با سلام خدمت دوستان خوبم راستش بنده به دوتا پلاگین HOT4D و Greebler برای سینما فوردی 14 نیاز داشتم این شد تا از شما دوستان خوبم درخواست کنم که هرکی داره لطف کنه تا بقیه هم استفاده کنن
قبلا از لطف شما خیلی ممنون و سپاسگذارم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان خوبم راستش بنده به دوتا پلاگین HOT4D و Greebler برای سینما فوردی 14 نیاز داشتم این شد تا از شما دوستان خوبم درخواست کنم که هرکی داره لطف کنه تا بقیه هم استفاده کنن
قبلا از لطف شما خیلی ممنون و سپاسگذارم
[COLOR=#0000ff]دوست عزیز لطف کنید اگه درخواستی دارید ...
اول عنوان تاپیکتون یک درخواست اضافه کنید ...
تا دوستان تصور نکنن شما موضوعی رو قرار دادید برای دانلود ...[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]بنده این بار عنوان رو تصحیح کردم اما بیشتر دقت کنید ...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000] HOT4D و Greebler برای سینما فوردی 14[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]درخواست پلاگین HOT4D و Greebler برای سینما فوردی 14[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]موفق و پیروز باشید ...[/COLOR]
[B]درود HOT4D _alpha v0.3[/B]
[URL]http://www.valkaari.com/?cat=40[/URL]
[B]Greebler[/B]
[URL]http://www.kuroyumes-developmentzone.com/cinema-4d-commercial-plugins/greebler-all-in-the-details/greebler-download/[/URL]
بزرگوار جناب proshot ، باشه از این به بعد اضافه میشه ، این که انقد دلخوری نداره ،ای به روی چشم
با سلام و درود خدمت دوستان خوبم خصوصا جناب Hadipour عزیز
شما خیلی بزرگوارین ، واقعا نمیدونم از این همه لطفی شما چجوری تشکر کنم ، توی خیلی از موارد که بد جور گیر کردم این لطف شماست که بدادم رسیده ، از بابت همه لطفهاییکه میکنین نهایت تشکر و قدردانی رو دارم
ضمنا جسارتا میخواستم بدونم که آیا این پلاگینها در سینما فوردی 14 نصب میشن ؟؟ چون بنده چن نمونه دانلود کردم ولی هر کاری کردم توی سینما فوردی 14 نصب نشد ن این شد که پرسیدم،ضمنا نحوه نصب اینا در سینما فوردی 14 چجوریه خیلی ممنون میشم جواب بدین
بنده هر دو را دانلود و در پوشه پلاگین سینما فوردی نصبشون کردم حتی در صفحه دانلود hot4d چن تا فایل دی ال ال گذاشته بود که باید در فولدر نصب سینما فوردی کپی میشد که اینها رو هم دانلود و کپی کردم ولی متاسفانه هیچ اثری از این hot4d در پلاگینهای سینما فوردی نیستش [ATTACH=CONFIG]5500[/ATTACH]و انگار نه انگار که اصلا پلاگینی نصب کردم
حال نمیدونم چرا اینجوریه و برای رفع این مشکلات چیکار باید بکنم ، شاید این پلاگین برای ورژن 14 سینما فوردی نیستش ؟؟؟؟؟ نمیدونم
در ضمن آیا برا پلاگین Greebler سریال ندارین؟ یا نسخه ای که ترایال نباشه؟؟؟؟
[QUOTE=rrss;40420]بزرگوار جناب proshot ، باشه از این به بعد اضافه میشه ، این که انقد دلخوری نداره ،ای به روی چشم[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]چشمتون بی بلا . دوست عزیز بنده دلخور نیستم ...
اما در فکر دوستانی هستم که بعدها مشکل شما رو داشته باشند
و بخوان همین پلاگین ها رو در سایت سرچ کنند . اگه تمام دوستان
عنوان درست برای تاپیک هاشون انتخاب کنند . دیگه مشکلی برای پیدا کردن
و سرچ یک موضوع در انجمن نخواهند داشت ...[/COLOR]
[COLOR=#006400]دلیل تذکر فقط همین بوده و بس ... موفق و پیروز باشید ...[/COLOR]
دیدی من که از اول گفتم شما بزرگواری proshot عزیز
دوستان توروخدا یکی کمک کنه ، چرا hot4d درست نصب نمیشه در حالیکه هر چی تو توضیح خود پلاگین و توس سایتی که دانلود کردم بوده رو مو به مو دقیقا انجام دادم و خود پلاگین رو هم در محل پلاگینهای سینما فوردی کپی کردم ، ولی انگار نه انگار بعد از اینکه سینما فوردی رو روشن میکنی هیچ خبری از این پلاگین نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=rrss;40459]دوستان توروخدا یکی کمک کنه ، چرا hot4d درست نصب نمیشه در حالیکه هر چی تو توضیح خود پلاگین و توس سایتی که دانلود کردم بوده رو مو به مو دقیقا انجام دادم و خود پلاگین رو هم در محل پلاگینهای سینما فوردی کپی کردم ، ولی انگار نه انگار بعد از اینکه سینما فوردی رو روشن میکنی هیچ خبری از این پلاگین نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
داداش کرک نشده دیگه!
