنون.:53:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان.
من دو لایه فیلم دارم که می خوام همزمان هر دو با هم در افتر دیده بشن و خروجی بگیرم .غیر از راه opacity راه دیگه ای هست؟
جه افتر چه پریمیر فرقی نداره می خوام فقط خروجی بگیرم.
ممنون.:53:
سلام دوست عزیز من خوب منظورتو متوجه نشدم دوتا فیلمت باهم فرق میکنه یا یکی هستش؟
دو تا فیلم فرق میکنه ولی به هم ربط دارن باید همزمان با هم نمایش داده بشه.
خب چند مدل هست یکی همون واسه خودتون دیگه با ابزار pen tool هم میشه آخه با اونم میشه دوتا فیلم کنار هم همزمان پخش بشه
[QUOTE=aref;51379]خب چند مدل هست یکی همون واسه خودتون دیگه با ابزار pen tool هم میشه آخه با اونم میشه دوتا فیلم کنار هم همزمان پخش بشه[/QUOTE]
من متوجه نشدم .چه جوری.
اونجور ک شما توضیح دادی من فکر کنم شما این مدلی میخوای
[url]http://forum.video-effects.ir/attachments/6575d1400070883t-2.jpg[/url]
[QUOTE=aref;51389]اونجور ک شما توضیح دادی من فکر کنم شما این مدلی میخوای
[url]http://forum.video-effects.ir/attachments/6575d1400070883t-2.jpg[/url][/QUOTE]
بله یه همچین چیزی .حالا باید چکار کرد.
تو افتر یه کامپوزیشن بساز اندازشو طوری تنظیم کن ک از دوتا فیلمات بزرگتر باشه یعنی دوتا فیلماتو راحت بندازی داخلش بعش راحت خروجی بگیر.من اونجوری که میدونم وانجام دادم گفتم ولی دوستان واساتید بهتر از من میدونن
[QUOTE=aref;51395]تو افتر یه کامپوزیشن بساز اندازشو طوری تنظیم کن ک از دوتا فیلمات بزرگتر باشه یعنی دوتا فیلماتو راحت بندازی داخلش بعش راحت خروجی بگیر.من اونجوری که میدونم وانجام دادم گفتم ولی دوستان واساتید بهتر از من میدونن[/QUOTE]
نه نمیشه این کار رو کردم .تو افتر دو تا فیلم به صورت دو لایه میان ویکیشون اون یکی رو می پوشونه و یه فیلمو نشون میده .مشکل منم همینه من می خوام دو تا فیلمم با هم نمایش داده بشه و خروجی بگیرم.
[QUOTE=masoumeh;51393]بله یه همچین چیزی .حالا باید چکار کرد.[/QUOTE]
معصومه جان من هم روش اقای aref رو پیشنهاد میکنم خودم اینجوری خروجی گرفتم
موفق باشید
[QUOTE=mafitahereh;51401]معصومه جان من هم روش اقای aref رو پیشنهاد میکنم خودم اینجوری خروجی گرفتم
موفق باشید[/QUOTE]
من این کار رو انجام دادم نشد می تونی یه فیلم بگیری برام .
دوباره یه کامپوزیشن بسازwidht:3989, height:1234 همین سایز دوباره فیلمو بنداز داخلش ببین درسته
[QUOTE=aref;51405]دوباره یه کامپوزیشن بسازwidht:3989, height:1234 همین سایز دوباره فیلمو بنداز داخلش ببین درسته[/QUOTE]
نه دوست عزیز نمیشه. نشد.
[QUOTE=masoumeh;51402]من این کار رو انجام دادم نشد می تونی یه فیلم بگیری برام .[/QUOTE]
چشم خانمی
[QUOTE=masoumeh;51402]من این کار رو انجام دادم نشد می تونی یه فیلم بگیری برام .[/QUOTE]
بفرمایید خانمی
[URL="http://www.mediafire.com/download/dt98yfy63ofgwcc/1.avi"]http://www.mediafire.com/download/dt98yfy63ofgwcc/1.avi[/URL]
[QUOTE=mafitahereh;51410]بفرمایید خانمی
[URL="http://www.mediafire.com/download/dt98yfy63ofgwcc/1.avi"]http://www.mediafire.com/download/dt98yfy63ofgwcc/1.avi[/URL][/QUOTE]
مرسی عزیز . زحمت کشیدی.
