سلام من یک گروه دوبله راه انداختم ما انیمیشنی رو دوبله کردیم برای گرفتن مجوز رفتیم که گفتن نمیشه دست کاراکتر خیلی بیرون زده
من این پست رو زدم که اگه میشه آموزش بدید چه جوری با افتر افکت یا نرم افزار دیگری مثلا دست رو بپوشونیم خیلی حرفه ای هم نه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یک گروه دوبله راه انداختم ما انیمیشنی رو دوبله کردیم برای گرفتن مجوز رفتیم که گفتن نمیشه دست کاراکتر خیلی بیرون زده
من این پست رو زدم که اگه میشه آموزش بدید چه جوری با افتر افکت یا نرم افزار دیگری مثلا دست رو بپوشونیم خیلی حرفه ای هم نه
[B][COLOR="#800080"]سلام دوست عزیز
اگه یه قسمت از اون انیمیشن رو بذاری شاید بهتر بشه کمک کرد[/COLOR][/B]
این
[url]http://rioupload.com/tculbmapn8ib[/url]
مثلا میخوام تنش رو هم رنگ لباسش کنم که انگار لباس تنش هست
کسی کمک نمیکنه؟؟
[QUOTE=rasouler;44030]کسی کمک نمیکنه؟؟[/QUOTE]
[B]آقا رسول این کار مشکلیه باید خیلی حرفه ای باشی دارم میبینم میشه یا نه ...البته دوستان
حرفه ای ترم داریم باید نظر بدن الان میان ...[/B]
خب با نرم افزار دیگه ای نمیشه؟ البته یکم آسون تر بشه
[QUOTE=rasouler;44034]خب با نرم افزار دیگه ای نمیشه؟ البته یکم آسون تر بشه[/QUOTE]
[B]کلا" با هر نرم افزاری بخوای کار کنی کار سختیه و کاملا مشخص میشه آقا رسول ...شما فیلمهای
سینمایی رو دیدین؟؟یه تیکه کاملا مشخصه وقتی پوشونده میشه..[/B]
بله دیدم مشخص هست کاملا مشخص هست میخوام مثل همون ها باشه نمیخوام اصلا حرفه ای باشه اون کار هم کاره سختی هست؟
[QUOTE=rasouler;44037]بله دیدم مشخص هست کاملا مشخص هست میخوام مثل همون ها باشه نمیخوام اصلا حرفه ای باشه اون کار هم کاره سختی هست؟[/QUOTE]
[B]دوست عزیز واقعا کا سخت و وقت گیریه و اگر هم بشه خیلی مشخصه و انیمیشنو خراب میکنه.اگرم بخوای درستو حسابی انجام بدی برات نمیسرفه[/B]
دوست عزیز شما می تونید با نرم افزار Mocha این کار رو بکنید ولی به شرطی که مسلط باشید به این نرم افزار ....
[B]بابا بهشون میگفتی این ک انیمیشن واقعی ک نیست اخه....[/B]
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
:mad: :mad: :mad: :mad:
خب الان من چی کار کنم که بتونم سانسور کنم؟
اخه سانسور صدا و سیما هم در نهایت یکم دست بازیگر و میپوشونن یا یقه براش میذارن.شما رفتی کارتون لب ساحل که طرف مایو تنشه دوبله کردی حالا میخوای کل بدنشو سانسور کنی؟
اینی که من دیدم همه جاش سانسور میخواد.به جاش میرفتی فوتبالیستها دوبله میکردی دم جام جهانی هم هست فاز میده :4:
این رو دوبله نکردم نمونه هست این کار ما نیست
بعدش هم فوتبالیست ها رو بخوام دوبله کنیم دیگه دهن برامون نمیمونه انقدر قسمت داره
این هم یک نمونه دیگه میخوام انگار آستین کوتاه تنش باشه نه آستین هلقه ای
[URL="http://rioupload.com/hn9glqf5isxa"]http://rioupload.com/hn9glqf5isxa[/URL]
[QUOTE=rasouler;44240]بعدش هم فوتبالیست ها رو بخوام دوبله کنیم دیگه دهن برامون نمیمونه انقدر قسمت داره[/QUOTE]
شما دوبله کن قول میدم من یکی همشو ببینم :105:
حالا جدای از این حرفها به نظرم بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که ماسک کنی بعد دیگه دستی ماسک رو تنظیم کنی چون ترکینگ مثلا برای گذاشته یقه به کار میاد ولی وقتی بخوای دست رو سانسور کنی ماسک بهتره چون دست تکون میخوره و باز و بسته میشه و شکل ماسک عوض میشه
البته اون فیلم اولی که گذاشتی رو فراموش کن بشه سانسور کنی.چون کلا گند میزنه به کل تصویر ولی مثلا میخوای یکم از دست رو سانسور کنی.اول یه سالید همرنگ آستین کاراکتر میسازی.بعد تو ثانیه اول با ابزار برش ماسک درست میکنی.بعد که ماسک دقیق شد حالا رو mask path میزنه و کی فریم بهش میدی یعنی هر فریم دوبار شکل ماسک رو با دست کاراکتر یکی میکنی.البته کار سخت و حوصله بری هم هست
اگه میشه یک ویدیو آموزش قرار بدهید
[QUOTE=rasouler;44249]اگه میشه یک ویدیو آموزش قرار بدهید[/QUOTE]
والا من شیرازی اونم تو اردیبهشت ماه به نظرتون حال این کارا رو دارم؟:21:
بی زحمت یکی از دوستان زحمتشو بکشه
با این روشی که آقای hamidbarca گفت دو برابر زمانی که برا دوبله گذاشتم باید برای سانسور بزارم
دوست عزیز
لطفا یک تکه از انیمیشنی که باید رتوسکوپی بشه را با لینک جدید قرار بده تا راهنماییت کنم. وبگم که کار شما هست یا نه.