سلام دوستان عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه.
این کارم فقط با مداد b6 ساخته شده و دارم روی رنگ کردنش وقت میزارم.
چطوره ؟ خوبه؟ ممنون میشم که مشکلاتم رو بگید[attach=config]3521[/attach]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه.
این کارم فقط با مداد b6 ساخته شده و دارم روی رنگ کردنش وقت میزارم.
چطوره ؟ خوبه؟ ممنون میشم که مشکلاتم رو بگید[attach=config]3521[/attach]
والا من زیاد سر در نمیارم از گرافیک دستی...ولی بسیار زیبا شده...
موفق باشید..
[QUOTE=marvel;27196]والا من زیاد سر در نمیارم از گرافیک دستی...ولی بسیار زیبا شده...
موفق باشید..[/QUOTE]
ممنونم دوست عزیز.
به هرحال همینکه توی این بحث شرکت کردید ممنونم
[QUOTE=VGA;27197]ممنونم دوست عزیز.
به هرحال همینکه توی این بحث شرکت کردید ممنونم[/QUOTE]
خواهش ..
ببخشید دیگه
انشااله بقیه دوستان راهنمایی کنند
موفق باشید..
واقعا قشنگ شده
موفق باشید
قشنگ شده...هر موقع رنگ زدیش،اونم بزار
[B]درود بیکرانه بر شما سپاس خوبه بد نیست شما از کجا طراحی رو شروع کردید و این طرح رو
کتاب طراحی گذاشتید جلوتون و طراحی کردید بگید میخوام نظرم رو اعلام کنم!؟؟؟[/B]
خیلی عالی شده حتما منتظر نسخه رنگ شدش هستم
فقط یه چیزی سبیلش خوب نشده بیشتر روش کار کن یه نگاه بهش لنداز
(موفق باشی )
[QUOTE=کلاغک;27246][B]درود بیکرانه بر شما سپاس خوبه بد نیست شما از کجا طراحی رو شروع کردید و این طرح رو
کتاب طراحی گذاشتید جلوتون و طراحی کردید بگید میخوام نظرم رو اعلام کنم!؟؟؟[/B][/QUOTE]
دوستان ازهمه نظرات شما واقعا ممنونم.
کلاغک خانوم راستش من موقعی که حالم میگیره میشینم و طراحی دو بعدی میزنم ولی درکل کارم انیمیشن و گیم و جلوه های ویژه است.
فقط واسه پرکردنه وقته خودمه که طراحی میکنم.
[QUOTE=VGA;27285]دوستان ازهمه نظرات شما واقعا ممنونم.
کلاغک خانوم راستش من موقعی که حالم میگیره میشینم و طراحی دو بعدی میزنم ولی درکل کارم انیمیشن و گیم و جلوه های ویژه است.
فقط واسه پرکردنه وقته خودمه که طراحی میکنم.[/QUOTE]
میخوام بدونم اینو از روی تصویری چیزی کشیدی ؟؟؟تا نظر بدم!!!مگه نمیخواید کار بعدیتون این اشکالات رو نداشته باشه!!؟؟؟
[QUOTE=کلاغک;27287]میخوام بدونم اینو از روی تصویری چیزی کشیدی ؟؟؟تا نظر بدم!!!مگه نمیخواید کار بعدیتون این اشکالات رو نداشته باشه!!؟؟؟[/QUOTE]
خیر من این عکسو روی تبلیغ اتوبوس ها توی شهرستانمون زدن که توی اتوبوس دیدمش و دیگ اومدم خونه کشیدمش...
البته دقت کنید معلومه که از روی طرح کشیده نشده!!!!
چون روی طرح بکشیش که خیلی بهتر از این میشه کشید...!!!
[QUOTE=VGA;27290]خیر من این عکسو روی تبلیغ اتوبوس ها توی شهرستانمون زدن که توی اتوبوس دیدمش و دیگ اومدم خونه کشیدمش...
البته دقت کنید معلومه که از روی طرح کشیده نشده!!!!