ولی منظور من اینه .نگاه کن عکسو .تو تایم لاین دو تا فیلم دارم که می خوام هر دو با هم نشون داده بشه ولی الان فقط فیلمی که لایه بالا هست رو نشون میده.
[ATTACH=CONFIG]6580[/ATTACH]
[QUOTE=masoumeh;51418]مرسی عزیز . زحمت کشیدی.
ولی منظور من اینه .نگاه کن عکسو .تو تایم لاین دو تا فیلم دارم که می خوام هر دو با هم نشون داده بشه ولی الان فقط فیلمی که لایه بالا هست رو نشون میده.
[ATTACH=CONFIG]6580[/ATTACH][/QUOTE]
اگه منظور شما اینه که همزمان دو تا فیلم در هم ادغام شه و نمایش داده بشه من فقط روش کاهش opacity رو میدونم ولی در فیلمی که من گذاشتم دو تا فیلم کنار هم نمایش داده میشن متاسفم اگه نتونستم کمکی بکنم
[QUOTE=mafitahereh;51420]اگه منظور شما اینه که همزمان دو تا فیلم در هم ادغام شه و نمایش داده بشه من فقط روش کاهش opacity رو میدونم ولی در فیلمی که من گذاشتم دو تا فیلم کنار هم نمایش داده میشن متاسفم اگه نتونستم کمکی بکنم[/QUOTE]
آره عزیز منظورم همینه.
خواهش میکنم لطف کردی عزیز.:53:
دوست عزیز منم دقیقا همین آموزشو میخواستم بفرستم.شرمنده که نتونستم کمک کنم
[QUOTE=aref;51442]دوست عزیز منم دقیقا همین آموزشو میخواستم بفرستم.شرمنده که نتونستم کمک کنم[/QUOTE]
نه خواهش میکنم تا اینجاشم ممنونم. لطف کردید.
[COLOR=#0000ff]بنده نمیدونم سایز خروجیتون باید چه ابعادی باشه ...
خانم مافی آموزش خوبی رو قرار دادن اما خوب سایزی که ساختن بسیار بزرگ بود و استاندارد نبود ...
البته شاید کارتون با اون مورد راه بیافته اما اگه مثلا باید سایز خروجیتون 720*1280 باشه چی؟؟؟
آیا دو ویدئوتون در کامپ جا میشن ؟؟؟ شما میتونید دوتا لایه تون رو به صورت 3D در بیارید بعد
در هر دو لایه کلید R رو بزنید تا تنظیمات Rotation نمایان بشه و بعد از بخش Y Rotation
دو ویدئوتون رو برخلاف هم چرخش و پرسپکتیو بدید . مثلا بخش Y Rotation یک ویدئو 62-
باشه و بخش Y Rotation ویدئوی بعدی 62 باشه تا هر دو ویدئو در یک کامپ استاندارد به طور کامل نشون داده بشن ...[/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]6586[/ATTACH]
[QUOTE=proshot;51455][COLOR=#0000ff]بنده نمیدونم سایز خروجیتون باید چه ابعادی باشه ...
خانم مافی آموزش خوبی رو قرار دادن اما خوب سایزی که ساختن بسیار بزرگ بود و استاندارد نبود ...
البته شاید کارتون با اون مورد راه بیافته اما اگه مثلا باید سایز خروجیتون 720*1280 باشه چی؟؟؟
آیا دو ویدئوتون در کامپ جا میشن ؟؟؟ شما میتونید دوتا لایه تون رو به صورت 3D در بیارید بعد
در هر دو لایه کلید R رو بزنید تا تنظیمات Rotation نمایان بشه و بعد از بخش Y Rotation
دو ویدئوتون رو برخلاف هم چرخش و پرسپکتیو بدید . مثلا بخش Y Rotation یک ویدئو 62-
باشه و بخش Y Rotation ویدئوی بعدی 62 باشه تا هر دو ویدئو در یک کامپ استاندارد به طور کامل نشون داده بشن ...[/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]6586[/ATTACH][/QUOTE]
نه آقا مجتبی
منظورم اینه که مثلا دو تا فیلم داریم یکی از فیلمها گل قرمز و یکی هم گل زرد باشه. وحالا من این دو تا فیلمو می خوام با هم ادغام بشه یعنی هر دو همزمان با هم نمایش داده بشه طوریکه ما هم گل قرمز و گل زرد رو با هم ببینیم. تا بتونم خروجی بگیرم.