یعنی چجوری کرک نشده ، چجوری باید کرکش کنم ، آخه توی فایل دانلودی کرکی نداشت و توی سایت دانلودی هم نوشته بود سه تا فایل دی ال ال داره که باید در پوشه نصبی سینما فوردی کپی بشه ،من همه این کارا رو کردم ، دیگه چیکار باید کرد ، چجوری باید این مشکل رو حل کنم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین
دوست عزیز والا من هنوز نصب نکردم این پلاگینارو ولی وارد خود سایت HOT4D شدم که واضع نحوه کرک نوشته بود
نوشته فایل [URL="http://www.valkaari.com/forum/hot4d/hot4d_alpha_v0.3.zip"]HOT4D_alpha.v0.3.zip[/URL] رو دانلود و تو قسمت پلاگین ها بزارید
بعد این فایل هارو دانلود کنید [URL="http://valkaari.com/forum/hot4d/fftwdll.zip"]those files[/URL] که تشکیل شده از 3 تا فایل و در صفحه اصلی خود نرم افزار کپی کنید
[url]http://www.valkaari.com/?p=597[/url]
دوست بزرگوارم Hadipour عزیز
شما با این لطفهاتون خیلی بنده رو شرمنده میکنین خیلی ازتون ممنون و سپاسگذارم
در ضمن بنده طبق راهنمائی شما که خیلی ازاین بابت ازتون ممنونم ، بنده همین کار رو انجام دادم ولی متاسفانه خبری از این پلاگین در منوی پلاگین نرم افزار نیست در ضمن اینرو هم بگم که در محل سایتی که برای دانلود گذاشته ورژنش رو که با سینما فوردی بنده یکیه یعنی 14 رو دانلود کردم حال برای بهتر رسوندن مطلب تصویری از پوشه محل نصب سینما فوردی یعنی محل کپی شدن 3 تا فایل دی ال ال [ATTACH=CONFIG]5723[/ATTACH] و همچنین تصویری از پوشه پلاگین های سینما فوردی که این پلاگین رو توش کپی کردم میگذارم [ATTACH=CONFIG]5724[/ATTACH] و باید بگم که بعد این کار هنوز هم که هنوزه خبری از این پلاگین در منوی پلاگینهای سینما فوردی نیست اینم تصویرش [ATTACH=CONFIG]5725[/ATTACH]
لذا از شما دوست خوبم و همه دوستان که بنده رو راهنمایی بفرمایین چیکار بکنم تا این مشکل رفع بشه
[B]اونی که تو پوشه پلاگین ها کپی کردی رو حذف کن اینی که میدم بزار
[/B]
خیلی ازتون ممنونم آقای Hadipour عزیز
خیلی لطف کردین و ازتون خیلی ممنون و سپاسگذارم
نسخه سینما فوردی من 14 هستش ونتیجه فرقی نکرد
بازم ازتون ممنونم
[QUOTE=rrss;41458]خیلی ازتون ممنونم آقای Hadipour عزیز
خیلی لطف کردین و ازتون خیلی ممنون و سپاسگذارم
نسخه سینما فوردی من 14 هستش ونتیجه فرقی نکرد
بازم ازتون ممنونم[/QUOTE]
[B]عجیبه من همین کارو درست کردم [/B]
[ATTACH=CONFIG]5734[/ATTACH]
خیلی از شما از بابت راهنمایتون ممنونم
راستش بنده هم همین کار ی که فرمودین انجام دادم ولی در پوشه پلاگین خبری از این پلاگین نیست اینم آخرین تصویر منوی پلاگین [ATTACH=CONFIG]5735[/ATTACH]
اینم آخرین تصویر از پوشه محل نصب خود نرم افزار سینما فوردی [ATTACH=CONFIG]5736[/ATTACH]
اینم آخرین تصویر از پوشه پلاگینهای سینما فوردی [ATTACH=CONFIG]5737[/ATTACH]
خودتون قضاوت کنین و راهنمائی کنین که آیا اشکال کارم در نصب این پلاگین کجاست
خدا رو خوش نمیاد یکی بگه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیز خوب حتما کسی نمیدونه من گفتم که همون کارایی که گفتم خودم انجام دادم شد الان شما میگید نشد خوب چیکار کنم دیگه
با سلام خدمت دوستان گل
نمیدونم چجوری از لطف شما دوستان خصوصا Hadipour عزیز تشکر کنم آقا بالاخره مشکل بنده حل شد اینم تصویرش [ATTACH=CONFIG]5901[/ATTACH] خیلی از این بابت خوشحالم دیگه نا امید شده بودم ، از اینکه این مدت با سوالهام حوصله کردین و بنده رو مورد لطفتون قرار دادین و راهنماییم کردین خیلی خیلی ازتون ممنون و سپاسگذارم دیگه گفتم اگه بخوام دوباره سوالی بپرسم شاید یه جوری بد بشه و ...
خلاصه از بابت همه لطفهای شما دوستان خوبم نهایت تشکر و قدردانی رو دارم
[QUOTE=reza57;42084]با سلام خدمت دوستان گل
نمیدونم چجوری از لطف شما دوستان خصوصا Hadipour عزیز تشکر کنم آقا بالاخره مشکل بنده حل شد اینم تصویرش [IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=5901&stc=1[/IMG] خیلی از این بابت خوشحالم دیگه نا امید شده بودم ، از اینکه این مدت با سوالهام حوصله کردین و بنده رو مورد لطفتون قرار دادین و راهنماییم کردین خیلی خیلی ازتون ممنون و سپاسگذارم دیگه گفتم اگه بخوام دوباره سوالی بپرسم شاید یه جوری بد بشه و ...
خلاصه از بابت همه لطفهای شما دوستان خوبم نهایت تشکر و قدردانی رو دارم[/QUOTE]
:D
چطوری درست کردید ؟
من هنوز در گیرم
:o