چون روی طرح بکشیش که خیلی بهتر از این میشه کشید...!!![/QUOTE]
منظور من این نبود که برگه رو گذاشتید روی طرح کشیدید :26:منظور من این بود این کتابهای طراحی معمولا توی طراحی هاشون
خیلی ناشیانه ان به جز چند تا کتاب بقیه طراحیاشون اشکال زیاد داره. (ناراحت نشید البته فکر کنم شما فکر کردید من لحنم تنده من
شرمنده ام ) خوب پس یه سری اشکالات داره اونم این که توی طراحی خصوصا شروع طراحی یه سری اصول اولیه است که باید
از پایه شروع کنید بعد برید سراغ طراحی از چهره (شما چند ساله طراحی میکنید؟؟؟؟) بعد اینکه یه مقدار سایه ها رو کمتر کنید
پیشونی طرحی که کشیدید چروکهاش اشتباست برید توی آینه سعی کنید فیگورتون شبیه طرحتون باشه و چروکی که روی پیشونیتون
میوفته رو دقت کنید؟؟؟و چشمی که تقریبا توی سه رخ هست!!! چروکها توی پیشانی توی یه راستا میفتن. در کل ذهن خوبی دارید
چون طرحی رو که دید با جزییات توی ذهنتون نقش بسته و این یه پون مثبت برای یک طراحه رابطه بین ذهن و دست امیدوارم موفق باشید
ولی خوب باید خیلی تمرین کنید انشالله یه سری آموزش طراحی میزارم که کسانی که علاقمندند کار کنن !:136:
[QUOTE=کلاغک;27292]منظور من این نبود که برگه رو گذاشتید روی طرح کشیدید :26:منظور من این بود این کتابهای طراحی معمولا توی طراحی هاشون
خیلی ناشیانه ان به جز چند تا کتاب بقیه طراحیاشون اشکال زیاد داره. (ناراحت نشید البته فکر کنم شما فکر کردید من لحنم تنده من
شرمنده ام ) خوب پس یه سری اشکالات داره اونم این که توی طراحی خصوصا شروع طراحی یه سری اصول اولیه است که باید
از پایه شروع کنید بعد برید سراغ طراحی از چهره (شما چند ساله طراحی میکنید؟؟؟؟) بعد اینکه یه مقدار سایه ها رو کمتر کنید
پیشونی طرحی که کشیدید چروکهاش اشتباست برید توی آینه سعی کنید فیگورتون شبیه طرحتون باشه و چروکی که روی پیشونیتون
میوفته رو دقت کنید؟؟؟و چشمی که تقریبا توی سه رخ هست!!! چروکها توی پیشانی توی یه راستا میفتن. در کل ذهن خوبی دارید
چون طرحی رو که دید با جزییات توی ذهنتون نقش بسته و این یه پون مثبت برای یک طراحه رابطه بین ذهن و دست امیدوارم موفق باشید
ولی خوب باید خیلی تمرین کنید انشالله یه سری آموزش طراحی میزارم که کسانی که علاقمندند کار کنن !:136:[/QUOTE]
ممنونم کلاغک خانم.بله شما راست میگید.این طرحه من اشکال داره.بازم ممنونم از نظر مفیدتون.
خیلی ممنونم
خیلی قشنگه.دستت درد نکنه.تموم شدشم بذاری ممنون میشیم :)
موفق باشید ولی در یک نگاه مشکلاتی دیدم علاوه بر مسایلی که کلاغک گفتند مشکلی توی سایه هست که اولا بعد تصویر رو از بین برده یعنی شما جهتی برای نشون دادن نور تدارید و یک تصویر بدون حجم دارید دوم کنتراست تصویر شماست یعنی مقدار بین سیاهی و روشنی تصویر شما به هم نزدیک هستند و در قسمتهایی از تصویر سیاهی باید بیشتر بشه سوما سبک کار شما نیازی به رنگ نداره واگه هم قراره رنگی باشه تو این مرحله دیگه نمیتونید رنگ بدید خراب میشه سعی کنید اصول طراحی رو مطالعه کنید معلومه که فقط از روی علاقه و بصورت سلیقه ای کار میکنید به هر حال برای پیشرفت شما عرض کردم
[B]من تنها در حد هنرستان و لازمه ی رشته های زیرشاخه ی هنر از گرافیک و طراحی سر در میارم. نظر خاصی ندارم. همین که جرأت این رو به خودتون داید که مداد به دست بگیرید و طراحی کنید کلی ازش داره. و از اون بالاتر این که برای نقد در سایت قرارش دادید که خیلی ها به خاطر مسائلی این کار رو نمی کنن.
درود بر شما به فرمایشات خانم عیدی پور (کلاغک) و همچنین جناب آقای یوسفی (Tysong) هم دقت کنید که این عزیزان هنرمندان بزرگی هستند.[/B]