می خواستم بدونم غیر از opacity راه حل دیگه ای هست ؟
ممنون.
عکس صفحه قبلو ببینید.
[QUOTE=masoumeh;51459]نه آقا مجتبی
منظورم اینه که مثلا دو تا فیلم داریم یکی از فیلمها گل قرمز و یکی هم گل زرد باشه. وحالا من این دو تا فیلمو می خوام با هم ادغام بشه یعنی هر دو همزمان با هم نمایش داده بشه طوریکه ما هم گل قرمز و گل زرد رو با هم ببینیم. تا بتونم خروجی بگیرم.
می خواستم بدونم غیر از opacity راه حل دیگه ای هست ؟
ممنون.عکس صفحه قبلو ببینید.[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]خوب این مدل رو هم بنده قرار دادم هر دو ویدئو همزمان نشون داده میشه . فقط بهش پرسپکتیو دادم ...
اما اگه پرسپکتیو نمیخواید بدید همون راه حل خانم مافی رو انجام بدید و طول کامپتون رو افزایش بدید ...[/COLOR]
[QUOTE=proshot;51465][COLOR=#0000ff]خوب این مدل رو هم بنده قرار دادم هر دو ویدئو همزمان نشون داده میشه . فقط بهش پرسپکتیو دادم ...
اما اگه پرسپکتیو نمیخواید بدید همون راه حل خانم مافی رو انجام بدید و طول کامپتون رو افزایش بدید ...[/COLOR][/QUOTE]
دیگه دارم نا امید میشم چرا هیچکی نمیفهمه من چی میگم.:2:
نمیدونم دیگه چه جوری بگم.
معصومه خانم شما از mode ها روی Multiply يا گزینه های دیگر رو تست کنید
انشاءالله به همون چیزی که میخواهید برسید
[QUOTE=Ariana;51473]معصومه خانم شما از mode ها روی Multiply يا گزینه های دیگر رو تست کنید
انشاءالله به همون چیزی که میخواهید برسید[/QUOTE]
ممنون نشد .این طوری رنگ ربندی دو فیلم به هم میریزه.
شاید این چیزی که من می خوام اصلا نمیشه.:2:
[QUOTE=masoumeh;51486]ممنون نشد .این طوری رنگ ربندی دو فیلم به هم میریزه.
شاید این چیزی که من می خوام اصلا نمیشه.:2:[/QUOTE]
با سلام به شما
یک راه حل ساده وپیش پاافتاده
شما سایزscale فیلم هایتان را کوچکتر کنید ودرکنار هم قراردهید ،حالادر هر کامپی که می خواهید ایجادکنید.چرا سخت می گیرید.این طوری هم قابل قبول نیست.؟
[QUOTE=افتر;51589]با سلام به شما
یک راه حل ساده وپیش پاافتاده
شما سایزscale فیلم هایتان را کوچکتر کنید ودرکنار هم قراردهید ،حالادر هر کامپی که می خواهید ایجادکنید.چرا سخت می گیرید.این طوری هم قابل قبول نیست.؟[/QUOTE]
دوست عزیز .ممنونم.
من سخت نمیگیرم این افتر سخت میگیره. نه نمیشه باید دو تا فیلم با هم نمایش داده بشن تو یه کامپ ولی نه در کنار هم.
برو تو پریمیر dissolve بزار بین دوتا فیلمت و طول dissolveto افزایش بده.اینطوری 2 تا تصویر با هم نمایش داده میشن
[QUOTE=hosein_9446;51605]برو تو پریمیر dissolve بزار بین دوتا فیلمت و طول dissolveto افزایش بده.اینطوری 2 تا تصویر با هم نمایش داده میشن[/QUOTE]
نه دوست عزیز من نمی خوام دیزالو بشه بین دو تا فیلم.
ممنون
:12::12::12::12::12::12::12::12:
[B]درود معصومه جان فکر نکنم بشه مگر همون اوپاسیتی رو کم کنید چون منم هر کار کردم نشد
چون ببینید تمام فضا پر شده یعنی فیلمها همدیگرو میپوشونند چون لایه ها پر هستندو مثل psdنیستند
یا حتی پرده سبز و کروماکی!برای همین نمیشه گمان نکنم یعنی امکانش باشه... ( نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه)؟؟
[/B]
دو تا فیلم با هم نمایش داده بشن تو یه کامپ ولی نه در کنار هم؟
منظور شما این که در تایم لاین فیلمها کنار هم نباشن یا در پنجره دید افتر ؟
[ATTACH=CONFIG]6596[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]6597[/ATTACH]
این عکس رو گذاشتم ببین منظور شما این ؟
برداشت من هم اینا بود
[QUOTE=masoumeh;51613]نه دوست عزیز من نمی خوام دیزالو بشه بین دو تا فیلم.
ممنون[/QUOTE]
معصومه خانم میشه از 2 تا فیلمتون یه شات بزارید همه نظرات رو خوندم ولی چیزی از سوال متوجه نشدم
میگم معصومه جان منظور شما این که نیست
[ATTACH=CONFIG]6598[/ATTACH]
[QUOTE=vahid mostaghim;51673]دو تا فیلم با هم نمایش داده بشن تو یه کامپ ولی نه در کنار هم؟
منظور شما این که در تایم لاین فیلمها کنار هم نباشن یا در پنجره دید افتر ؟
[ATTACH=CONFIG]6596[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]6597[/ATTACH]
این عکس رو گذاشتم ببین منظور شما این ؟
برداشت من هم اینا بود[/QUOTE]
منظورم عکس اولی هست ولی این طوری فیلمها با هم ادغام میشه.
[QUOTE=تورج یوسفی;51680]معصومه خانم میشه از 2 تا فیلمتون یه شات بزارید همه نظرات رو خوندم ولی چیزی از سوال متوجه نشدم[/QUOTE]
بفرمایید.
[ATTACH=CONFIG]6599[/ATTACH]
دو تا فیلم همزمان با هم پخش بشه. ولی تو افتر یکی از فیلمها اون یکی دیگه رو ماسک میکنه. و از ترفند opacity هم نمی خوام استفاده کنم.
راهی دیگه ای هست؟
ممنون.
[QUOTE=masoumeh;51699]بفرمایید.
[ATTACH=CONFIG]6599[/ATTACH]
دو تا فیلم همزمان با هم پخش بشه. ولی تو افتر یکی از فیلمها اون یکی دیگه رو ماسک میکنه. و از ترفند opacity هم نمی خوام استفاده کنم.
راهی دیگه ای هست؟
ممنون.[/QUOTE]
منظورم عکس پروژه نیست منظور اون یکی لایه زیری که دیده نمیشه میخوام بدونم چی رو با چی میخواهید همزمان نمایش بدید
[QUOTE=masoumeh;51698]منظورم عکس اولی هست ولی این طوری فیلمها با هم ادغام میشه.[/QUOTE]
خوب با تغییر opacity و تغییر مد لایه یا دو تصویر بالایی ماسک بگیر بعد بهش فدر بده
[ATTACH=CONFIG]6600[/ATTACH]
[QUOTE=تورج یوسفی;51702]منظورم عکس پروژه نیست منظور اون یکی لایه زیری که دیده نمیشه میخوام بدونم چی رو با چی میخواهید همزمان نمایش بدید[/QUOTE]
بفرمایید خود پروژه
[CODE][URL="http://www.mediafire.com/download/ngkjr06gjp9f0o0/1.aep"]http://www.mediafire.com/download/ngkjr06gjp9f0o0/1.aep[/URL][/CODE]